• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Canım ben iki ogün yiyorum daha rahatim. Sabah 8 de bitmiş oluyor kahvaltim akşam da kacta açlık hissedersem o zaman. Arada acikirsam arayı uzatmak için yogurt yiyorum veya sade kahve içiyorum iki tane. Ama bu aralar iftar davetleri var ne yapacağım bilemiyorum. Belki o günler 3 ogün yaparım. Dayanirim inşallah.
Bende öyle yapıyorum bir yere gideceğim zaman İnan ay birde tüketmediğim gıdalar için ısrar etmeler Yok mu of

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor . Neler hissediyorsunuz diyetiniz ve yaşantınızla ilgili.
Bunların ardından sorunlu olan kısımlarla ilgili neler yapabiliriz tartışalım mı?
Benim işler yoğunlaşecak bu ara önemli bir iş istediler hem de hızlı olsun dediler.İnsan dururda ramazanı mı bulur acele iş istemek için.önceki aylar boyu nerdeyse boştum diyecek kadar esnekti işlerim.demiştim de kaç kere bakın sonra sğkışmayalım şimdi yoğun değilim varsa yapılacak strese germeden yapayım ,ne münasebit yenudencanın 2 ayağını bir pabuca sokturacaklar gene.Bu arada boğaz ağrım devam ediyor ağrı demiyeyim de acı bıcak kesiği gibi.beşka fiziksel rahatsğzlıklarım da var ama yazmayım artık iyice şikayetçi gibi oldum. Vücudum ve günlük Yaşantımda aklıma gelen sorunlarım bunlar.
Ha bir de özellikle akşam iftarda çok yemem.
Evetttt kızlar öneri ve tavsiyelerinizi bekliyommm.

Canım ben iki ogün yiyorum daha rahatim. Sabah 8 de bitmiş oluyor kahvaltim akşam da kacta açlık hissedersem o zaman. Arada acikirsam arayı uzatmak için yogurt yiyorum veya sade kahve içiyorum iki tane. Ama bu aralar iftar davetleri var ne yapacağım bilemiyorum. Belki o günler 3 ogün yaparım. Dayanirim inşallah.
Teşekkür ederim canım cevabın için İnşallah dayanırsın canım.açlıga dayanamazsan ayrana dayanırsın , yanında da bir avuç kuruyemiş.
@lastrose6 şundan sordum canım , ben önümüzdeki hafta oruç tutmayabilirim.sabah kahvaltımı evde yapsam 7.30 da iş yerinde aralarda da ayran içsem dayanabulir miyim diye düşündüm.yemik yemek rahat olmayacak çünkü.

Günaydın canım benim nasılsın iyi misin
Dün kurum doktoruna bazı tahlilleri yaptırdım .şeker 116 .9 kolusterol 288.Diğer değerler normal.
D vit , hormon bunlar yoktu.boğazımın bu kadar ağrımasına rağmen wbc değeri 6 lardaydı.yani antibiyıtikluk durum yok ama ben başladım.ya boğazımdaki acı gribal ya da o kısımda yumuşak doku harabiyeti var.
Bir de çok uykum var .
Sen nasılsın canım.

yenidencan yenidencan bu hafta menulerimiz hep aynı olmuş onu farkettim sanki birlikte oturmuşuz sofraya:KK70:kolay gelsin bize oruçla inşallah kilo almadan bu ayı atlatiriz desemde çok zor şuan karnım davul zira
ISILDURU ISILDURU gerçekten bu kadar raslantı.Afiyet olsun canım.inşalleh kilo almadan atlatırğz dediğin gibi ama bu kadar çok yemeye ne der vücudum bilmem.gerçi ben önce de çok yiyordum.ben hep çok yerim ya.işte bu yüzden de midem genişledi galiba. Bir türlü midemdeki o öne giden çıkıntı kaybolmadı.
Eskiden de kirsagım vardı ama bu başka birşeye dönüştü .2. Hamilelik bana kursak büyümesi ile döndü.Ama olsun hiç pişman değilim.bunları anlatmam şikayet değil de dertleşme adına yazdığım cümleler.

