Artık dur demem gerekiyordu

Maşallah size. ben iki öğün yiyemem gibi geliyor. aksam biraz yedim. yedikce yiyesi geliyor insanin demekki
bir tabak taze fasulye
iki bardak ayran
tavuğun tasligini kavurmustum
bir siyah erik
10/15 kavrulmuş fındık
Emzirdigin için canım yemek istiyorsun bol su icmeyi ihmal etme.iki ogune zamanla geçtik hemen olmuyor.

Bugün menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates yeşillik
Peynir
Yarım dilim ekmek
Öğlen
1 tabak barbunya
Akşam
2 tavuk but
Salata
Soda
Su 2.5 litre
Spor b fit ve jillian 1. Level 3. Gün
Çok güzel sporun.ekmeğe birşey demeyeceğim yufka ekmek mi. Öyleyse haftada bir gün olabilir.

Günaydın kızlar
Merhaba arkadaşlar
Kahvaltim
2 yumurta
Domates
Az peynir
Salatalık
2 zeytin
Ara
2 yeşil çay
Akşam
Kabak yemeği bir tabak
Karniyarik 2 tane
Bir kase yoğurt
Marul salatası.

İnşallah zayiflayacagim kızlar. Bugün dişçi randevum olduğu için sabah acelece yedim. Temizletmek gerekiyormuş dislerimi

Günaydın arkadaşlar.
İzinli olunca evde mesaj yazamıyorum kusura bakmayın nolur.bebeğim toplamda sallamadan 20 dk anca uyuyor.o arada da koştur koştur birşeyler yapmaya çalışıyorum.Bebek 3 4 gündür sürekli paçamda emmek istiyor sürekli inşallah geçer.

Dün sabah karatay kahvaltısı cevizsiz.çünkü çerez kaçamakları arttı.
Dün saat 5 de yedim tavuk tava .eminim yanısından fazlasını yedim.sonrasında kendimi çok sıkarak hiçbirşey yemedim , sadece soda içtim.
Önceki gün gün boyu kaçamaklıydı gece de dahil.3 tabak dolusu kısır yedim bol zebze ile.çok yapmaşız kalanını da erken gece saatlerinde mideye indirdim.miktar fazla olsa da izinli olduğindan sanırım çok üzülmedim üzüldüğüm kısmı gece yediğim 2.partiydi.
Evde olunca sürekli birşeyler yapılıyor.

R Rodya83 hoşgeldin canım aramıza , ne güzel kalabalık olmamız.
Miyav_su canım seni çok özledik.Geldiğine çok sevindim.Benim de bazı sıkıntılarım var yazamadım canım kusura bakma.Burda yokken neler yaptın?
İnşallah baban için hayırlısı olur.

C cerulean paylaş canım menü bence de.Mesaj yazamadım kusura bakma , her başladığımda bir şey çıkıyor yarım kalıyor.
sen burayı çoğunlukla ayakta tutan kişisin teşekkür ederim. İsteğin samimiyetin inan çok hoşumuza gidiyor. Seni seviyorum.

M M_atruska jilian eminim çok faydalı olacak.Kilomu sen sormuştun sanırım . yaklaşık 93 diyorum canım.tahminim küsüratı ve içindeki 500 ile 700 gr arası da.
Anam mmm biraz daha ödem giderse 90 ın altına düşerim kesin.

Afiyet olsun canım , menüler harika sende öyle.İnşallah zayıflayacaksın canım sen deo iradeyi nissediyorum.az yanında dursam bana da bulaşır kesin.Bende de var az dacolsa azim artması dileğiyle hepimizde tabiki.

Maşallah size. ben iki öğün yiyemem gibi geliyor. aksam biraz yedim. yedikce yiyesi geliyor insanin demekki
bir tabak taze fasulye
iki bardak ayran
tavuğun tasligini kavurmustum
bir siyah erik
10/15 kavrulmuş fındık
Afiyet olsun canım, menün çok güzel.senin bebeğin küçük biraz 3 öğünle devam et.ben 3 öğün yaparken öğle arası 30 ila 40dk yürüyordum vecşimdikenden daha fazla veriyordum.

Bugün menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates yeşillik
Peynir
Yarım dilim ekmek
Öğlen
1 tabak barbunya
Akşam
2 tavuk but
Salata
Soda
Su 2.5 litre
Spor b fit ve jillian 1. Level 3. Gün
Menün çok iyi olmuş.jilianlaçdacyağlar akıp gidecektir eminim.

Günaydın canım. Rabbim yardımcın olsun. İznin ne zaman bitecek

Hep kısırın ödemidir kuzum verirsin Eminim maşallah azimlisin

İyiyim teşekkür ederim. bugun 10. gunum cok şükür. iki ogune geçmek istiyordum. oglen acikinca gecmedim. 15. günden sonra gecersem sevinirim.
bir tabak zeytinyağlı fasulye ve yogurt yedikten sonra
uc salatalik yarim muz 6/7 tane uzum 15/20 tane kavrulmuş fındık. yedim. ustune büyük bir fincan sütlü turk kahvesi icmeyi düşünüyorum. boyle cok mu fazla oluyor.
ben yemek yemeyi degil atistirmayi daha çok seviyorum.
birde bu diyet kabizlik yapıyor galiba. zaten sikintim vardı. Galiba bu sebeple beklediğim şekilde kilo veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…