-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.501
Amin canim ınsalah ben gonal f çatlatma iğnesi kullandım malesef olmadı Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama 1 2 ay ara verelim dedi dinlen düşün dedu sen direk tüp bebek miTeşekkür ederim canım Allah razı olsun. Rabbim inşallah sizede nasip eder . Evet cnm tüp bebek
ne için canimMerhabalar yardım edin ne olur
Canim tedirgin olma stres yapmadan kontrol amaçlı gidebilirsin doktora esinle rahat ol hemen olsun bak bizim sebepsiz 1 buçuk yıldır olmuyo stresten sanirimÇok tedirginm 3 aydır evliyim hamile kalamiyorum
Anladım ben yeniyim biliyorum ama eşim ailesi çok üstüme geliyorlar sanki çocuğu tek başıma yapıyorumCanim tedirgin olma stres yapmadan kontrol amaçlı gidebilirsin doktora esinle rahat ol hemen olsun bak bizim sebepsiz 1 buçuk yıldır olmuyo stresten sanirim
Yok cnm iki defa aşılama yapıldı olmadı bir defa klomen tedavisi ile hamile kaldım düşükle sonuçlandı. Çikolata kisti olduğu için hamile kalmakta zorluk yaşıyordum.ve tüp bebek olmasına karar verildi çok şükür ilk denemede oldu ve şu an 7 haftalık Rabbime şükürler olsun.Amin canim ınsalah ben gonal f çatlatma iğnesi kullandım malesef olmadı Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama 1 2 ay ara verelim dedi dinlen düşün dedu sen direk tüp bebek mi
Sen nerde kalıyorsun cnm yaşın kaçAmin canim ınsalah ben gonal f çatlatma iğnesi kullandım malesef olmadı Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz ama 1 2 ay ara verelim dedi dinlen düşün dedu sen direk tüp bebek mi
Kayseri canim 28Sen nerde kalıyorsun cnm yaşın kaç
Kayseri canim 28[/QUOTE klomeni 2 felan kullandım kist yaptı + kendiliğinden yumurta büyüdüğünde ovitrelle + gonal f iğne ovitrelle iğne olmadı
Allah yardımcınız olsun inşallah. Kayseri iyi yerdir. Doktor bulmakta zorluk çekmezsin.
Bizim burdan genelde Kayseri ye giderler doktora
Gonal f hakkıni erken kullanmışsin cnm ben tüp bebek te kullandim.zaten bu ilaçta üç kutu hakkın var ve hepsini tüp bebek te kullanıyorsun
Canim biz 2 kutu parayla aldık aşılama yapmayı düşünüyoruz doktor rapor çıkarırız ilaçlar için dedi bu defaGonal f hakkıni erken kullanmışsin cnm ben tüp bebek te kullandim.zaten bu ilaçta üç kutu hakkın var ve hepsini tüp bebek te kullanıyorsun
Hayırdır canım sorun ne diyor doktorlarMerhaba arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim ve bebeğim yok. Oysa çok istiyorum ama hüsraann..
Doktorlar herşeyin normal olduğunu diyor başka birşey demiyor eşimde de normal.Hayırdır canım sorun ne diyor doktorlar
Doktorlar herşeyin normal olduğunu diyor başka birşey demiyor eşimde de normal.[/QeUOTE]