• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Kızlar merhaba
Canım çok tatlı çekti
Saat 3 gibi 3 kuru kayısı kaymak yedim. Bir çay bardağı ayran salatalık

Bir saat sonra akşam yemeği yedim
1 yumurta
Bir kaç salatalık

Ne yedim nasıl yedim bilmiyorum işin arasında. Kayisi bugün çok oldu. Yarına Allah Kerim.
M M_atruska mantar en iyi sote oluyor eğer üzerine kaşar koyarsan belki lezzetli olabilir fırında.
C cerulean canım protein bar hiç olmadı. Cumayi bekliyorum canım. Ben regl döneminde yememek içi. Savaş veriyorum. Senin de mi i regl yaklaştı acaba..
Canım afiyet olsun. Anlıyorum seni .. iyi dedin valla. Canım neler neler istiyor. Ben geçen hafta regl oldum canım. Hiç bir neden yok..

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazı
- 1 küçük kase domates çorbası, yeşillikle
- 1/2 H. cevizi bu da fazla oldu

Ara
- 1 kase yoğurt, 3-4 böğürtlen

Akşam
- 200 gr füme alabalık, yeşil salata
- 2x60 gr lık protein bar

Su: 2.5 litre yatana kadar 3'e tamamlamak istiyorum
Spor: yürüyüş yapmadım, evin içinde at gibi koşturdum, sayılmaz mı?
Yeşil çay: -

Kızlar bugün menüm çok kötü nasıl bu kadar ekmek tükettim bilmiyorum ama canım çok istedi anlamadım :KK43:
Sabah
Kabaklı omlet
Domates salatalık
Zeytin
Peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
Közlenmiş patlıcan
Semizotu
Veee akşam
3 dilim ekmek :KK43:
Peynir
Salatalık
Yarım saat yürüyüş
3 litre su
Canım inşallah azaltacagiz kaçamakları ekmek yerine keşke kuruyemiş yeseydin. Ekmek tszayse canin çekti herhalde.

Canım ben çok basit yapıyorum. Fırına sürüyorum üzerine kekik tuz sıcak sıcak o kadar. Soteye maydanoz soğan da iyi gider
Evet canım kendi fırınımda yaptım ama bilmiyorum kaç defa yapmama rağmen kup kuru oldu

Canım afiyet olsun. Anlıyorum seni .. iyi dedin valla. Canım neler neler istiyor. Ben geçen hafta regl oldum canım. Hiç bir neden yok..

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazı
- 1 küçük kase domates çorbası, yeşillikle
- 1/2 H. cevizi bu da fazla oldu

Ara
- 1 kase yoğurt, 3-4 böğürtlen

Akşam
- 200 gr füme alabalık, yeşil salata
- 2x60 gr lık protein bar

Su: 2.5 litre yatana kadar 3'e tamamlamak istiyorum
Spor: yürüyüş yapmadım, evin içinde at gibi koşturdum, sayılmaz mı?
Yeşil çay: -
Afiyet oldu. Aksama kadar herşey güzelmiş. Bende yeşil çay içtim bergamot aromalı. Su gibi kafama diktim bir çırpıda. Ama unuttum yazmayı sen yazana kadar içtiği mi de unutmuşum.çocuklara yemek yedirirken arada icmistim

Evet annem tandırda pişirmişti sanırım ondan olu hep
Canım tandır ekmeği gibisi yok. Mis gibi kokar. Bende geçen hafta yedim bol.bol. gözüm doymadı ama baktım kilo veremeyeceğim bu hafta hiç bakmıyorum yüzüne. Evde yufka var annem yapar dondurucuya koydum az az çocuklara yediriyorum. Bazen nefs istiyor ışte Napalim. Özümüz de tandır ekmekleri ile büyümüşuz.

Günaydın arakadaslar
Bebeğim 7 30 da kalktı acıktı sanırım.bakalim kaçta kahvaltı yapabileceğim.
yenidencan yenidencan C cerulean günaydın şimdi yoldasinizdir ise gidiyorsunuz.Allah işinizi rast getirsin.
M M_atruska Biz de tatilin keyfini gecirelim. Neler yapıyorsun tatilde.Nerde yaşıyorsun ne ogretmenisin?

