Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

babybabycat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.550
2.111
34
Kızlar hamile kalmak isteyenler kalamayanlar yeni hamileler olsun diye uğraşanlar haydi gelin burada hem fikir alış verisi yapalım hem dertleşelım.ben 2 yıllık Evliyim son 5 aydır cocuk istediğimiz ıcın korunmuyoruz doktora gittim herhangi bir sorun da yok ama hala beklemedeyım bu ay ümitliydim 1 gun var adetime diye idrar testi yaptım ama kalın bir negatif çizgisi çıktı yarın adet olmam lazım bakalım olacak miyim sizlerde durumlar nasıl ben iyice Kafayı taktım

Hoş geldin canım inşallah artık bebek haberlerimizi verelim biz de buradan sen ne zamandır istiyorsun ya da neler yasadın

Hoş geldin canım inşallah artık bebek haberlerimizi verelim biz de buradan sen ne zamandır istiyorsun ya da neler yasadın
1 senedir falan ugrasiyoruz 1 dusugum var benim 10 gun falan once yine hamile oldugumu ogrendim ama maalesef degerler dusmeye baslayinca sonuc husran yine..

1 senedir falan ugrasiyoruz 1 dusugum var benim 10 gun falan once yine hamile oldugumu ogrendim ama maalesef degerler dusmeye baslayinca sonuc husran yine..
Canım Allah ın uygun gördüğü bır zaman vardır ben ınanıyorum bız de burada yazacağız bu sene var mısınız

Ben de bu ay cok umutluydum ama yarın adet gunüm bakalım olacak mıyım dun 1 gun var adetıme dıye test yaptım negatıf cıktı Ama anlamadığım atesın yukslırse hamılelık dıyolar benım atesım 1 haftadır 37 de yukseldı daha önce 36.6 dı hep acaba 1 gun önce ıdrar testı yanılır mı offf Kafam çok karıstı

Idrar testlerine guvenmiyorum ben ilk hamileligimde bebek varken negatif cikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…