Artık baş edemiyorum tüm tavsiyelere açığım.

Eşine ailesine yakın olmak onun için bu kadar önemliyse izmire taşınabileceğinizi, gidip orada kendine iş bulmasını, her şey hazır olunca da sizin bir şekilde oraya geleceğinizi söyleyin. Gitsin biraz da anasında yatsın, belki utanır da adam gibi bir iş bulur. Bulmazsa da sen o ara işlerini yoluna koyar boşanma davanı açarsın.

Haddim değil ama sormak istiyorum 300bin neyin borcu, araba daire falan mı aldınız. Harcamalara yetişemediğinizden olduysa vay halinize

Çok haklısınız o kadar şımarttım ki tüketiyor beni artık. Kız kardeşine bişeyler almış sürekli dışarda yemişler annesine bişeyler almış zaten 4-5 bin taksidi vardı üstüne onlarda binmiş. Babasına moral olsun diye gezmişler. Ben de çalıştım. Yarından itibaren bende onun gibi yapacağım bakalım nasıl oluyormuş. O bana baksın bikaç ay da

Kimse bizim hayatımızdan önemli değildir bence size bişey olsa ne olacak o zaman kafaya takmamaya çalışın bunu söylemek istemezdim ama kusura bakmayın bence en kısa yoldan bitirin bu işi çünkü yıpranan siz olucaksınız siz kendiniz borcunuzu ödeyip iyi bir hayat yaşamayı tercih edersiniz TÜM KADINLAR İYİ HAYAT YAŞAMAYI HAKEDİYOR

Bunca fedakarliginiza ragmen sevilmiyorsunuz ve esiniz mutsuz farkinda misiniz? Sizi mutlu etse, karım istengelecek diye yollarinizi gözlese, al canim sana çay demledim diye gonlunuzu yapsa yine belki çekilir bir tarafı olurdu. Bu haliyle bosanin gitsin diyorum. Sizi sevmeyen mutsuz bir adamı marka giysilwrle donatip, anasina babasina masraf yapmaya, sinir stres olmaya gerek yok

Halinize çok üzüldüm. Neşeli bir kadınmışsınız resmen sizi maddi manevi sömürmüş. Bu adamla evli olacağınıza kendinizle sevgili olun. Emim olun kendinize bakma zamanınız gelmiş geçiyor bile. Gidin şıkır şıkır bir alışveriş yapın ayrıldıktan sonra. Tüy gibi hafifleyeceksiniz. Asalak gibi yapışmış allah aşkına kurtulun bu adamdan. Ailem kötü demenize gerek yok maşallah eliniz ekmek tutuyor kimseye muhtaç değilsiniz. Sizin evli kalmamız asıl sizi mutsuz ediyorken ailenizin bu duruma üzüleceğini sanmıyorum. İnşallah kurtulursunuz. Bu tipler siz bırakmadan zor bırakır sizi. Kendinizi çekip almanız gerek yoksa sömürdükçe sömürecek gibi duruyor.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Çok haklısınız kendi çabam ve paramla kendim rezil oluyorum. Yaptığım yemeği bile kaygıdan keyifle yiyemiyorum. İyi bir miktar para kazanıyorum daha bir tek parça pahalı bişey almadım. Kendime bakmazsam iyice hasta olacağım. Yol yakınken çaresine bakayım

Akşam tartışmada bundan sonra hiçbir kararımda sana danışmayacağım bireyseliz bundan sonra dedim. Danışmayacağım da, herkesin içinde pat diye diyeceğim yapıp yapıp nasıl oluyormuş bakalım
Evet çok doğru demişsiniz böyle bir sorumsuzluk olamaz evlilik müessesesini tam olarak kavrayamamış birisi eşiniz. Ayrıca ne demek kardeşine 5bin liralık alışveriş yapmak. Siz daha kendinize o paraları bir kerede harcamamışsınızdır.

Böyle asalak bi adamı neden boşamıyosunuz? Adam erilligini kaybetmiş prenses olmuş hele ayranı yok içmeye daha ailesine alişverisler bi seyler yapiyor. Sizi kandirmişlar ise devam edecek bilmem ne diye. Ayrılmamak icin babanizida bahane etmeyin bunlari yaşadiginizi bilse asıl adam üzüntüden kahrolur ben evladimi bunun icin mi büyüttüm der, benim kızım nasil bunlara müsade etmiş der. Aman kizin otur kocana bak çaliş demez heralde. Alın eşinizi karsiniza ben tayin istiyorum sende ailenin yanina dönüyosun benden bu kadar diyin.

