- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
- #2.561
Yemek ye canım , ama sakın pastaları yeme.ben de dondurma yemek istiyorum ama ben daldım mı çıkamıyorum işin içinden 1 kaseyle falan.çerezleri yiyip avutuyorum kendimi serbest diye.Afiyet olsun canım. Kabak yoğurt ikilisi favorim. Bir incir de olsun nutella 'dan iyidir. Meyve çok güzel ama sürekli bağımlılık yapıyor. Ne zor oldu bırakmak. Ben.de kuru kayısı yedim 6tane sanırım oğlum da.yedi bilemiyorum sayısını. Napalim yahu canımız tatlı istiyor. Bir türlü tatlı arzumuz bitmiyor. Yine C cerulean senin kilon az bir de beni düşünsene. Artık verip kurtulmak istiyorum Ama daha verdiğim kiloya bile gelemedim. Hastaneden sonra çok kötü bir dönem oldu Benim için. Bugün de.birşey yapasim yok. Ama yemek korsaniz onume yerim onu yaparım oburlastim bu hafta kendimi zor tutuyorum yememek için dünden kalan pastalar var herkes yiyor gözümün önünde.dün de tavuk yedim bugün canım hiç çekmiyor. Acikirsa m belki ister.
Canım çok güzel moral veriyorsun.İnşallah vereceğiz değil mi? @lastrose6 80 i görecek miyiz acaba?inşallah görürüz.Canım hastaneden sonra kendini daha iyi hissetmedin mi ben orayı kaçırmışım. Çok şükür geçti o günler diye seviniyorduk ya burada
Canım canının tavuk yerine pasta çekmesi normal. Yerken insanı pasta daha mutlu ediyor çünkü. Ama daha sonrası işte canım mutsuz oluyoruz, kendimize inancımız kalmıyor. Bu kötü durumda bir de canımız tekrar pasta istiyor işler zorlaşıyor.
Karnın acıkınca canım şöyle tavuğunu güzelce bir ısıt. Yanına salata yeşillik ne varsa ayranla afiyetle karnını doyur. Sonra pasta aklına bile gelmiycek.
İçini ferah tut canım. Sıkıntıya kapılıp bırakma kendini. biz kadınlar güçlü dirayetli varlıklarız. Beraber vereceğiz inşallah bu kiloları
Ohhh misss.bennerdeyse haftada 4 gün tavuk yiyorum.vücudum hormonla doldu.kendimden değil de bebek emiyor ya ona da geçiyor diye üzülüyorum bazen.Tavuğu dediğin gibi ballandıra ballandıra yerim. Kabak yemeğim var birde yanına. Ohh tavuğu biraz izgaraya koyayim baharatla hem ısınır hem yeni pişmiş gibi olur.
Geçen ki baharatlarla harmanlarsam leziz olur. Sen yaptin mi kendine tavuk canım???@cerulean
yenidencan neler yedin canım??
Afiyet olsun canım , sanırım 3 kardeşsiriz.1 erkek 2 kızlastrose6 canım mesela bu ayın ortasına/10 gün sonra kaç kilo olmak istiyorsun. Minik hedefler koyalım sıkılmayalım
Ben önümüzdeki hafta sonuna 57.40 olmayı istiyorum. Umarım bu hafta sonu çok kilo aşmamışımdır.
Tavuğu yaptım canım dediğiniz gibi. Kardeşimle beraber dün bitirdik ..
Aynen canım ben gerçi 2 akşamdır biraz geç saatte yiyorum jillan yapmak icin. Çünkü çok boş mide de iyi değil spor içinCanım katılıyorum. kuru yemiş bıçak sırtı gibi bir şey. Bir yandan çok sağlıklı diğer yandan çok tehlikeli. Akşam ye bunları bir. baklavadan farkı yok insanı şişirmeye
Yok canım aç gözlülük değil bence mesela bende doymuyorum baya baya yiyorum:)Günaydın kızlar
Bu hafta evdeyim hayırlısıyla , inşallah işe geri çağırmazlar.
Şuan bebeği sallıyorum
Sabah kühvaltımda 2 gündür ceviz yemedim çünkü akşam yemekten sonra haddi aşan kuruyemix yedim.ben de neden herkes gibi 1 avuçla doyamıyorum ki acaba , kesin açgözlülüğümdendir.
artı mı çıktın tartıda yoksaGünaydın kızlar,
Süt-meyve-çerez üçlüsü sağolsun hafta sonu yapmış yapacağını.Çerez'den nefret ettiğimi söylemişmiydim
İnşallah göreceğiz canim 80 i.zor bizim için bunyemiz yavaş calisiyir ama imkansiz degil .istikrar lazım. Moral lazım. Huzur lazım. Destek lazım. Var da var lazım olanlar.Canım çok güzel moral veriyorsun.İnşallah vereceğiz değil mi? @lastrose6 80 i görecek miyiz acaba?inşallah görürüz.
Tavuk yiycem galiba bugün yine. Bilemiyorum. Evde et yok alacak kimse de yok.Sadece sebze ve yoğurt ile doymuyorum.kuruyemiş kesmiyor etin yerini tutmuyor.Ohhh misss.bennerdeyse haftada 4 gün tavuk yiyorum.vücudum hormonla doldu.kendimden değil de bebek emiyor ya ona da geçiyor diye üzülüyorum bazen.
