• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Yemeyip mutlu olayım pazartesi günü kilom düşmüş olsun. Yoksa halim harap yaz tatilinde hominigirtlak yemis gibi aynı kiloda kalacağım. Olmadı yeşillik yerim. Onlar gidince akşam yemeği yerim sabrederim nolcak hiç mi oruç tutmadik.
İnşallah pazartesi günü kilon düşer canım. Akşam iftar menünü merak ettim şimdi ;)

Afiyet olsun canım. Bu menünle eminim en kısa zamanda düşersin inşallah istediğin kiloya.
C cerulean işe yakın evde oturmak nasıl geldi sana biraz bahzetsene.memnun muzun?öğle araları çıkabiliyor musun işten?
Canım ilgin için teşekkürler. önceleri sanki nefes alamıyormuşum. Şimdi nefesim açıldı öyle diyeyim.

Tükenmişlik sendromu diye bir gerçek var. günde 4 saate yakın yol çekmek insanı bitiriyormuş. uzun süre yapılacak bir şey değilmiş bunu öğrendim.
Canım dikkatim dağılmasın diye öğle eve gitmiyorum. Zaten yarım saat öyle molası.

R Rodya83 canım biz burda karatay yapıyoruz ve emziriyoruz.. Menü paylaşıyoruz aynı zamanda cuma isteyen tartiliyor. Bize katilabilirsin istersen.
aa super. hem karatay hem emzirme. iyi oldu bu. karatay diyeti deneyimlerinin yuz sayfasini okudum. tabi oku oku bitmiyor. Burayi bir baslayim okumaya.
bende karatay in hamilelik ve karatay diyeti kitabı vardi. bitde o sayfaları okuyup basladim ve cok şükür 6. günüm

İnşallah pazartesi günü kilon düşer canım. Akşam iftar menünü merak ettim şimdi :KK66:
İyi akşamlar kızlar
Akşam yemeğim
patlıcan yemeği
Az yoğurt
1 tavuk budu.
Domates
Salatalık
1 saat yürüyüş
2.5 lt su şimdilik.

Misafirlerle çay içtim. Ye diye ısrar ettiler.yiyemem diyetimde.yok dedim. Onlar yerken.bebekle uğraştım . vakit geçti. İnşallah zayiflarim da pasta börek cig köfte ek kurabiye yemedigime değer.zira çok severim hamur işlerini.sizler neler yaptınız.
Bakalavanin zamanı var alıp gelme. Tabi. Tutmaz oraninkini.

aa super. hem karatay hem emzirme. iyi oldu bu. karatay diyeti deneyimlerinin yuz sayfasini okudum. tabi oku oku bitmiyor. Burayi bir baslayim okumaya.
bende karatay in hamilelik ve karatay diyeti kitabı vardi. bitde o sayfaları okuyup basladim ve cok şükür 6. günüm
Canım kimyon en güzel süt artıran sonra ayran. Rezene aslında biliyorsun dur ama insan bazen yogunluktan unutabiliyor.

Hoşgeldin aramıza canım

Kızlar bugün içerik olarak diyete uygun şeyler yedim. Miktar olarak ayçiçek çekirdeği, süt, meyve, peynir normalin üç katı yedim herhalde. Bu olmadı ama günü 16'da kapattım, yarın daha disiplinli olacağım. İnşallah çok kilo almamışımdır.

Günün menüsü

Sabah
- yarım tavuk
- turşu
- bahçeden 1.5 yeşil elma
- sütlü kahve, baya süt
- çekirdek partisi
- baya peynir
- 3-5 böğürtlen

Akşam
- kayısı, kayısı, kayısı ..
- pekmezli yumurta
- h. Cevizi suyu

Su: :KK47:
Yeşil çay: :KK47:
Spor: yarım saat yürüyüş, bol ev işi

Kızlar bugün içerik olarak diyete uygun şeyler yedim. Miktar olarak ayçiçek çekirdeği, süt, meyve, peynir normalin üç katı yedim herhalde. Bu olmadı ama günü 16'da kapattım, yarın daha disiplinli olacağım. İnşallah çok kilo almamışımdır.
Malum her yediğim lokmanın bir yerime gidip yapıştığı gözle bariz bir şekilde takip edilebilir ;)

Sevgiler herkese

Erken saatte kapatmışsın zaten canım inşallah kalori olarak harcanıp gitmiştir

Günün menüsü

Sabah
- yarım tavuk
- turşu
- bahçeden 1.5 yeşil elma
- sütlü kahve, baya süt
- çekirdek partisi
- baya peynir
- 3-5 böğürtlen

Akşam
- kayısı, kayısı, kayısı ..
- pekmezli yumurta
- h. Cevizi suyu

Su: :KK47:
Yeşil çay: :KK47:
Spor: yarım saat yürüyüş, bol ev işi
Su da mı içmedin canım

Bugün menüm
Sabah
Omlet
Domates salatalık bol yeşillik
2 dilim karpuz
Peynir
Öğlen
Salata
Tavuk ayran

Su 2 litre
Spor jillian 1. Level
Çok acıktım biraz yoğurt yedim bide

Yok canım eşim erken uyanmadı haftasonu olunca bende 9 da yaptım bugün jillian a başlıyorum inşallah:) sen nasılsın tatlım
Gene de erkenci sayolırsınız , 12 1 lere kadar uyur insanlar genelde haftasonu.inşallah başla canım hareket çok önemli her zaman.yürüyüşü bıraktığımdan beri doğru düzgün kilo veremedim.Yürüyüş galiba yaptığım kaçamakları dengeliyordu.
Julien e merak edip hiç bakmadım nasıl hareketler içerdiğine.
Benim dün ev işi pazar bulaşık çamaşır serme ile geçti günüm.
,

Back
X