- Konu Sahibi yenidencan
- #2.361
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım.Günaydın güzeller
Ne yapalım canım , bugünler de geçecek inşallah , sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah.8
Bu ara uyku düzeni yok. Ne yattigimiz belli ne kalktigimiz. İyi şükürler olsun.
Kısır bayılıyorum.hatta Bulgurlu tüm ürünlere bayılıyorum.Canım afiyet olsun. İyi yapmışsın kisiri çok severim.domates salatalık turşu lezzetine doyum olmaz.
Canım çok güzel kendi saçlarını kendin yaparsın. Iyi yapmışsın değişiklik olur. Ben bebegimi buyutuyorum bebeğim hastaydı . cok hastalandı tatile gitmeyecegiz gözümüz korktu. Zor oluyor düzelmesi atlatamiyor. Evdeyim. Çıkarsak günübirlik yerler e gidebiliriz o da nasip.
Afiyet olsun canım , çok iyi gidiyorsun.yoğurdu arada ayran yap iç.Kızlar kahvaltimi 9 30 a anca yaptım.
2 yumurta pastırma li
3 zeytin biraz peynir
Domates salatalık
2 kuru kayısı
Yarım ceviz
Çay
Yoğurt yiyeyecektim Yiyemedim Bebiş durmadı sıkıldı kahvaltı sofrasında. Artık akşam yemegine yerim.
Canım . teşekkür ederim.İnan ben de çok sevindim.Darısı diğer günlere inşallah.İyi günler kızlar
Ay canım ne güzel dilekler bunlar. Canım dün akşam kacamak yapmamana nasıl sevindim anlatamam. Kendim başarmış gibi.
@lastrose6 canım az önce bir kupa yeşil çay içtim. Ofiste vardi. Burnumu tuta tuta. Bugün inşallah daha iyi geçer canim.
Ofise 20 dakika yürüdüm sabah. Cuma cumartesi bir de pazartesi tartı resmi paylaşacağım.
Kizlar belki kilom az ama 10-12 günde de 3.5-4 kg alma gibi maarifetlerim var. Ondan bana katı olun lütfen. Bir dört kilo daha almadan.
Haklı alınca yeniliyor. İse yakın olmak gibisi yok.hele soğukta yol hiç çekilmiyor kat kat.Canım . teşekkür ederim.İnan ben de çok sevindim.Darısı diğer günlere inşallah.
Yürüyüş de çok iyi olmuş.demek 20dk da varıyorsun işe harika birşey bu.
Gözümüz üzerinde olacak eve nutella almak yokkkk.
Afiyet olsun canım.çok güzel olmuş .tok tutar seni.Kızlar öğlen 1.30 da 3 bardak ayran 1 su bardağı kadar çiğ fındık yedim.
İnanır misin anne olmak çok zor geliyor bu aralar. Herkes benden birşey bekliyor. Sen.iyi anlarsın gerçi. Ayran değil yoğurdu kaşiklayabilirsem zaman bulursam . Çok güzel olacak. Çocuklar bazen çok uslu bazen hiç yerinde durmuyorlar. Bu ara çok hareketliler maşallah.Afiyet olsun canım , çok iyi gidiyorsun.yoğurdu arada ayran yap iç.
Yerim ben o yaramazı.
Bu sene ne zordu ulaşım burda yollar kapandı günlerce.kardan arasayı çıkaramadık yolaHaklı alınca yeniliyor. İse yakın olmak gibisi yok.hele soğukta yol hiç çekilmiyor kat kat.
Evet canım çok iyi geldi.yoğurdun sonunu kullandım başka yoğurt kalmadı bebeğinkiler hariç.Afiyet olsun canım.çok güzel olmuş .tok tutar seni.
Seni çok iyi anlıyırum canım , çok haklısın.Maşallah kuzulara.benimki kanepeler tırmanmaya çalışıyor sürekli peşindeyim.İnanır misin anne olmak çok zor geliyor bu aralar. Herkes benden birşey bekliyor. Sen.iyi anlarsın gerçi. Ayran değil yoğurdu kaşiklayabilirsem zaman bulursam . Çok güzel olacak. Çocuklar bazen çok uslu bazen hiç yerinde durmuyorlar. Bu ara çok hareketliler maşallah.
Bebeğe ayrı yapmıyorum ben sen ayrı mi yapıyorsun. Bende yoğurt yedim 4 kasik.Evet canım çok iyi geldi.yoğurdun sonunu kullandım başka yoğurt kalmadı bebeğinkiler hariç.
Bebeğinkileri aynısından küçük kavanozlara koyup mayalıyorum.dolabı açanlar anlasın da yoklukta yemesin diye.ama bizim büyük kacanozlardan da yer.2 haftadır kendimize yapmadım.bebeğe günlük sütten haftalık mayaladım , minik 3 4 kavanoz.Bebeğe ayrı yapmıyorum ben sen ayrı mi yapıyorsun. Bende yoğurt yedim 4 kasik.
Afiyet olsun canım.çok iyi etmişsin. Bu arada ben de regl oldum.bakalım tartı ne gösterecek cumaya heyecan yaptım.Bebeğe ayrı yapmıyorum ben sen ayrı mi yapıyorsun. Bende yoğurt yedim 4 kasik.
Ellerine sağlık. Ben köyden gelen 5 lt süt ile haftalık yapıyorum yetiyor bize.Bebeğinkileri aynısından küçük kavanozlara koyup mayalıyorum.dolabı açanlar anlasın da yoklukta yemesin diye.ama bizim büyük kacanozlardan da yer.2 haftadır kendimize yapmadım.bebeğe günlük sütten haftalık mayaladım , minik 3 4 kavanoz.
İnşallah çokça vermiş oluruZ dahuzura ereriz. Zor kilo vermek @cerulean gibi olsak neyse kaçamak sorun değil sabit kiloda kalsakta olur. O yuzden inşallah kaçamak yapmayız.eşim yine şeftali almış. Koktu ki nasıl.ama yememem lazim.Afiyet olsun canım.çok iyi etmişsin. Bu arada ben de regl oldum.bakalım tartı ne gösterecek cumaya heyecan yaptım.
Çok geçmiş olsun kuzuna canım nesi var ki. Olsun sağlıklı olsun da tatil olmasada olur.Canım afiyet olsun. İyi yapmışsın kisiri çok severim.domates salatalık turşu lezzetine doyum olmaz.
Canım çok güzel kendi saçlarını kendin yaparsın. Iyi yapmışsın değişiklik olur. Ben bebegimi buyutuyorum bebeğim hastaydı . cok hastalandı tatile gitmeyecegiz gözümüz korktu. Zor oluyor düzelmesi atlatamiyor. Evdeyim. Çıkarsak günübirlik yerler e gidebiliriz o da nasip.
Evet canım vardı bize saç boyamayı öğrettiler:) akşamda spora gidiyorum inşallah eşim bazen söyleniyor hiç evde kalmıyorsun diye :)Günaydın canım.Bugün kurs var mi? Evde misin?