Artık dur demem gerekiyordu

Yemek ye canım , ama sakın pastaları yeme.ben de dondurma yemek istiyorum ama ben daldım mı çıkamıyorum işin içinden 1 kaseyle falan.çerezleri yiyip avutuyorum kendimi serbest diye.

Canım çok güzel moral veriyorsun.İnşallah vereceğiz değil mi? @lastrose6 80 i görecek miyiz acaba?inşallah görürüz.

Ohhh misss.bennerdeyse haftada 4 gün tavuk yiyorum.vücudum hormonla doldu.kendimden değil de bebek emiyor ya ona da geçiyor diye üzülüyorum bazen.
Ben dün sabah cevizsiz karatay kahvaltısı yaptım.2 öğün oldu diye sevinirken yemekten sonra yediğim çerezle 3 öğün olarak tamamladım günü.
Akşam yemeğinde 1 tabak yoğurtlu kabak.1 büyük kase sarımsaklı karasiberli limonlu tavuk suyu, nerdeyse yarım tavuk belki geçmiştir.

Afiyet olsun canım , sanırım 3 kardeşsiriz.1 erkek 2 kız

Canım katılıyorum. kuru yemiş bıçak sırtı gibi bir şey. Bir yandan çok sağlıklı diğer yandan çok tehlikeli. Akşam ye bunları bir. baklavadan farkı yok insanı şişirmeye
Aynen canım ben gerçi 2 akşamdır biraz geç saatte yiyorum jillan yapmak icin. Çünkü çok boş mide de iyi değil spor için

Yok canım aç gözlülük değil bence mesela bende doymuyorum baya baya yiyorum:)

Canım çok güzel moral veriyorsun.İnşallah vereceğiz değil mi? @lastrose6 80 i görecek miyiz acaba?inşallah görürüz.
İnşallah göreceğiz canim 80 i.zor bizim için bunyemiz yavaş calisiyir ama imkansiz degil .istikrar lazım. Moral lazım. Huzur lazım. Destek lazım. Var da var lazım olanlar.
Tavuk yiycem galiba bugün yine. Bilemiyorum. Evde et yok alacak kimse de yok.Sadece sebze ve yoğurt ile doymuyorum.kuruyemiş kesmiyor etin yerini tutmuyor.
Kızlar bu hafta sonlarına bir hal çare bulmam lazım. Yoksa ben hiç zayıflayamıycam
Hafta sonu yeme demeyeceğim sadece ölçüyü azalt bence çünkü çok yiyince cok mu iyi oluyor çok mu mutlu oluyoruz. Belki sen kardeslerinle bir araya gelince bu kadar yiyorsun. Kahvaltıdan sonra havuza gidin ya da.denize orda canin birşey çekmez. Gelince de normal yemeğini yersin. Yeme etkinliği değil de hareketli ve sevdiğin bir etkinliği deneyin derim. Ben olsam öyle yapardım.

Benimde kilom fazla kuzum hele hoplarken göbeğimi görmelisin ama 3 günden sonra alıştım artık en azından sıkılaşmak istiyorum

Kuzum nasılsın senin de tiroid benzeri bir şey mi var zor kilo veriyorsun benim gibi merak ettim

Kuzum nasılsın senin de tiroid benzeri bir şey mi var zor kilo veriyorsun benim gibi merak ettim
Canim Troid bezlerim hiç çalışmıyor bu haftada az gelmiş ilaç iyice bunalttı beni. Kilom da durdu. Sabır oynama yok. Bakalım devam ediyorum buna da şükür çünkü ben 3. Doğuma 117 kilo ile gittiğim için 27 kilo verdim. Ama herşey gittikçe zorlaşıyor gibi. Troid bozuk olunca tüm dengem bozuluyor. Yeme isteğim artıyor stres artıyor acaba herkese mi böyle bende mi böyle etki gösteriyor bilemiyorum.ben su an 90 kiloyum .çok fazla bir aydır böyle.

Vermişsin daha önce yine verirsin canım merak etme.rabbim kuzularını bağışlasın bazen kilo bir yerde duruyor sen pes etme o gider inşallah

Vermişsin daha önce yine verirsin canım merak etme.rabbim kuzularını bağışlasın bazen kilo bir yerde duruyor sen pes etme o gider inşallah
İnşallah canım. Allah yardımcımız olsun.. @yenidencan arkadaşım neler yapıyorsun bak @Miyav_su GELMİŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…