Günaydın arakadaslar
yenidencan yenidencan C cerulean günaydın şimdi yoldasinizdir ise gidiyorsunuz.Allah işinizi rast getirsin.
M M_atruska Biz de tatilin keyfini gecirelim. Neler yapıyorsun tatilde.Nerde yaşıyorsun ne ogretmenisin?
Günaydın canım Allah razı olsun senden.o saatte gelmiş işe başlamıştım bile.bir anlık arada hemen girdim günlüğümüze.
Maşallah sübhanallah bugün biraz geç kalkmış küçük kuzu.

Karatay kahvaltımı yaptım arkadaşlar.öğleye Allah kerim.bu yoğunlukta ne yerim hiç bilmiyorum.
Dün sabah kahvaltımı yaptım .öğleden sonra 2 koca tabak kısır bol sebzeli.Akşam kaçamak yapmadım çok şükür kızlar.

Canım tandır ekmeği gibisi yok. Mis gibi kokar. Bende geçen hafta yedim bol.bol. gözüm doymadı ama baktım kilo veremeyeceğim bu hafta hiç bakmıyorum yüzüne. Evde yufka var annem yapar dondurucuya koydum az az çocuklara yediriyorum. Bazen nefs istiyor ışte Napalim. Özümüz de tandır ekmekleri ile büyümüşuz.
Aynen canım bide annem sıcak yollamıştı nefsime hakim olamadım. Bende aynen buzluğa koyup az tüketiyoruz dün baya çostum tabi :KK47:

Günaydın arakadaslar
Nerde yaşadığımı yazmayayım kuzum belki tanıyan çıkar :) ben kuaförlük kursuna yazıldım nedense çok hoşuma gidiyor kuaförlük işleri :) daha tatile çıkmadık sanırım 15 Ağustos'ta bir Karadeniz turu yaparım eşimin işlerinden dolayı uzun tatiller yapamıyoruz maalesef. Sen neler yapıyorsun canım

8
Günaydın canım Allah razı olsun senden.o saatte gelmiş işe başlamıştım bile.bir anlık arada hemen girdim günlüğümüze.
Bu ara uyku düzeni yok. Ne yattigimiz belli ne kalktigimiz. İyi şükürler olsun.

Karatay kahvaltımı yaptım arkadaşlar.öğleye Allah kerim.bu yoğunlukta ne yerim hiç bilmiyorum.
Dün sabah kahvaltımı yaptım .öğleden sonra 2 koca tabak kısır bol sebzeli.Akşam kaçamak yapmadım çok şükür kızlar.
Canım afiyet olsun. İyi yapmışsın kisiri çok severim.domates salatalık turşu lezzetine doyum olmaz.
Nerde yaşadığımı yazmayayım kuzum belki tanıyan çıkar :) ben kuaförlük kursuna yazıldım nedense çok hoşuma gidiyor kuaförlük işleri :) daha tatile çıkmadık sanırım 15 Ağustos'ta bir Karadeniz turu yaparım eşimin işlerinden dolayı uzun tatiller yapamıyoruz maalesef. Sen neler yapıyorsun canım
Canım çok güzel kendi saçlarını kendin yaparsın. Iyi yapmışsın değişiklik olur. Ben bebegimi buyutuyorum bebeğim hastaydı . cok hastalandı tatile gitmeyecegiz gözümüz korktu. Zor oluyor düzelmesi atlatamiyor. Evdeyim. Çıkarsak günübirlik yerler e gidebiliriz o da nasip.

Kızlar kahvaltimi 9 30 a anca yaptım.
2 yumurta pastırma li
3 zeytin biraz peynir
Domates salatalık
2 kuru kayısı
Yarım ceviz
Çay

Yoğurt yiyeyecektim Yiyemedim Bebiş durmadı sıkıldı kahvaltı sofrasında. Artık akşam yemegine yerim.

İyi günler kızlar

Ay canım ne güzel dilekler bunlar. Canım dün akşam kacamak yapmamana nasıl sevindim anlatamam. Kendim başarmış gibi.

@lastrose6 canım az önce bir kupa yeşil çay içtim. Ofiste vardi. Burnumu tuta tuta. Bugün inşallah daha iyi geçer canim.
Ofise 20 dakika yürüdüm sabah. Cuma cumartesi bir de pazartesi tartı resmi paylaşacağım.

Kizlar belki kilom az ama 10-12 günde de 3.5-4 kg alma gibi maarifetlerim var. Ondan bana katı olun lütfen. Bir dört kilo daha almadan.

Back
X