Teşekkür ederim canım cevabın için İnşallah dayanırsın canım.açlıga dayanamazsan ayrana dayanırsın , yanında da bir avuç kuruyemiş.
@lastrose6 şundan sordum canım , ben önümüzdeki hafta oruç tutmayabilirim.sabah kahvaltımı evde yapsam 7.30 da iş yerinde aralarda da ayran içsem dayanabulir miyim diye düşündüm.yemik yemek rahat olmayacak çünkü.
Canım bence orda öğlen yemegi olarak en uygunu ayran olur. Birkaç badem belki. 2.5 ogün olur.
Dün kurum doktoruna bazı tahlilleri yaptırdım .şeker 116 .9 kolusterol 288.Diğer değerler normal.
D vit , hormon bunlar yoktu.boğazımın bu kadar ağrımasına rağmen wbc değeri 6 lardaydı.yani antibiyıtikluk durum yok ama ben başladım.ya boğazımdaki acı gribal ya da o kısımda yumuşak doku harabiyeti var.
Bir de çok uykum var .
Sen nasılsın canım.
Canım çok geçmiş olsun.

Maşallah bak ne güzel gidiyor kilolar benim tarti bir doğru bir yanlış gidiyor. Yenisi gelensiye tartilmayacagim. Çok gösteriyor sanki.
lastrose6 lastrose6 çok sağol canım , benimkide mi bozik acaba. Geçen de yazmıştım 3.5 - 4 kilo fark atar mı hiç 3 4 günde.
Sen kaçsın canım şuan 94 tün değil mi enson.
Ne zaman başlamıştın lastrose6 lastrose6 sen de çok iyi gidiyorsun canım hatta menülerini çok beğeniyorum çok istikrarlı.

lastrose6 lastrose6 çok sağol canım , benimkide mi bozik acaba. Geçen de yazmıştım 3.5 - 4 kilo fark atar mı hiç 3 4 günde.
Sen kaçsın canım şuan 94 tün değil mi enson.
Ne zaman başlamıştın lastrose6 lastrose6 sen de çok iyi gidiyorsun canım hatta menülerini çok beğeniyorum çok istikrarlı.
Canım en son 94 tüm ama fazla gösteriyor tartı.
Lafa bak, tarti fazla gösteriyor umarım öyledir. Bazen kaçırıyorum ipin ucunu. Almamisimdir. Fazla çıkınca tartilasim gelmiyor artık.

Anneme gidecegim iftara . öğlen atistirdim tam menü yemedim.
Sabah klasik karatay
Öğlen yogurt peynir domates salatalık sanırım çok yedim midem şişti.
Akşam anne yemekleri...
Artık hangisi uygunsa. Umarım tatlı kacirmam

Canım en son 94 tüm ama fazla gösteriyor tartı.
Lafa bak, tarti fazla gösteriyor umarım öyledir. Bazen kaçırıyorum ipin ucunu. Almamisimdir. Fazla çıkınca tartilasim gelmiyor artık.
Almamışsındır tabi ,bu menülerle imkanı yok canım.
Ben de ramazanda almaktan korkuyorum.Şekerli birşey yemiyorum kayısı arada da çilek erik dışındü ama şekerim yaksek çıktı.

Anneme gidecegim iftara . öğlen atistirdim tam menü yemedim.
Sabah klasik karatay
Öğlen yogurt peynir domates salatalık sanırım çok yedim midem şişti.
Akşam anne yemekleri...
Artık hangisi uygunsa. Umarım tatlı kacirmam
Uffff anne iftarı .ben arada kaçamak yapacam ama sağlıklılardan mesela bulgur türevleri , mesela tatlı olarak ramazanda mutlaka gülleç yiyeceğim.

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm kahvaltıda avokado ,zeytin,peynir yeşillik öğleden sonra çiğ kuruyemiş akşam ciğer sote yanında salata

Bir de çok uykum var .
Sen nasılsın canım.
Geçmiş olsun canım çok mu gıcıkladın ki ağrıyor garip doktora sormadın mı

Back