• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dur demem gerekiyordu

Evet canım vardı bize saç boyamayı öğrettiler:) akşamda spora gidiyorum inşallah eşim bazen söyleniyor hiç evde kalmıyorsun diye :)
Çok güzel valla bir mesleğin daha oldu. Spor da çok iyi tebrik ediyorum seni kendine iyi bakıyorsun.maşallah. Çocuğunuz var mi ??

Merhaba kızlar
Bugün her şeyi canım çekti diyebilirim ;)
Yemek tabi daha eğlenceli yememekten ama bugün istediğim gibi bir gün oldu en azından.

Krallar gibi kahvaltı, dükler gibi öğle yemeği, fakir bir akşam yemeği

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazıyla yaptığım pofuduk omlet (az kabartma tozu çırptım yumurtaya)
- domates, yeşil soğan, nane, bahçemizden salatalık
- 1 YK koyun yoğurdu
- yarım H. Cevizi

Öğle
- ızgara balık, yeşil salata

Akşam
- bir kase koyun yoğurdu

Spor: 1.5 saat yürüyüş;)
Su: 1.5 litre
Yeşil çay: 2 kupa
4 kupa da bitki çayı içtim

Bugün iş yerinde bir ara o kadar stresliydim ki, karnım ağrıdı resmen. Arkadaşımı aradım onunla konuştum da rahatladım baya

Canım ishal ilerledi kanında mikrop vardı 5 gün yattik hastanede ama bir ömür gibiydi bebeğim agladikca çok kötü oldum. Herşeyin başı sağlık.
Ay kıyamam kuzum neyse ki şimdi iyiymiş şükür. Aynen herşeyin başı sağlık

Çok güzel valla bir mesleğin daha oldu. Spor da çok iyi tebrik ediyorum seni kendine iyi bakıyorsun.maşallah. Çocuğunuz var mi ??
Maalesef bebeğim bu sene erken Doğumda kaybettim daha da nasip olmadı :( evet bişiler uğraşmayı seviyorum evde oturmak işkence gibi geliyor

Merhaba kızlar
Bugün her şeyi canım çekti diyebilirim :KK66:
Yemek tabi daha eğlenceli yememekten ama bugün istediğim gibi bir gün oldu en azından.

Sabah
- 1.5 yumurta sarısı, 3 yumurta beyazıyla yaptığım pofuduk omlet (az kabartma tozu çırptım yumurtaya)
- 1 YK koyun yoğurdu
- yarım H. Cevizi

Öğle

Akşam
- bir kase koyun yoğurdu

Spor: 1.5 saat yürüyüş:KK66:

Bugün iş yerinde bir ara o kadar stresliydim ki, karnım ağrıdı resmen. Arkadaşımı aradım onunla konuştum da rahatladım baya
Maşallah canım menün gayet güzel olmuş. Neyse ki stres seni yemeğe itmemiş

Bugün ki menüm
Sabah
Menemen
Çeyrek dilim ekmek
Zeytin
Ara
Karpuz bir elma

Akşam
Bamya
3 yok bulgur
2 bardak ayran

Su 3 litre
Spor yarım saat b fit
Bol koşturmaca :) bugün konserve yaptım o yüzden bol koşturmalı bir gündü

Merhaba kızlar
Bugün her şeyi canım çekti diyebilirim :KK66:

Sabah
- 1 YK koyun yoğurdu
- yarım H. Cevizi

Öğle

Akşam
- bir kase koyun yoğurdu

Spor: 1.5 saat yürüyüş:KK66:

Menü süper canım. Bana gel karniyariga. Sana yapayim. Yerken sen geleceksin aklima

M M_atruska Evet canım ya asılsak şu diyetlere. Canım fırından olduğunu zannetmiyorum. Çok çok kaldığı süreden olur. Uzun kalmasın fırında. Canım senin boy kilo neydi kaçırdım ben orayı

Kızlar benim gözlerden uyku akıyor. Rüyamda muhtemelen bitter çikolata göreceğim ;). Nutella dan iyidir değil mi

Herkese iyi geceler :KK200::KK200:

Back
X