Artık baş edemiyorum tüm tavsiyelere açığım.

Bu tür adamlar sadece borca değil her şeye sen derler. Hastayım dersin bakar öylece e bulaşıkları kim yollayacak dersin sen tabiki der. Çocuk doğursan temizlik yetişir mi ki dersin yetiştirirsin sen canım der. Servetini harcarsın gider. Arkadaşların jiplere biner sen 98 model bakarsın. Zamanla bi de bi işte tutunurlarsa aniden aaa kilo almış olursun, aa yüzün mü yıpranmış olur. Kariyer yapacak olsan beceremezsin sen der. Bu karakter hep böyledir. Bi tane de bende var. Süreye kadar aynı. Sakın benim gibi hatayla çocuk yapma, çocuklu dul gibi yaşatır seni. Ağla sızla ama boşa gitsin. Gör bak paranın bereketi nasıl artacak. Borç bitecek huzur gelecek.

Ay cildircam.
Esinizin aileside sizin tepenize binmiş. Oglunuz borç icinde yüzüyor, iligime kadar sömürdü beni, utanmiyor musunuz hala kendinize hediye aldırmaya diye yeri göğü inletmeniz lazim. Gelin alin goturun prensesinizi, borcunuda siz odeyin desenize

Siz çok kolay manipüle ediliyosunuz. Eger sizi manipüle etmesini istemiyorsaniz acik cümleler kurmayin karar bildirin. O ne derse desin papagan gibi ayni seyi söyleyin yıldırın yoksa süslü cümlelerle yine kandirir sizi. Sizi suçlama diline mi gidiyor evet öyleyim sende calismayan kadinin eline bakan bir adamsin diyin. Yazik size hasta oldum diyosunuz bir tane hayatiniz var. Düzgünce eski haline dön derseniz adam tamam is bakicam şu gün bugün der zaten sallar sizi yine

Evet biraz önce işsiz kalınca kim ödeyecek bu borcu dedim cevap yok, sen demek istiyor kendince
Yalnız kendine borç kalacağını düşünürse bu adam boşanmaya da yanaşmaz gibi evde yatıp borcun ödenmesi varken neden boşanıp üzerine sorumluluk alsın adamı sinir hastası eder böyle adamlar benzer bir olayı ablam da yaşadı belki de şuan o yüzden daha çok sinirlendim adamı boşadı bütün borçlarını da yıllarca köpek gibi çalıştı ama ödedi şimdi resmen 2.baharını yaşıyor

Tam bir narsist hareketi he

Duygusal anımda mıyım bilmiyorum ama gözüm doldu resmen okurken çok üzüldüm.
Benimle mi yapamıyor diye düşünmeyin, bu adam sorumlulukla yapamıyor. Hiç anlamıyorum bu işlerden, boşanırsanız bu borç kimin üstüne kalacak?
Şahsen ben böyle bir durumda kendimden başkasını düşünemezdim, aileniz üzülmesin diye kendinize bunu yapmayın, bu adam borcu 400e de 500e de çıkarır
İhtiyaç varsa gerekirse garsonluk yapacak, ne hakkı var size bunu yapmaya? Siz kendi kendinizi yerken bu adam tüm gün oyunu oynayıp keyfine bakıyor, sizi de kavgayla susturuyor. Bir an önce bir boşanma avukatıyla görüşün, başka çözümü yok bunun.
Umarı bu adamdan en kısa zamanda kurtulursunuz ve her şey daha iyi olur sizin için

kendinizi değersizleştirmişsiniz resmen artık bu adamdan ne kadar erken kurtulursanız o kadar iyi sizin için..en azından borç yapmaz daha fazla

Ay borç bunlarsa dert bile değil. Boşanacak olduktan sonra Satarsınız elinizde para kalır. Gönderin şu paraziti

Teşekkür ederim yorumunuz için. Biraz önce oturdum konuştum ve çok bıdı bıdı yaptığımı hayatın merkezine kendimi koyduğumu söyledi şok oldum. Birde beni suçladı. Çok söyleniyormuşum çok bunaltıyormuşum. Benimle ilgisi yokmuş, kendi sorunları varmış. Bende kendi sorunlarını kendin hallet o zaman ben uğraşamayacağım birkaç ay sonra tayinler açılınca ben giderim sende izmire annenin yanına git bir süre sonra da kendi yollarımıza bakarız dedim. Tamam sen olayı buralara çekiyorsan bana diyecek söz yok dedi.

Evet manipüle etmeye çalışıyor sakın alttan almayın. Son derece haklısınız kararınıza arkasında durun

Kusura bakmayın ama adam sizi enayi yerine koymuş her şekilde sizi kullanıyor maddi manevi hem çalışıp para getiren eve siz hem ev işlerini yapan siz küsen trip atan o
Valla öyle, birde bana çok konuşuyorsun diyor valla konuşmuyorum hep içime atıyorum ondan hasta oldum, hala üste çıkma peşinde. Pes ya, haklı buluyor hala kendini az önce konuştum

Evet manipüle etmeye çalışıyor sakın alttan almayın. Son derece haklısınız kararınıza arkasında durun
Yok artık umudu kestim ben ondan. Kendini haklı görüyor bir de ben o manipülasyona gelmem bundan sonra. Psikolojim berbat oldu ağlayamıyorum bile ne hale geldim. Sürekli suçlu ve kaygılı hissediyorum

Allah yardımcınız olsun , bu adam sorumsuz bu anlattıklarınüza göre. Çünkü aklı başında, evliliğnin bilincinde bi erkek hayatın zorlukları karşısında daha çok bilenir daha çok tutunur hayata. Sevmese de karısı için madem hasta babası varmış onun için çalışır didinir. Bu adamla siz çok yıpranırsınız. Bence ilk etapta ayrı yaşamayı teklif edin. Yani gitsin babasının evine. Git kafanı topla düşün taşın, babanın da yanında olmuş olursun deyin. Zaten siz hayatı tek başınıza sırtlamışsınız tek yaşıyosunuz. Boşanınca bir şey değişmeyecek, tek yaşayacağınız için masrafınız azalır . Anksiyete illetini bilirim hep korku verir insana. Doktor ilaç verdyse kullanın ailenizin desteğiyle kendinize yepyeni sayfa açın naçizane tavsiyem budur. Çünkü kimse değişmez bu hayatta

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Biraz önce dediğiniz gibi birşey teklif ettim. Çünkü hala kendini haklı görüyor ve değişme gelişme yönünde bir umut vermiyor. Yapacak bir şey yok ne diyeyim ben tükendim psikolojik olarak zaten.

Boşarım
Kimseye para yedirmem kusura bakmasın
Memursun diye evlenmiş senle
Sen Çalış o yatsın istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…