Artık baş edemiyorum tüm tavsiyelere açığım.

Daha evvel sevgiliyken sorumsuz biri olduğunu hiç anlamadınız mı? Böyle insanlar az çok belli eder kendilerini. Kolay kolay boşan diyen biri değilimdir ama böyle giderse borç batağına saplanacaksınız. Boşanmaktan başka çare göremedim. Adam evlilik yürütebilecek biri değil. Hatta evlenmeye nasıl yanaşmış ona bile şaşırdım. En kötü bir süre ailesinin yanına yollayın sizin başınıza masraf çıkarmamış olur hem.
Arkadaşı eşi dostu yok mu, onlara mahçup olmuyor mu böyle işsiz güçsüz? Yaşlarınız kaç?

Kesinlikle katılıyorum hadi geldiler toparlasınlar oğullarını diye ama birde ekstra harcamalar yapmış yemiş içmiş gitmişler. Sinir hastası olursun valla bu adamla yolla ailesine işten çıktığı gün borçlu kartlarıda koy cebine evden sürünsün ortada parasız anlarsa anlar anlamazsa yol verirsin gider

Tam olarak prenses, küser ben konuşana kadar konuşmaz, iki de bir psikolojisi bozulur. Bazı markalar olmazsa giymez, yemek istediği gibi olsa yemez alttan ala ala tepeme çıkardım. Suç bende

O konuşmuyorsa siz hiç konuşmayın.
Yemek yapmayın.
"Ben işe gidiyorum, evde olan sensin. Bundan sonra yemek temizlik sende" deyin.
Yapmazsa sadece kendi yemeğinizi ve işlerinizi yapın.
Biraz rahatı bozulsun bakalım beyzadenin.
Siz alttan aldıkça devamı gelecek, kazan kaldırmanın zamanı gelmiş de geçiyor.

Atanmış memur sevgilisi var tabii evlenir evde asalak gibi yatacak ne de olsa

Onu da anlamıyorum, ailesi bana sanki ben işsizmişim gibi davranıyor. Hiç kibir yapmam her hallerine ayak uydururum buna rağmen oğlum doğru dur diyemiyorlar. Belki de oğulları onları da takmıyor. Ben bu işten çıkacak korkusu ile hasta oldum zaten, daha fazla böyle yapamam. Anksiyetem tutuyor kendime gelemiyorum. Etrafa ne derim, borçları nasıl öderiz diye düşüne düşüne hasta ediyorum kendimi. 1 yıl işsizliğini çektim zor durumda diye ama keyfi çekemem bundan sonra

Adam çalışmak istemiyor.Ailesi yanındayken gülüp eğlenmiş harcamış size gelince depresif.Çalışmamak için ayak yapıyor resmen.Ailesi de ikiyüzlü bence size he he demiş yemiş içmişler utanmadan.Oglunuz çalışmıyor gelinin parasını nasıl harcarsınız.Boşanamam diyorsunuz o zaman yapacak bir şey yok bu adam siz varken çalışmaz.Boşanırsınız mecbur kalır o zaman belki

Bitkinin bile faydası var gözün gönlün açılır baktıkça

Yani kibar olayım dedim ama doğru çiçeklerim çok kıymetlidir
Eşim 3 iş yerinde çalıştı ilkinden askere giderken çıkmış. 2.de pandemi de şehir değiştirdi ve hala çağırırlar.
3.de bu
2 sene mecburen oturdu sektör kapalı idi evde tüm herseyi idare etti ben almasam sigara bile istemedi ufak bir geliri vardı ortak gider odedi kalanı harcadı ben almadan corap bile almadı
Evi çok başımıza yıktık ama para konusunda dengeyi çok önemsiyorum ben ortak olmayı becermek gerekiyor

Bak lütfen aklını başına al canına yazık
Ailesine de ters çık o zaman bulmuşlar kibar kızı bu ne boyle

Geçen ay öyle yaptım, hiçbir şeyini yapmadım konuşmadım ama inanın öyle yaşayabilir yıllarca hiç kırdım mı döktüm mü demez. Gurur duyar küsmesiyle, ama karşıma alıp ciddi ciddi konuşacağım artık nolacaksa olsun. Bedenim bu stresi kaldırmıyor artık

Çocuk olayına çok dikkat ediyorum, Allah isteyene versin ben şuan hem olgunlaşmamış 30 yaşında bir adama bir de bebeğe bakamam. Siz kurtulmuşsunuz ne mutlu size

Ya kızım senin canına yazik degil mi?? Sen de bir ananin evladi degil misin? Kendine bu kötülüğü niye yapiyorsun. Seni ve seninle kurdugu aileyi zerre kadar önemsemeyen herif icin niye bu kadar kendini paraliyorsun. Kadinlar evlenip beyefendilerin memleketine gidince her sey ok oluyor, paşa beylerimizin akli ailesinde mi kaliyor? Ne guzel dunya ya. Bi de babasi hasta falan diyip anlayis gostermeye çalışma. Bunun bunla ne ilgisi var allah askina. Hicbir sey evli barkli bir adamin kafasina göre iş birakip evde yatmasini haklı kılmaz. Gozunu seveyim biraz geri cek kendini. Bi aklını başına toplasin. Evlilikte sikinti da cekilir, gerekirse sen çalışıp yükü sirtlanirsin falan , her turlu fedakarlik yapilir. Ama degecek adama yapilir. İssiz kalmissa yapilir, elinden gelen bisey yoksa yapilir, o da derdinle dertleniyorsa yapilir. Calismak istemiyorum deyip butun yuku sana birakan adam için kılını bile kipirdatmaman gerek

Ailesinin sorumluluk sahibi edemediği adama ömrünün en güzel yıllarını harcamayın,ailesi şuan nasıl mutludur oğlunu size yamadığı için,benim merak ettiğim sizin aileniz bı şey demiyor mu?nasıl kabul ediyorlar,bende sizin dönemlerinden geçtim hep ailemin başında bı şey var yok şimdi değil sonra hiçbir şey anlatmadım,şuan bakıyorum anlatsaydim belki birbirimize yoldaş olurduk daha farklı olurdu herşey,bu adamdan gerçekten olmaz en ufak ışık yok,yok olsa devam edin, gücünüzü toplayıp ayrılın herşey sizin için daha iyi olacak

Bak lütfen aklını başına al canına yazık
Ailesine de ters çık o zaman bulmuşlar kibar kızı bu ne boyle
Annesine şok oldum. Sözde sıkışıklar diye ben getirdim hepsini. Kıyafet alışverişi yapalım dedi gittik ben bi kazak baktım almadım pahalı diye bana biraz kendine değer ver al gitsin diyo. Kendi istediğini aldı bende baktım. Huzursuzluk çıkmasın diye ben kendime değer verince borçları kim ödeyecek diyemedim.

Maddi üstünlük sizde.
Borçların çoğu onun. Bunun kıymetini bilin. Asla ezdirmeyin kendinizi. Ona ait olan borçları ödemeyin ve o prenses tavrının nasıl değiştiğini görün. Çok yüz veriyorsunuz. "Kavgaya döner" diye manipüle edebilecek kadar arsızlaşmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…