- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi yenidencan
- #2.321
İyi geceler canlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çerez durumları dün akşam haddi aştı .Canım akşam çerez durumları nasıldı son günlerde?
Günaydın kızlarGünaydın kızlar .
Dün öğleden sonra pikniğe gittik baya yırulmuşum.dönünce çocukları yıka kendim ,bulaşıklar derken vakit geçiverdi.
Çok güzel şeyler yazmışsınız.İnşallah ben de en kısa zaman da toparlanır ve kaldığıl yerden size katılırım.
Mesajlar birikince tek tek cevap yazmayacyetişemedim kızlar ,ama okudum tabiki.
@cerulean ben kamuda teknik elemanım canım.19 yıldır aynı kurumdayım.
lastrose6 canım çok güzel başlangıç yaptın canım , tebrik ederim arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda 89lu rakamları beraberce görürüz.Aile ile vakit geçirmek gibisi yok , gözün aydın canım.
@Saadetim33 sen de çok iyi gidiyorsun canım , bu arada 33 mersin kodu mu?
Canım senin tek eksiğin hareket öğle araları yuruyordun yesen de veriyordun. Fıstık yediysen yine iyi hamur işinden iyidir. Tok tutar mutlu eder.Canım çerez durumları dün akşam haddi aştı .
Evet kendimize gelelim artık yeter.
Afiyet olsun canım. kadın olmak zor evet. Her gün duygu durumumuz farklı olabiliyorGünaydın kızlar
Eşim pazardan geldi bir üzüm almış çok güzel ee bende regl oldum. Resmen aşık oldum şekere. Napcam ben arkadaslarim
Sabah kahvaltim
2 yumurta
3 zeytin
Az peynir
Domates
Salatalık.
2 ceviz
4 kayısı
Bugün güzel bir gün diliyorum herkese.@saadetim33 Naptin akşam aayran ictin mi? Ben sürekli açlık hissediyor gibiyim. Güzel de yedim kahvaltimi. Kadın olmak zor hormonlar bana iyi. Oynuyor.gideyim su iceyim bari. En.güzeli.
Sağol kuzum evet Mersin kodu :) yoksa Mersinli misinGünaydın kızlar .
Dün öğleden sonra pikniğe gittik baya yırulmuşum.dönünce çocukları yıka kendim ,bulaşıklar derken vakit geçiverdi.
Çok güzel şeyler yazmışsınız.İnşallah ben de en kısa zaman da toparlanır ve kaldığıl yerden size katılırım.
Mesajlar birikince tek tek cevap yazmayacyetişemedim kızlar ,ama okudum tabiki.
@cerulean ben kamuda teknik elemanım canım.19 yıldır aynı kurumdayım.
lastrose6 canım çok güzel başlangıç yaptın canım , tebrik ederim arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda 89lu rakamları beraberce görürüz.Aile ile vakit geçirmek gibisi yok , gözün aydın canım.
@Saadetim33 sen de çok iyi gidiyorsun canım , bu arada 33 mersin kodu mu?
Yoğurt yedim canım çok acıktım çünkü bide adet olacam habire acıkıyorumGünaydın kızlar
Eşim pazardan geldi bir üzüm almış çok güzel ee bende regl oldum. Resmen aşık oldum şekere. Napcam ben arkadaslarim
Sabah kahvaltim
2 yumurta
3 zeytin
Az peynir
Domates
Salatalık.
2 ceviz
4 kayısı
Bugün güzel bir gün diliyorum herkese.@saadetim33 Naptin akşam aayran ictin mi? Ben sürekli açlık hissediyor gibiyim. Güzel de yedim kahvaltimi. Kadın olmak zor hormonlar bana iyi. Oynuyor.gideyim su iceyim bari. En.güzeli.
Mantarı nasıl tüketmemi önerirsin canım. Genelde sote tarzı yapıyorum değişik tarifin varsa alabilirim
Canım ben çok basit yapıyorum. Fırına sürüyorum üzerine kekik tuz sıcak sıcak o kadar. Soteye maydanoz soğan da iyi giderMantarı nasıl tüketmemi önerirsin canım. Genelde sote tarzı yapıyorum değişik tarifin varsa alabilirim
Ben bi kaç defa fırına verdim bilmiyorum çok kuru oldum sanırım ben beceremedimCanım ben çok basit yapıyorum. Fırına sürüyorum üzerine kekik tuz sıcak sıcak o kadar. Soteye maydanoz soğan da iyi gider
Kaşar güzel fikir aslında ama Kaşar da çok kalori en iyisi soteye devam kuzum:)Kızlar merhaba
Canım çok tatlı çekti
Saat 3 gibi 3 kuru kayısı kaymak yedim. Bir çay bardağı ayran salatalık
Bir saat sonra akşam yemeği yedim
1 yumurta
Bir kaç salatalık
Ne yedim nasıl yedim bilmiyorum işin arasında. Kayisi bugün çok oldu. Yarına Allah Kerim.
M M_atruska mantar en iyi sote oluyor eğer üzerine kaşar koyarsan belki lezzetli olabilir fırında.
C cerulean canım protein bar hiç olmadı. Cumayi bekliyorum canım. Ben regl döneminde yememek içi. Savaş veriyorum. Senin de mi i regl yaklaştı acaba..
Canim kendi fırınında mı yaptın? 10 dakikalık işi var, sulanıyor aslındaBen bi kaç defa fırına verdim bilmiyorum çok kuru oldum sanırım ben beceremedimtadı da haliyle tuhaf oldu normalde çok severim mantarı oysa ki