Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

1,5 senedir uğraşıyorum ama olmadı.iğne tedavisi gördüm 7 defa tedavi uygulandı başarısız. 7 hayal kırıklığı yani. çok yıprandım bıraktım bu ay

kızlar bnde de polikistik over var hamile kalamıyrm 2 senelık evlıyım artık bu hastalık tan kurtulmak ıstyrm doktorum dırek olarak laparoskopi drıngg amelıyatını onerdı hormon vs almadan daha ıyı dıye dusunuyrm ama 4000 tl amelıyt hıc br sorununmuz yokmus bu amelıyttn sonra cok rahat hamıle kalırsın ddı mıktar cok gelıyr ama saglıgıma da donucem bılmıyrm ıyıce psıkolojım bozuldu ne yapayım karasızım PEKI BU POLIKISTIK OVER DOGUMDA ATILIYRMU BILIYRMUSUNUZ BANA YARDIMCI OLUN NOLUR FIKIR VERIN

canım bildiğim kadarıyla bu polikistik over gebeliği engelliyor,eğer gebe kalabilirsen doğumda atman muhtemel.ama işte kısırdöngüyü yaratan zaten gebeliğe engel olması..

AYNEN DOKTORUM DA HEM POLIKISTIKTEN KURTULACAKSIN DDI HEMDE DOGAL YOLLA HAMILE KALIRSIN DDI AMA FIYAT DUSUNDRYR BENI NE YAPCAM KARARSIZIM AMELIYAT MI OLSAM YOK SA HAP TEDAVISI ALIP COCUK SAHIPI MI OLSAM AMA RAHATSIZLIGIM KALACAK BILIYRM VE IYI DEIL BENCE BU DURUM ADET DUZENSIZLIGI VS BIR SURU SEY OFFF OFFF

canım evet maliyetli bi durum ama sonunda allah'ın izniyle böyle bi problemin olmayacak kafan rahat bakacaksın önüne..eğer koşullar çok zorlamazsa sizi ,olabilirliği varsa düşün derim ben..

demi esimde oyle dıyor ama bız kadınlar herseyı dusunuyrz cok bunaldım 3 gundr fıyatı duyunca herseyı arastrr oldm beynım sulandı resmen

demi esimde oyle dıyor ama bız kadınlar herseyı dusunuyrz cok bunaldım 3 gundr fıyatı duyunca herseyı arastrr oldm beynım sulandı resmen
canım karar sizin bu konularda önce kendi kafanda kararı alman çok önemli ,ama ameliyat mantıklı gibi gözüküyor çünkü başka bi sorun yokmuş baksana..

cnm evet doğumdan sonra atılıyor. genetik bende de var ablamda da akrabalarımızdan bildiğim bikaç kişi de de ben çocuk olsun diye tedavi görüyorum şimdi. ablam hiç tedavisiz hamile kalabildi ki doktor bana ablamınkinin benden daha ileri durumda olduğunu benim daha hafif olduğunu söyledi kısmet yani anlayacağın çocuktan sonra sildi düzenli adet oluyor hormonlar düzelince zayıfladı da pco gerçekten kilo yapıyor akrabamız da aynı durumda sildi mi bilmiyorum ama o da 2 çocuk doğurdu. bi ben kalamadım inşallah bende bu ay kalırım da kurtulurum

sen ne tedavı goruyrsun suan cnm bnm bır arkadsım hap kullladı 2 ayın sonda hamıle kaldı hapın adıda femera 4 kutu kalmıs bana bunları kullan doktra gt ddı bunlar yazarsa bn bunları sana verıcem ddı bnm cocuk oldu senn de olsun ddı hayrına yanı bnde onları bı kullansam doktra sorup sonra olmazsa amelıyat mı olsam dıyrm cok kararsızım bılmıyrm ne yapacagımı bunaldm cok

cnm ben klomen kullandım önce sonra 3 defa klomen+menegon uyguladı olmadı rahim filmi istedi sonra.benim tüpler meğer tıkalıymış ondan olmuyormuş o kadar tedavi boşa gitti yani.film ile tüpler açıldı sonra gonalf kullandı dozu fazla geldi ohss oldum hastanelik oldum resmen bende bıraktım şimdi kendi kendime uyguladım klomen+ menegon u incir kürü de yaptım bakalım bekliyorum bu ay olmazsa başka doktora gidip aşılama yaptırcm.

Aralıkta miyom ameliyatı oldum birim ci gebeliğin 4 ayda kürtaj olarak aldırdım çocuk gelişmemiş kalbi durmuştu suan 6 haftalık hamileyim bugün doktora gittim ve kalp atışları yok cumartesi sabah alalım dedi benim gibi olan varmı acaba

cnm benim ablam da hamile onun 7. haftada başladı takma kafana bi dahaki gidişine duyarsın inşallah

Kızlar ya benimde bugün böyle birden açık kahve bi akıntı geldi ama biraz vajina içine ilerleyince kkırmızı oluyo adete iki gün var anlam veremedm buna ben

Kızlar ya benimde bugün böyle birden açık kahve bi akıntı geldi ama biraz vajina içine ilerleyince kkırmızı oluyo adete iki gün var anlam veremedm buna ben
bende geçen ay öyle oldu cnm doktor herşey olabilir bekle arkasına kanama gelebilir adet oluyorsan.ya da belki hmilesin yerleşme kanaması da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…