- 13 Kasım 2015
- 258
- 138
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.481
Doktoru aksam aradığım da Kalbi duymadım dediginiz de olmuşmü demek istediniz anlayamadım hocam dedim evet dedi
cnm bugün mü gideceksin doktora insallah hayırlı haberler alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktoru aksam aradığım da Kalbi duymadım dediginiz de olmuşmü demek istediniz anlayamadım hocam dedim evet dedi
Zamanı gelmemiştir cnm benim inşallah tez zamanda tüm isteyen anne adaylarina nasip etsin yaradanBen kaç kere silik cizgi gördüm de negatif çıktı ya ona bile alıştım artık bi yapcam bakalm niye böyle oluyosa anlamiyorm
Sabır ve tevekkül. Bide arkadaşlar psikolojik beyninizde bitirin. Demesi kolay dediğinizi duyar gibiyim ama benimde 7 yil olmadı. Dua etmekten hiç vazgeçmedim.ve çok şükür şu an 5 haftalik mini minnacik yavrum benimle.Ben kaç kere silik cizgi gördüm de negatif çıktı ya ona bile alıştım artık bi yapcam bakalm niye böyle oluyosa anlamiyorm
Akışına bırakın dua edin Tıp Çok ilerledi.Ben kaç kere silik cizgi gördüm de negatif çıktı ya ona bile alıştım artık bi yapcam bakalm niye böyle oluyosa anlamiyorm
Akışına bırakın dua edin Tıp Çok ilerledi.
Kız bisen yedin kafayı uğraşma bu kadar:) gör bak o zaman olucak:)Zaten negatif çıktı :)) nörüymm ay ben sırf adet sökülsn diye yaptm zaten ama mevsim etkiledi sanırsam hayirlsii olsun canım bizlere çok dua et yakinlastigimi düşünüyorum :))
Kız bisen yedin kafayı uğraşma bu kadar:) gör bak o zaman olucak:)
Sen içini değil kafanı bi rahatlat boşalt beynini beni dinle ya:)Sorma bacim bugün eşimin sperm sonuçlarını aldık şükür bi sorun yok kafam rahatladı şimdi
Sen içini değil kafanı bi rahatlat boşalt beynini beni dinle ya:)
Mrb gözünüz aydin coj sevindim ra bim bize de nasip etsin inşallah nasıl hamile kaldınız tedavi ile moSabır ve tevekkül. Bide arkadaşlar psikolojik beyninizde bitirin. Demesi kolay dediğinizi duyar gibiyim ama benimde 7 yil olmadı. Dua etmekten hiç vazgeçmedim.ve çok şükür şu an 5 haftalik mini minnacik yavrum benimle.
Kafa nasi bosalir benimki hep dolu da)
Canim bende klomen hsg gonal f iğne bugün adet 3.günü olmayınca gittim dedi bu ay boş dur dinlen kafanı boşalt 1 2 aya aşılama yapalım dedi aklımdan cikmiyokiBenim boş ay valla artık hiç bişey yapmıyorum ne soğan suyu ne corekotu felan boşalttim amaan eşim muayene oldu bişey çıkmadı bende de pcos var sadece onuda takmiyirm ssende rahatla kardes
Canim bende klomen hsg gonal f iğne bugün adet 3.günü olmayınca gittim dedi bu ay boş dur dinlen kafanı boşalt 1 2 aya aşılama yapalım dedi aklımdan cikmiyoki
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Rabbim inşallah sizede nasip eder . Evet cnm tüp bebekMrb gözünüz aydin coj sevindim ra bim bize de nasip etsin inşallah nasıl hamile kaldınız tedavi ile mo