Ben önceden beni çok seviyor benim için konya ya geldi, her istediğimi yapıyor vs diye seviniyordum. Yapıyordu da ama şu son zamanda benim için yaptığı şeyi bile kendisi için yaptığını farkettim. Mesela hediye alıyor ucuz da değil iyi bir hediye alıyor ama sürekli her yerde ben eşim için alırım parasına bakmam diyor. Ama onun parasını da ortak ödüyoruz. Ama o övünüyor. Kendine bir t shirt alacaksa özene bezene en iyisini alıyor bana da zaten kim görecek al işte diyor. Ben öyle bir hale geldim ki bırak onu kendim kendime saygı duymuyorum. Giyinmek gezmek yemek vs istemiyor canım kolum kalkmıyor resmen.

Bir kez bir elbise aldım 800 liraya bizim borcumuz var sen nasıl alırsın böyle gereksiz bir şeyi diye bir ay kavga etti benimle. Kardeşi insan içine çıkıyormuş üniveristeye başladı bu yıl, ihtiyaçmış. Birde abisi var bekar ona da bişeyler almışlar hediye.

Düzelmek istese zaten girdiği işlerden çıkmamak çıkarılmamak için elinden geleni yapar, ne güzel senin mesleğinde varmış kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun o adamın ağzının kokusunu çekmek için ne gibi bir sebebin var sen 300 bin borcu dert ediniyorsun yırtınıyorsun o bu çabalarını görmeyip üstüne birde borca borç katıyor nasıl olsa ödemeye çalışan biri var diye düşünüyor ailesinde de hata var sen gidip konuşmuşsun gelip çocuklarını toparlamak yerine o kadar harcama yapmasına nasıl müsade ediyorlar o işte de bir iş var ben sana söylim ailesi hiç samimi gelmedi kimse için hayatını gençliğini heba etmene gerek yok herkes yerini haddini ve sorumluluğunu bilmeli bilmeyen bırak cezasını çeksin çok şanslısın ki bir mesleğin var iyi düşün sen kendini mutlu et belli karşındaki kişi aile sorumluluğunu alabilecek kapasitede değil

Dinamikler degismis olabilir. Sizin icin konyaya severek gelmistir ama şu an sevgi duymadigi o kadar bariz ki. Siz kendinize deger vermezseniz kimse size deger vermez. Bakin adam borc bataginda hala giysisinden, yemeginden vazgecmiyor. Nasilsa ödeyen var. Ustunuze bine bine sizinde enerjinizi sömürmüş, hayattan keyif almamaya baslamissiniz.
Acikcasi konusarak cozebileceginizi sanmıyorum. Bu kadar rahata alismis bir adam yapacağınız konusmayla kendine gelmez. Gider 3 ay calisir yine isten ayrilir. Kendi hayatinizdan caliyorsunuz umarim cok gecmeden farkina varirsiniz

Ne kadar düşüncesiz bencil insanlar. Oğullarının istifa ettiğini bilip nasıl hediye kabul etmişler. Bu devirde her gün dışarıda kim yiyebiliyor. Hesabı niye oğlu ödüyor her seferinde. Her gün dışarıda ye bütün hesabi bir kişi ödesin. Hemde o kişi işsiz. Ay yok benim mantığım almıyor bunu. Keriz silkelemek bu resmen. Kusura bakmayın ama. Sineye çekilecek olsun canım denilecek bir şey yok. ( ki benim annem kanserden vefat etti. 2 yıl ömrü var iyileşme umudu yok demişti doktor. 2 yıl boyunca bjz annemizi mutlu etmek için elimizden geleni yaptık. Ben o duyguyu bilir ve anlarım yani. )

Ay kıyamam ne üzücü. Paşam evde kıç büyütsün ama kardeşi insan içine çıkacak diye karısının maaşıyla kardeşlerini giydirsin. Hiçbir şeyi haketmiyorlar ailecek eşinde dahil o yüzden sen kendini daha fazla kullandırmadan yol ver bu herife yoksa çok canın yanar ayrıca ailesi iyi olsaydı senin şu halinle gelip başına masraf çıkarmazlardı

Çok haklsınız böyle davranışları ile gözümde eski havasını da kaybetti zaten. Baktıkça manipülasyondan başka birşey göremiyorum. Sürekli bir ikna ve kandırma peşinde hep haklı hep o doğru bıktım bu halinden. Duvara konuşuyor gibiyim bazen. Düzgünce konuşacağım bu gece yapamıyorum sana daha fazla bakamam. Gücüm yok ya düzgünce eski haline dön ya da kendi yoluna git diye

Heh kardeşleri insan içine çıkıyor ama sen çıkmıyorsun senin bi hakkın yok hey Allah'ım nasıl sinirlendirdi adamı boşver kızım kendi ne halt yerse yesin sen bakacağına anası babası baksın malak gibi yatan adam mı olur be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…