- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
- #2.681
Günaydın canimGünaydın güzeller
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canimGünaydın güzeller
Bende günleri karıştırdım evde olunca ne gün olduğu önemsiz.Bu arada bugün cumartesi değil mi?![]()
Canım ben de seni ve buradaki diğer arkadaşları hepinizi çok seviyorum
Ne güzel canım , tebrik ederim çok güzel.1kilo yağ ne demek. Demekki doğru yoldasın.Bende tartıldım kuzum spor salonunda ki hoca yağdan vermişsin o yüzden az vermişsin görünüyor dedi anlamadım. Normalde 800 gr vermişim ama kadın 1 kilo yağdan gitmiş dedi
Günaydın canım.Günaydın güzeller
Üstte yazdım da yarım kalmış.akşam fazla çıkar.sabah aç kürna wc ihtiyacını giderdikten sonraki tartı gercek kilon oluyor bildiğim kadarıyla , tabi ödem yoksa.Günaydın arkadaşlar
haftada bir kez mi tartiliyorsunuz. valka her gun sabah aksam hatta gun icinde tartiliyorum. bugun kahvaltida oğluma aldığım ay coreginin yarisini yedim. mutlu oldum mu. evet. Resmen canima değdi.
regl donemi ne demek oncesi mi sonrası mi. gerci farketmez 2 hafta var nerdeyse. benimki ona bağlı bir kilo vermeme olayi değil. bayrama 60 kilo olmak istiyordum. sabah 62 3 akşam 63.5 çıkıyorum. dun 63.8
Evet çanım doğru 600gr iyi rakam tabi.çok korkuyorum biliyorsun diyeti bırakmaktan.İnşallah 70li rakamları görürüz en kısa zamanda sağlıcakla.Olsun canım bak 600 gr vermissin o da kar. Daha vereceğiz bu aralar almamak için dikkat ediyoruz.
Biz Allah izin verirse yarın yollara düşeceğiz. Önce iki düğün var ona sonra tatile çıkacağız. Düğünler. Şehir dışında. Benim taraftan olduğu için iyi olacak herkesi gorecegim.tatilde Bebeğe bağlı günü en az 3 gün dedik olmadı artıracağız.kısmet bakalim.dönüşte de ev temizlenecek hali perde yaz bitti arkadaşlar tatil bitiyor.
CanımCanım ben de seni ve buradaki diğer arkadaşları hepinizi çok seviyorum
Cevap yazmaya çalışacağım mesajlarınıza. Kuaförden çıktım iyi geldi bakım ..
3 haftada az değil mi sence kuzumNe güzel canım , tebrik ederim çok güzel.1kilo yağ ne demek. Demekki doğru yoldasın.
Günaydın canım.
Ay yerim ben seni yaCanımçok sevindim mutlu olmana.bakım da iyi olmuş.değişiklik iyi geliyor bazen.
Ben de yarın için randevu aldım saçımı boyatacağım beyazlardan diğarleri görünmüyor artık.
Bekliyorum canım mesajlarını.
Canım kilo almaktan iyi3 haftada az değil mi sence kuzumkilom da pek bir azalma olmamış sanki
3 haftada 1 kilo toplamda az ama 1 kilo yağ bence iyi.biri mi yazmıştıcyoksa okumuş muydum 1 kilo yağ 3 kilo su tutuyormuş.3 haftada az değil mi sence kuzumkilom da pek bir azalma olmamış sanki
Bayılırım öyle şeylere eminim çok şirindirler , gülecgüle kullan canım.Kızlar dün bol bol renkli kağıtlar prenses be rengarenk kalp stickerları aldım ucuz görünce diyet çizelgelerim için![]()
İnşallah oynarım bütün akrabalarımı gorecegim Allah izin verirse.evi toplamaya çalışıyorum çamaşır kalmasın diye uğraşıyorum ama yaz günü bu çok zor.Evet çanım doğru 600gr iyi rakam tabi.çok korkuyorum biliyorsun diyeti bırakmaktan.İnşallah 70li rakamları görürüz en kısa zamanda sağlıcakla.
Ne güzel düğünler bu yönden çok iyi ,insanları biraraya getiriyor ve eğleniyorsin.ohhh çalsın sezlar oynasın kızlar.Sen de oynamayı unutma sakınlastrose6 , oynarken de beni hatırla.neden dersen bilmem içimden öyle geçti.
İnşallah tatil de güzel geçer güzelce eğlen yüz çocuklarla kumda oyna.
O büyük temizliğiçhiç sorma benim de yıkanacak halılar hatta mutlakaçboyanması gereken 2 -3 oda var.
Aminnn.Canım kilo almaktan iyi
buhrana girip kilo aldığımızı düşün Allah korusun
Canım kalan kalsın boşverİnşallah oynarım bütün akrabalarımı gorecegim Allah izin verirse.evi toplamaya çalışıyorum çamaşır kalmasın diye uğraşıyorum ama yaz günü bu çok zor.
Kızlar uzun zamandır çerez düşkünlüğümü törpülemiştimAminnn.