- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.581
İyi değilim ama acil toparlanmam lazım pistlere geri dönmek istiyorumCanımhoşgeldin Nerelerdesin?? Sagligin nasil keyfin nasil. Yerin belliydi Miyav_su . Baban nasil canım . Allah yardimcin olsun.
Sağol canım hoşgeldin sende beyin kanaması geçirdi şuan damarları tıkalı doktorlar müdahale yapamıyor yaşından dolayıMiyav_su yeni katildim araniza. babanin nesi var. geçmiş olsun
hosbulduk. geçen yil babam damar tıkanıklığı sebebiyle sag tarafından ağır bir felc gecirdi. yatalak degil ama aklen bile artik normal değil. cok zordu. 58 yaşındaydi. gencti. Allah beterinden korusun.Sağol canım hoşgeldin sende beyin kanaması geçirdi şuan damarları tıkalı doktorlar müdahale yapamıyor yaşından dolayı
İşte benimde babam şuan öyle canım çok kötü ağlıyor hergün geçmişe dönüyor geriye geliyor yaşı 78 yaşındahosbulduk. geçen yil babam damar tıkanıklığı sebebiyle sag tarafından ağır bir felc gecirdi. yatalak degil ama aklen bile artik normal değil. cok zordu. 58 yaşındaydi. gencti. Allah beterinden korusun.
seni anlıyorum. rabbim acil şifalar versin
İnşallah canım kaldigin yerden devam edersi n. Daha da iyisi olur inşallah.İyi değilim ama acil toparlanmam lazım pistlere geri dönmek istiyorum
Afiyet olsun canımArkadaşlar aksam yemegimi de yedim bugün bitti şükür yemek işi.
Sabah
2 yumurta kıymalı
Peynir
Çay
6 kayısı
1 ceviz
Kaymak
Akşam yemeğim
Bütün kalcalı but
İki kase cacık
1 küçük karniyarik.
2 lt su.içtim devamı gelir inşallah.
Hoşgeldin kuzumİyi değilim ama acil toparlanmam lazım pistlere geri dönmek istiyorum
Çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versinSağol canım hoşgeldin sende beyin kanaması geçirdi şuan damarları tıkalı doktorlar müdahale yapamıyor yaşından dolayı
Afiyet olsun canım güzel olmuş menünArkadaşlar aksam yemegimi de yedim bugün bitti şükür yemek işi.
Sabah
2 yumurta kıymalı
Peynir
Çay
6 kayısı
1 ceviz
Kaymak
Akşam yemeğim
Bütün kalcalı but
İki kase cacık
1 küçük karniyarik.
2 lt su.içtim devamı gelir inşallah.
Hoşbulduk canım sende hoşgeldinHoşgeldin kuzum
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin
Hoşbuldum kuzum.Hoşbulduk canım sende hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?