Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

CANIM BANA DOKTOR GONALF 450 VERMİŞTİ.GÖBEKTEN VURDUM ÇOK GÜZEL YUMURTALAR OLMUŞTU SAYICA ÇOKTU. DOKTOR KESİN HAMİLE KALACAKSIN DEDİ . GÜN SAYMAYA BAŞLADIK ADET GÜNÜMDE AZ Bİ KAHVERENGİ LEKE GELDİ DOKTORU ARADIM BEKLE KANAMAYA DÖNÜŞECEK Mİ DEDİ KANA HİÇ DÖNÜŞMEDİ KESİLDİ 2 GÜN SONRA . KESİLİNCE BENDE UMUTLANDIM KESİN HAMİLEYİM DEDİM YERLEŞME KANAMASIYDI KESİLDİ DEDİM Bİ DE GONAL-F İLE TEDAVİ TUTMAZSA KANAMA GELİRDİ HEP MUTLAKA İŞ YERİNDEN İZİN ALDIM YATTIM DİNLENİYORUM HAMİLEYİM DİYE SONRA TEST YAPTIM NEGATİF YIKILDIM RESMEN. O ÇOK GÜZEL YUMURTALARIN HİÇ BİRİ ÇATLAMAMIŞ KİST OLMUŞ ADET DE OLAMADIM.SANA TAVSİYEM TESTTE POZİTİF GÖRMEDEN UMUTLANMA HERŞEY OLABİLİYOR.

Ben kaç kere silik cizgi gördüm de negatif çıktı ya ona bile alıştım artık bi yapcam bakalm niye böyle oluyosa anlamiyorm

Ben kaç kere silik cizgi gördüm de negatif çıktı ya ona bile alıştım artık bi yapcam bakalm niye böyle oluyosa anlamiyorm
Sabır ve tevekkül. Bide arkadaşlar psikolojik beyninizde bitirin. Demesi kolay dediğinizi duyar gibiyim ama benimde 7 yil olmadı. Dua etmekten hiç vazgeçmedim.ve çok şükür şu an 5 haftalik mini minnacik yavrum benimle.

Mrb gözünüz aydin coj sevindim ra bim bize de nasip etsin inşallah nasıl hamile kaldınız tedavi ile mo

Benim boş ay valla artık hiç bişey yapmıyorum ne soğan suyu ne corekotu felan boşalttim amaan eşim muayene oldu bişey çıkmadı bende de pcos var sadece onuda takmiyirm ssende rahatla kardes
Canim bende klomen hsg gonal f iğne bugün adet 3.günü olmayınca gittim dedi bu ay boş dur dinlen kafanı boşalt 1 2 aya aşılama yapalım dedi aklımdan cikmiyoki

Düşünme ya her nasip vaktine esirdir bunu unutma neyin üzerine çok düşersen o kadar sınavın ağır olur Rabbim bizim hakkımızda en hayırlı olan vakti bilir o yüzden Rabbine bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…