Artık bi obezim

Kilolu olmanız insanların bu konu hakkında size zorbalık yapmasına izin vermez bunu ilk olarak söyleyim.
İkincisi kimse için değil sağlıklı bir hayat sürmek için kilo vermelisin bence.
Üçüncüsü bu kadar fazla yiyor olmanın altında psikolojik sorun olabilir. Yeme bozukluklarının altında çoğu zaman travmalar yatar. Eğer imkanın varsa ilk bu konu üzerine eğil.

Çevrenizdeki insanlar empatiden yoksun bencil insanlar. Çok ayıp etmişler. Evet uzulmussunus kırılmış siniz. Ama bir kadının en güçlü olduğu zaman en çok kırıldığı dönemdir.sadece kendiniz için ayağa kalkın ve başaracağımıza inanın kimler neler başarıyor sen hayli hayli yaparsın.

Her şey siz isterseniz olur zayıflamakta bu kiloya gelmekte. Yemenizi tetikleyen şeyi bulun bence öncelikle. Psikologa gidemez misiniz? Ailenizden ayrı ve görüşmüyor olduğunuz için kendinizi yemeye verdiğinizi düşündüm. Kendiniz için yapın her ne yapacaksanız.

Açıkçası eşime eve alma demem bir işe yaramayacak çünkü özellikle yememden memnun gibi bugün araştırmalarım sonucu bunun bi fetiş olduğunu anladım ve ben de onun oyuncağı olmuşum. Mide ameliyatı için bile bana engel çıkaracak biliyorum

Valla hiç kusura bakmayın 28 yaş 200 kilo nedir? Kendimize bu kötülüğü nasıl yaptınız.Sirtinizi sivazlayamayacagim,evet haklılar acilen tedavi görmeniz lazim

Es ve aileyi bencede kenara atip caninin derdine düsmeli. Ben esinin davranislarini da hic normal bulmadim. Sanki kadini "beslerken" ve avuturken kendine motivasyon yaratmak icin bir anti-model yaratmis gibi. Baskalarin yaninda farkli davranmasinin baska bir aciklamasi yok bana göre. Bir insan sevdigi insanin 200 kiloya cikmasini aksi takdirde nasil izler.

Normalde de 110-120 kg arasında gidip gelen bi insandım kilo beni hiç rahatsız etmemişti aşağılanana kadar

Anlam veremiyorum yani linç etmek değil amacım ama eşin sorun etmiyor pozitif bakıyor diye kilo almaya devam edip dikkat etmemen normal gelmiyor bana depresyon falan yaşıyor olabilir misiniz normal bir kilo degil çok yüksek acil kilo vermeye başlamanız lazım hasta eder bu kilo sizi hayatınızı çok etkiler ki etkilemiş de aglamak yemek çözüm degil belliki duyusal yeme bozukluğu var her duyguda yemege koşuyorsunuz böyle olan çok insan var herkesi boşverin kendiniz için harekete geçip kilo verin

Adam büyük ihtimalle özgüvensiz yanında manken gibi kadın görmek istemiyor kendini ondan iyi durumda görmek istiyor ve kadını çok güzel aşagıya çekmiş ben olsam güzelce kilo veririm sonra da adamı boşarım

200 kg olsam dövmeyi mövmeyi görümceyi mi takarım dimdirekt bir iş ahstalıkları doktoruna koşarım. ablacım 50 kilo almışsın haberin yok, aynaya da mı bakmazsın, hala düz karınlı kızlar yazmışsın şaka gibi acilen doktora koşmalısın. Ölüp gideceksin hala eşin işyerindeki kızlar diyorsun

Kesinlikle.Herşeyden önce sağlığından endişe eder.Rahmetli anaanem 165 kiloydu.Ameliyat edemediler kilodan.63 yaşındaydı diyetede uyamadı.Sonra böbrek sorunlarıyla birlikte pek çok rahatsızlıkttan vefat etti.
konu sahibi daha 28 yaşında.
Acilen silkelenmesi lazım.

Basiniz sagolsun mekani cennet olsun insallah.
Bir arkadasim kiz arkadasinin sigarayi birakmasi icin israr ediyordu..sebebini sorunca "sigarayla beraber olabilecegimiz zamandan caliyor" demisti. O hesap konu sahibini gercekten sevse bu hale gelmesini izlemezdi.
Ve konu sahibi alinma ama fiziksel ve psikolojik destek almalisin. Bana manipüle ediliyormussun gibi geldi

Kilo çok eşiniz açısından gerçekten sorun olmayabilir evliliğiniz açısından kendinizi dert etmeyin. İnsanların size bunları söylemesi rahatsız ediyor alaycı geliyor ama bazen dostta acı söyler bunu unutmayın belki karşınızdaki kişiler gerçekten 200lğ kiloları görünce sizin için endişelenmiş olabilirler. Herşeyi bir kenara bırakalım sizin hayatınız söz konusu. Artık ciddiye alıp silkinmeniz ve çevrenizdekilerdende güç alıp bunu başarmanız lazım. Bence ilk iş uzmanlarla görüşmelere başlayın.

Neden insan sahte konu açsın arkadaşlar evet bazı şeyler banada garip geldi ama yani anlamsız geliyor yorumları görünce şaşırdım ben niye 200 kiloyum diyerek hikaye uydurayım diye empati yapmaya çalıştım sebep yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…