- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.223
- 1.123
- Konu Sahibi yenidencan
-
Kesinlikle canım Ne güzel düşünüyorsun hep böyle düşün kaçamak mı yaptın devamını getirmeİnşallah canım inşallah. 14 15 kilo var daha ama olsun hiç başlamasaydım şimdi 105 kiloydum ya da üstüne almış olacektım.
İnşallah azmimiz artarak devam eder.
Gece sahura kalktım kızlar bakalım nasıl geçecek bugün inşallah tutabilirim.
Sağol canım,zaten fıstık alacağım gene .Gece çiğ fıstıkla yaptığım kaçamaklar kilo vermemi yavaşlatıyordu ama tamamen engellemiyordu.En azından evde bulunsun ki gözüm döndüğünde başka şeylere saldırmayayım.Kesinlikle canım Ne güzel düşünüyorsun hep böyle düşün kaçamak mı yaptın devamını getirme
Bencede Canım bizi kilo aldıran ekmek ve türevleriSağol canım,zaten fıstık alacağım gene .Gece çiğ fıstıkla yaptığım kaçamaklar kilo vermemi yavaşlatıyordu ama tamamen engellemiyordu.En azından evde bulunsun ki gözüm döndüğünde başka şeylere saldırmayayım.
Kesin ondandır Canım merak etme sen bırakma karatayıOrucumu Karatay usulü tutuyorum akşam 10 da 50 dk koşu bandında yürüyorum gram azalma yok aksine cuma 81.2 idi şuan 82.5 inşallah bu gece ye yat kilo yapmaz bana iftarda çok geç zaten sahurda
Evet canım kesinlikle öyle.karatay + yürüyüş candır
Ben de bugün ilk orucum inşallah iyi geçer.akşam yemek yeme krizine girmeyi hiç istemem .Orucumu Karatay usulü tutuyorum akşam 10 da 50 dk koşu bandında yürüyorum gram azalma yok aksine cuma 81.2 idi şuan 82.5 inşallah bu gece ye yat kilo yapmaz bana iftarda çok geç zaten sahurda
Canım bazen 3 kilo fark oluyor benim tartıda.3 KİLO BİRDEN KİLO ALAMAM YA DA 3 KİLO BİRDEN ZAYIFLAYAMAM .Kesin ödem canım ve bir de vücut kendini korumaya alıyor sonrasında kırılma yaşarsın inşallah.Ben ramazanın tamamında oruç tutabilir miyim bilmiyorum ama çoğu kişi ramazanda kilo verir bense tersine kilo alırdım.sadece enson ramazanımda kilo verdim verdim derken 1 ya da 1,5 kilo olsun en azından almadım.Orucumu Karatay usulü tutuyorum akşam 10 da 50 dk koşu bandında yürüyorum gram azalma yok aksine cuma 81.2 idi şuan 82.5 inşallah bu gece ye yat kilo yapmaz bana iftarda çok geç zaten sahurda
Canım çok üzüldüm.Amin.Allahım şifa versin inşallah hemencecik.Tavuk suyu çorba iç canım.Allaha emanet ol.İnşallah çocuklar iyidir.yenidencan hastaydı yazamadim hala iyi değilim. Allah herkese yardım etsin. Iyilesirsem yazarım.
Teşekkür ederim. Soğuk algınlığı.Çorba karabiberli acılı olsun canım.Soğuk algınlığı değil mi hastalığın.Yazma sen dinlenmeye bak.
Allahım şifa versin hepimize.Dinlenmezsen geçmiyor bu tarz hastalıklar.ben de seni öpüyorum canım hatta şifa öpücüğü gönderdim akşama birşeycuğin kalmaz inşallah.Teşekkür ederim. Soğuk algınlığı.
Evet kafamı kaldıracak durumum yok. Canim hiçbirşey istemiyor. Öpüyorum.
Evet daha iyiyim şimdi.Allahım şifa versin hepimize.Dinlenmezsen geçmiyor bu tarz hastalıklar.ben de seni öpüyorum canım hatta şifa öpücüğü gönderdim akşama birşeycuğin kalmaz inşallah.
İyi olmana çok sevindim @lastrose6 .Afiyet olsun canım menün her zamanki gibi çok güzel.Evet daha iyiyim şimdi.
Sabah klasik karatay
Akşam
Et sote
Salata yogurt
Yedim
Bol çay ve su. İçtim bugün.
Umarım kimse kcamak yapmadı ben yokken
Afiyet olsun canım .zeytin ben çok yemeye çalışıyorum kabızlık sorunum gene başladı .peynir de yememişsinOruç olunca acikiyorsun tabi çok yemen normal. Afiyet olsun.
Benim sabah kahvaltim
2 yumurta yağda
1 domates
2 salatalık
1 biber
3 zeytin
4 ceviz
4 kayısı
Çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?