- Konu Sahibi babybabycat
- #1.521
Hepimiz oype rabbim hepimize versin bu ayyy en kisa zamanda ikiz ucuz)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bebek87 bende kayseride yaşıyorum 1 senedir bebek istiyorum bende senin doktorun kim. Kayseride çok hastane var ama iyi doktor bulmak zor doktor deneyimlerini yazar mısın.Hepimiz oype rabbim hepimize versin bu ayyy en kisa zamanda ikiz ucuz)))
Canim ben acibadem elif hanima 2 3 ay gittim sonra doğuma gidince başkasına baktım orda ozge hanima 1 2 kez gittim sonra memorial fatma hanima gidiyorum sebepsiz benimki hepsi öyle dedi çünkü eşimde de iyi hsg gonal f klomen kullandım olmadı 1 ay falan daha olmazsa aşılama düşünüyoruzmerhaba bebek87 bende kayseride yaşıyorum 1 senedir bebek istiyorum bende senin doktorun kim. Kayseride çok hastane var ama iyi doktor bulmak zor doktor deneyimlerini yazar mısın.
Canim benimde sebepsiz.. 21 aydir istiyoruz. Dr 2 ay daha bekleyelim olmazsa subatta asilama yapalim dediCanim ben acibadem elif hanima 2 3 ay gittim sonra doğuma gidince başkasına baktım orda ozge hanima 1 2 kez gittim sonra memorial fatma hanima gidiyorum sebepsiz benimki hepsi öyle dedi çünkü eşimde de iyi hsg gonal f klomen kullandım olmadı 1 ay falan daha olmazsa aşılama düşünüyoruz
Rabbim gönlünüzden geçenleri ömrünüze ihsan etsin inşallah. En kısa zamanda o küçücük kalp seslerini duyarsınız inşallah12.5 aydır bende istiyorum amma olmuyooo
Rabbim gönlünüzden geçenleri ömrünüze ihsan etsin inşallah. En kısa zamanda o küçücük kalp seslerini duyarsınız inşallah
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinSlm kızlar bende sizlerdenim yaşım 26 hamdolsun 5 yaşında bir oğlum var fakat bir kardeşi olsun istiyoruz 2014 ocakta korunmayı bıraktık 2015 temmuzda hamile olduğumu öğrendim fakat 9 haftalikken kalbi durdu kürtajla aldılar 4 ay geçti kurtajin üzerinden hiç korunmadik ama hala bişey yok çok üzülüyorum inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir bebegim
Canim moralini bozmak istemiyorum ama bende de öyle çok oldu adet günlerimi beklerken bile tam gebe gibiyim çok üzülür agladim hayal kırıklığın olmasın diye fazla ümit edince fazla uzuluyoruz( hiç belli olmuyor kijKızlarrr adetime 8 gün var ama sol kasığımda çok hissedilmeyen hafif hafif ağrı oluşuyor çok az süreli ve tatlı tatlı mide bulantısı böyle öğürme kıvamında değil. Birde sırt ağrısı test yapmak istemiyorum hemen ama çok şüpheli sizce kalbinizden geçen nedir?
Canim moralini bozmak istemiyorum ama bende de öyle çok oldu adet günlerimi beklerken bile tam gebe gibiyim çok üzülür agladim hayal kırıklığın olmasın diye fazla ümit edince fazla uzuluyoruz( hiç belli olmuyor kij
Aminnnnnnnn insallh canim dualasalim insİnşallah hepimiz kucağımıza bebeğimizi hatta bebeklerimizi alırız. Ben negatif düşünmek istemiyorum hiç ama her ay regli görünce tabi yine hüsran. Rabbim kucaklarımızı boş koymasın inşallah.
Benim eşim çocuk olmasını çok istiyor sokakta gördüğü çocukları bile seviyor bende o istiyor diye istiyorum .Arkadaşlar cogumuz cocuk yolunda bir sürü engelle karsılasıyoryz kimimizin yumurtalık kisti var kimimizin miyom kiminde hormon bozuklukları tüp tıkanıklığı.. Vs tüm bunların yanında eşinden de sıkıntı çeken var mı? eşinde problem olan ve ya eşiyle arasında cok cok nadir cinsel ilişki olan? Doktorlar iki güne bir ilişki istiyormus hep okuyorum iki güne bir ilişki yasıyoruz yazanlar var peki eşi ilişki istemeyen bu sorunlarla da bocalayanlr var mı ve ya siz cok istwyipte eşi cocuk istemeyen var mı? Ne tür sorunlarla karsılasıyorsunuz