Ben dün sabah cevizsiz karatay kahvaltısı yaptım.2 öğün oldu diye sevinirken yemekten sonra yediğim çerezle 3 öğün olarak tamamladım günü.
Akşam yemeğinde 1 tabak yoğurtlu kabak.1 büyük kase sarımsaklı karasiberli limonlu tavuk suyu, nerdeyse yarım tavuk belki geçmiştir.
Afiyet olsun canım , sanırım 3 kardeşsiriz.1 erkek 2 kız
Hafta sonu yeme demeyeceğim sadece ölçüyü azalt bence çünkü çok yiyince cok mu iyi oluyor çok mu mutlu oluyoruz. Belki sen kardeslerinle bir araya gelince bu kadar yiyorsun. Kahvaltıdan sonra havuza gidin ya da.denize orda canin birşey çekmez. Gelince de normal yemeğini yersin. Yeme etkinliği değil de hareketli ve sevdiğin bir etkinliği deneyin derim. Ben olsam öyle yapardım.Kızlar bu hafta sonlarına bir hal çare bulmam lazım. Yoksa ben hiç zayıflayamıycam
Benimde kilom fazla kuzum hele hoplarken göbeğimi görmelisinÇok iyi olur canımm , belli bir zamandan sonra insan hayal bile kurmaz oluyor nedense.hep derler ya insan hayallerle yaşar çok doğru aslında.
İnşallah yaparım canım , ama sanırım kilomuncfazla oluşu beni zorluyor kalbim dayanmıyor sünırım nefes nefese kalıyorim.Şimdilik yürüyüş yapabelsem bana yetecek aslında ama hüyırlısı bakalım.
Kuzum nasılsın senin de tiroid benzeri bir şey mi var zor kilo veriyorsun benim gibi merak ettimİnşallah göreceğiz canim 80 i.zor bizim için bunyemiz yavaş calisiyir ama imkansiz degil .istikrar lazım. Moral lazım. Huzur lazım. Destek lazım. Var da var lazım olanlar.
Tavuk yiycem galiba bugün yine. Bilemiyorum. Evde et yok alacak kimse de yok.Sadece sebze ve yoğurt ile doymuyorum.kuruyemiş kesmiyor etin yerini tutmuyor.
Hafta sonu yeme demeyeceğim sadece ölçüyü azalt bence çünkü çok yiyince cok mu iyi oluyor çok mu mutlu oluyoruz. Belki sen kardeslerinle bir araya gelince bu kadar yiyorsun. Kahvaltıdan sonra havuza gidin ya da.denize orda canin birşey çekmez. Gelince de normal yemeğini yersin. Yeme etkinliği değil de hareketli ve sevdiğin bir etkinliği deneyin derim. Ben olsam öyle yapardım.
Kaç kilosun canım belki söylemişsindir gözümden kaçtı herhaldeCanım çok güzel moral veriyorsun.İnşallah vereceğiz değil mi? @lastrose6 80 i görecek miyiz acaba?inşallah görürüz.
Canim Troid bezlerim hiç çalışmıyor bu haftada az gelmiş ilaç iyice bunalttı beni. Kilom da durdu. Sabır oynama yok. Bakalım devam ediyorum buna da şükür çünkü ben 3. Doğuma 117 kilo ile gittiğim için 27 kilo verdim. Ama herşey gittikçe zorlaşıyor gibi. Troid bozuk olunca tüm dengem bozuluyor. Yeme isteğim artıyor stres artıyor acaba herkese mi böyle bende mi böyle etki gösteriyor bilemiyorum.ben su an 90 kiloyum .çok fazla bir aydır böyle.Kuzum nasılsın senin de tiroid benzeri bir şey mi var zor kilo veriyorsun benim gibi merak ettim
evet fazlaydi. yazi da karpuz yemeden kapatirsam oooo diye düşündüm. ama bunlar eski kacamaklarima gire cok iyiAfiyet olsun canım menün güzel sadece karpuz bana çok gibi geldi
Vermişsin daha önce yine verirsin canım merak etme.rabbim kuzularını bağışlasın bazen kilo bir yerde duruyor sen pes etme o gider inşallahCanim Troid bezlerim hiç çalışmıyor bu haftada az gelmiş ilaç iyice bunalttı beni. Kilom da durdu. Sabır oynama yok. Bakalım devam ediyorum buna da şükür çünkü ben 3. Doğuma 117 kilo ile gittiğim için 27 kilo verdim. Ama herşey gittikçe zorlaşıyor gibi. Troid bozuk olunca tüm dengem bozuluyor. Yeme isteğim artıyor stres artıyor acaba herkese mi böyle bende mi böyle etki gösteriyor bilemiyorum.ben su an 90 kiloyum .çok fazla bir aydır böyle.
Ye gülüm tabi az az ama bende severim karpuz genelde kahvaltı da yerim ki tok tutsunevet fazlaydi. yazi da karpuz yemeden kapatirsam oooo diye düşündüm. ama bunlar eski kacamaklarima gire cok iyi
Paylaş bence canım yoksa bu defa daha çok yersinKızlar ben bir kaç gün menü paylaşmıycam. Zaten faydası olmuyor ..
CanımSelam kızlar nasılsınız iyi misiniz
İnşallah canım. Allah yardımcımız olsun.. @yenidencan arkadaşım neler yapıyorsun bak @Miyav_su GELMİŞVermişsin daha önce yine verirsin canım merak etme.rabbim kuzularını bağışlasın bazen kilo bir yerde duruyor sen pes etme o gider inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?