- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi yenidencan
-
Peynirleri içim almıyor. Yiyemedim.. yogurt yenilebilirdi unutmuşum.Afiyet olsun canım .zeytin ben çok yemeye çalışıyorum kabızlık sorunum gene başladı .peynir de yememişsin
Afiyet olsun , çok istikrarlı gidiyorsun canım bu gidişle önümüzdeki hafta kesin görürsün 93 rakamını.Peynirleri içim almıyor. Yiyemedim.. yogurt yenilebilirdi unutmuşum.
Akşam
güveç bir tabak
iki haslama yumurta
salata ve yogurt yedim.
Herkese hayirli iftarlar
Aynı bende de haftalardır spor yokSpor yok çünkü bebekle cikilmiyor disari. Hayırlısı bakalım. Su akar yolunu bulur.gece gunduz uykusuz bir haldwyim. Caylarim beklemekten acir oldu. Zaman yok. Bakalım yarın sabah o iple çekiyorum. Cayimi yudumladigim ani. Tiryakiyim galiba.
Amin canım inşallah , Allah hepimizin yardımcısı olsun.Diyete iyice alistim ama canım neler çekiyor neler. Aseriyor gibiyim. Yesem mutlu olmayacağım biliyorum. Ben hamur işi ve tatlı ya düşkünüm . zaten neden bu kadar sismanlayayim yoksa. Troid. Hastaligimin bir suçu yok. O iştah acip deprisyona sokmadı hiç. Allah varya bu hastalıktan ve diğer hastalıklardan muzdarip olan herkese sifa versin bir an evvel. Bu hazir gıdalar bu seker serbetler hareketsizlik. Bizi hasta yaptı.hala da.çocuklarımız zehirleniyor biz dur diyemiyoruz. Ne çok.yazdım . Allah yardimcimiz olsun.
Günaydın hayır Ne münasebet 2 kişiBu arada günaydın kızlar
Gerçi şuan için 2 kişi yazıyoruz ama olsun zamanla değeşebilir bu durum tabi.
Seni saymam mı hiç.hoşgeldin canım.nasılsın ?Günaydın hayır Ne münasebet 2 kişibeni saymıyor Musun yoksa
Amin canım inşallah hepimizin.Akşam tavuk yapacağım 5 gündür tavuk yemedim.Aslında mideme iyi geliyor tavuk .
Hoşbulduk canım benim nasılsınSeni saymam mı hiç.hoşgeldin canım.nasılsın ?
Mesajını görünce çok sevindim.
Canım ben iki ogün yiyorum daha rahatim. Sabah 8 de bitmiş oluyor kahvaltim akşam da kacta açlık hissedersem o zaman. Arada acikirsam arayı uzatmak için yogurt yiyorum veya sade kahve içiyorum iki tane. Ama bu aralar iftar davetleri var ne yapacağım bilemiyorum. Belki o günler 3 ogün yaparım. Dayanirim inşallah.Amin canım inşallah hepimizin.Akşam tavuk yapacağım 5 gündür tavuk yemedim.Aslında mideme iyi geliyor tavuk .
Dünden kalan patlıcan güveç belki 2 tane dolma 2 tane sarma kalmıştır yarım yemekler de bitsin.
Önümüzdeki hafta oruç olmayabilirim.Adet dönemim çünkü.Öğle araları yuürümeyi düşünüyorum inşallah.
Kahverengi mercimek,börülce aldım bugün pazardan.Maş fasülyesini de gördüm yapan var mı lezzetli mi acaba?
L lastrose sen sabah kahvaltını kaçta yapıyorsun canım?Arada birşey yemiyorsun değil mi?acıkma oluyor mu?
yenidencan bu hafta menulerimiz hep aynı olmuş onu farkettim sanki birlikte oturmuşuz sofraya kolay gelsin bize oruçla inşallah kilo almadan bu ayı atlatiriz desemde çok zor şuan karnım davul zira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?