- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
-
- Konu Sahibi babybabycat
1 senedir falan ugrasiyoruz 1 dusugum var benim 10 gun falan once yine hamile oldugumu ogrendim ama maalesef degerler dusmeye baslayinca sonuc husran yine..Hoş geldin canım inşallah artık bebek haberlerimizi verelim biz de buradan sen ne zamandır istiyorsun ya da neler yasadın
Hayırlı olsun o zaman canım oncelıkleBizde ilk denemeyı dun yaptık cnm:)
Canım Allah ın uygun gördüğü bır zaman vardır ben ınanıyorum bız de burada yazacağız bu sene var mısınız1 senedir falan ugrasiyoruz 1 dusugum var benim 10 gun falan once yine hamile oldugumu ogrendim ama maalesef degerler dusmeye baslayinca sonuc husran yine..
Idrar testlerine guvenmiyorum ben ilk hamileligimde bebek varken negatif cikmistiBen de bu ay cok umutluydum ama yarın adet gunüm bakalım olacak mıyım dun 1 gun var adetıme dıye test yaptım negatıf cıktıAma anlamadığım atesın yukslırse hamılelık dıyolar benım atesım 1 haftadır 37 de yukseldı daha önce 36.6 dı hep acaba 1 gun önce ıdrar testı yanılır mı offf Kafam çok karıstı
Hoş geldın canımmerabalar
hosbuldumHoş geldın canım
Idrar testlerine guvenmiyorum ben ilk hamileligimde bebek varken negatif cikmisti[/QUOT
inşallah olur canım doktora gıttın mı bı sebebı var mıdenemedıgım kur kalmadı kurlere ınancım bıtdı
gıttım hersey normal dıyoIndalla
inşallah olur canım doktora gıttın mı bı sebebı var mı
gıttım hersey normal dıyo
hersey normal ama tuplerım tıkalı olrmu dıye bakcakIndalla
inşallah olur canım doktora gıttın mı bı sebebı var mı