Artık dur demem gerekiyordu

Saç kavurmada harika olur hele senin elinden kızlarla beraber yemek süper olurdu.Hepberaber toplanmışız kayısı kurusu da yeriz elbet.
Sohbet ede ede yürüyüş ne güzel olurdu.çocuklürla dışarı çıkıyoruz hep bir telaş koşuşturmeca ile eve dönüyoruz.
Çok sağol lastrose6 sağol canım , hayali bile moral oldu inan.

Günaydın kızlar

Vallahi canım hayali bile güzel oldu. Günde 15 dakikamızı hayal kurmaya mı ayırsak. Küçükken en sevdiğim şeydi

Evet canım yürüyüş gerçekten en etkili spor . Jillian 1 ay süren her level 10 gün süren Harika bir spor ve inanılmaz terletiyor bakabilirsin netten zaten yarım saat sürüyor hem zaman açısından hem incelme açısından harika

İnşallah canım bugün normal kahvalyımı yaptım diyete devam. Haftada bir gün tozutma motivasyon yeniliyor ben de.

Su 1.2 litre içtim
Bende cuma günü eğer eksi çıkarsam kendime bişi ödül olarak veriyorum kuzum

Canım benim
Günaydın kızlar

Vallahi canım hayali bile güzel oldu. Günde 15 dakikamızı hayal kurmaya mı ayırsak. Küçükken en sevdiğim şeydi
Kendimiz için birşeyler yapacaktık C cerulean bu hayal de olabilir. Ben bu hafta özel birşey yapmadım kendim için.

İnşallah canım bugün normal kahvalyımı yaptım diyete devam. Haftada bir gün tozutma motivasyon yeniliyor ben de.

Su 1.2 litre içtim
Çok yemeden hemen kilo almazsin suyu az içiyoruz bence.

Bende cuma günü eğer eksi çıkarsam kendime bişi ödül olarak veriyorum kuzum
ne veriyorsun yiyecek olarak mi canım??

lastrose6 Dün homini gırtlak tan su içmeye vakit olmadı . Bugün su içmeye tam gaz devam o zaman

Sabah kahvaltım
- omlet
- az yoğurt
- baya beyaz peynir
- biraz H. Cevizi
- domates, salatalık, yeşillik
- 1 kuru incir -> dün meyveyi çok yedim, bugün illa beynim şekerli bir şeyler yemeye zorladı beni
- sütlü kahve

Kabak cipsi yapacağım bugün z. Yağlı. Sarımsaklı yoğurtla ara öğün yaparım herhalde.

Afiyet olsun canım. Kabak yoğurt ikilisi favorim. Bir incir de olsun nutella 'dan iyidir. Meyve çok güzel ama sürekli bağımlılık yapıyor. Ne zor oldu bırakmak. Ben.de kuru kayısı yedim 6tane sanırım oğlum da.yedi bilemiyorum sayısını. Napalim yahu canımız tatlı istiyor. Bir türlü tatlı arzumuz bitmiyor. Yine C cerulean senin kilon az bir de beni düşünsene. Artık verip kurtulmak istiyorum Ama daha verdiğim kiloya bile gelemedim. Hastaneden sonra çok kötü bir dönem oldu Benim için. Bugün de.birşey yapasim yok. Ama yemek korsaniz onume yerim onu yaparım oburlastim bu hafta kendimi zor tutuyorum yememek için dünden kalan pastalar var herkes yiyor gözümün önünde.dün de tavuk yedim bugün canım hiç çekmiyor. Acikirsa m belki ister.

Canım hastaneden sonra kendini daha iyi hissetmedin mi ben orayı kaçırmışım. Çok şükür geçti o günler diye seviniyorduk ya burada

Canım canının tavuk yerine pasta çekmesi normal. Yerken insanı pasta daha mutlu ediyor çünkü. Ama daha sonrası işte canım mutsuz oluyoruz, kendimize inancımız kalmıyor. Bu kötü durumda bir de canımız tekrar pasta istiyor işler zorlaşıyor.

Karnın acıkınca canım şöyle tavuğunu güzelce bir ısıt. Yanına salata yeşillik ne varsa ayranla afiyetle karnını doyur. Sonra pasta aklına bile gelmiycek.

İçini ferah tut canım. Sıkıntıya kapılıp bırakma kendini. biz kadınlar güçlü dirayetli varlıklarız. Beraber vereceğiz inşallah bu kiloları

Hastane buhranlarim geçti ama kilo etkisi sürüyor ya o da geçse cook iyi olacak. Zaman herşeyin ilacı diye boşa dememişler. Tam bir aydır yerimde sayıyorum gr veremedim. Öyle keyfince de yemedim zorunluluktan. Aman neyse veririm nasil olsa.
Canım benim güçlüyüz değil mi güçlü olmak zorundayız. Bırakmayalım kendimizi yoksa daha da mutsuz olacağız.

Tavuğu dediğin gibi ballandıra ballandıra yerim. Kabak yemeğim var birde yanına. Ohh tavuğu biraz izgaraya koyayim baharatla hem ısınır hem yeni pişmiş gibi olur.
Geçen ki baharatlarla harmanlarsam leziz olur. Sen yaptin mi kendine tavuk canım???@cerulean
yenidencan neler yedin canım??

lastrose6 canım mesela bu ayın ortasına/10 gün sonra kaç kilo olmak istiyorsun. Minik hedefler koyalım sıkılmayalım

Ben önümüzdeki hafta sonuna 57.40 olmayı istiyorum. Umarım bu hafta sonu çok kilo aşmamışımdır.

Tavuğu yaptım canım dediğiniz gibi. Kardeşimle beraber dün bitirdik ..

Evet canım mesela yarım porsiyon dondurma gibi

Günü kapattım ben kızlar. Su şimdiye kadar 1.5 litre yatana kadar inşallah 3 litreye tamamlarım

Sabah kahvaltım
- omlet
- az yoğurt
- baya beyaz peynir
- biraz H. Cevizi
- domates, salatalık, yeşillik
- 1 kuru incir -> dün meyveyi çok yedim, bugün illa beynim şekerli bir şeyler yemeye zorladı beni
- sütlü kahve

Ara
- zeytinyağlı kabak
- sarımsaklı yoğurt

Akşam
- 150 gr çiğ çerez

Balık yemek istemedim değişik bir şey yemek istedim. Döner çok olacaktı. Ben de çerez yedim ama yemeğin yerini almıyormuş

Döner çok olmazmış ama koyun. Yoğurdu yiyebilirsin.canım.ve bol su.

Merhaba bende menumu yazayim
sabah:
iki haşlanmış yumurta
bir tane dil peyniri
biraz kasar peyniri
biraz beyaz peynir
bir salatalık
7 ceviz
bir su bardagi cig çekirdek

öğlen
iki tane haşlanmış yogurtlu bol tereyagli kabak
bir avuç kavrulmuş fındık
bes dilim karpuz
kocaman bir kupa sutlu turk kahvesi

akşam
oğlum müsade ederse bir izgara alabalik ve oglenki kabak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…