- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi yenidencan
- #2.501
Evet canım kullandım mecbur çünkü iyileşmedim bir türlüCanım ilaç kullandıysan ödem yapmıştır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kullandım mecbur çünkü iyileşmedim bir türlüCanım ilaç kullandıysan ödem yapmıştır
İnşallah pazartesi günü kilon düşer canım. Akşam iftar menünü merak ettim şimdiYemeyip mutlu olayım pazartesi günü kilom düşmüş olsun. Yoksa halim harap yaz tatilinde hominigirtlak yemis gibi aynı kiloda kalacağım. Olmadı yeşillik yerim. Onlar gidince akşam yemeği yerim sabrederim nolcak hiç mi oruç tutmadik.
Canım ilgin için teşekkürler. önceleri sanki nefes alamıyormuşum. Şimdi nefesim açıldı öyle diyeyim.
aa super. hem karatay hem emzirme. iyi oldu bu. karatay diyeti deneyimlerinin yuz sayfasini okudum. tabi oku oku bitmiyor. Burayi bir baslayim okumaya.
İyi akşamlar kızlarİnşallah pazartesi günü kilon düşer canım. Akşam iftar menünü merak ettim şimdi![]()
Canım kimyon en güzel süt artıran sonra ayran. Rezene aslında biliyorsun dur ama insan bazen yogunluktan unutabiliyor.aa super. hem karatay hem emzirme. iyi oldu bu. karatay diyeti deneyimlerinin yuz sayfasini okudum. tabi oku oku bitmiyor. Burayi bir baslayim okumaya.
bende karatay in hamilelik ve karatay diyeti kitabı vardi. bitde o sayfaları okuyup basladim ve cok şükür 6. günüm
Hoşgeldin aramıza canımaa super. hem karatay hem emzirme. iyi oldu bu. karatay diyeti deneyimlerinin yuz sayfasini okudum. tabi oku oku bitmiyor. Burayi bir baslayim okumaya.
bende karatay in hamilelik ve karatay diyeti kitabı vardi. bitde o sayfaları okuyup basladim ve cok şükür 6. günüm
Malum her yediğim lokmanın bir yerime gidip yapıştığı gözle bariz bir şekilde takip edilebilirKızlar bugün içerik olarak diyete uygun şeyler yedim. Miktar olarak ayçiçek çekirdeği, süt, meyve, peynir normalin üç katı yedim herhalde. Bu olmadı ama günü 16'da kapattım, yarın daha disiplinli olacağım. İnşallah çok kilo almamışımdır.
Erken saatte kapatmışsın zaten canım inşallah kalori olarak harcanıp gitmiştirKızlar bugün içerik olarak diyete uygun şeyler yedim. Miktar olarak ayçiçek çekirdeği, süt, meyve, peynir normalin üç katı yedim herhalde. Bu olmadı ama günü 16'da kapattım, yarın daha disiplinli olacağım. İnşallah çok kilo almamışımdır.
Su da mı içmedin canımGünün menüsü
Sabah
- yarım tavuk
- turşu
- bahçeden 1.5 yeşil elma
- sütlü kahve, baya süt
- çekirdek partisi
- baya peynir
- 3-5 böğürtlen
Akşam
- kayısı, kayısı, kayısı ..
- pekmezli yumurta
- h. Cevizi suyu
Su:
Yeşil çay:
Spor: yarım saat yürüyüş, bol ev işi
hosbulduk cerulean :)Hoşgeldin
Gene de erkenci sayolırsınız , 12 1 lere kadar uyur insanlar genelde haftasonu.inşallah başla canım hareket çok önemli her zaman.yürüyüşü bıraktığımdan beri doğru düzgün kilo veremedim.Yürüyüş galiba yaptığım kaçamakları dengeliyordu.Yok canım eşim erken uyanmadı haftasonu olunca bende 9 da yaptım bugün jillian a başlıyorum inşallah:) sen nasılsın tatlım