Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Kızlarrr reglime daha 7 gün var ama şuan kanamam var günlük pedime düşmüyor hiç sadece peçeteye geliyor ve sadece sol kasığıma batmalar oluyor kist falan yoktur dimi bende ya. Bu ne şimdi böyle off!!

Canim baska formda okumustum birininde oyle hafif kanamasi vardi adet oncesi meger hamileymis insallah seninde oyledir

Ama sanırım bir süre beklemeliyim değil mi dr a gitmek için. Bu arada eğerki midemi üşütmediysem deli gibi bulantım var. Benimde okuduğum kadarıyla beta hcg yükseldiği sıra bulantı olurmuş sanırım tam bilmiyorum tabi. Ay kendi kendime gelin güvey oldum

bende istiyorum eşim resmen takıntı yaptı napacaz bakalım

Merhabalar arkadaslar. Ben de aranizdayim. Cocuk dusunmeye baslayali bu ay 3. Ay. İlk defa 3. Ayda ovulasyon testi ile birliktelik oldu. Normalde adetlerim duzenlidir. Su an icin 2 gun gecikmis durumda. Dun aksam test yaptim ama negatif cikti. Sizce adetim gelmezse kac gun sonra tekrar test yapmaliyim? Tecrubeli arkadaslardan yorum bekliyorum...

Herkese merhaba önce hikayemi anlatayım yaklaşık 1 yıl önce evlendim ilk ay hamile kaldım fakat hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren kanamam vardı ve 3.5 aylık düşük yaptım ruhen bedenen çökmüştüm yaklaşık 6 ay sonra tekrar çocuk düşükdük fakat olmadı en son 2 ay önce rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı görünüyordu, önce yüce Allahın izniyle herşey onun takdiriyle oldu bol bol dua edin, birkaç yöntem denedim belki bu yazımı okuyanlara bir ışık olur, süt ve maydanoz kürü yaptım bu ay çok akıntım geldi aynı zamanda soğan suyu içtim ve doktorun akıntı için verdiği fitil vardı onu kullandım birde ovulasyon testi yaptım ve öğrendimki bu ay yaklaşık 20. Veya 21. Gün yumurtlamam oldu dün kan testi yaptırdım ve hamileyim Allahım dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hamilelik ve bebekler en kısa zamanda nasip etsin,ümitsiz olmayın bol bol birbirimize dua edelim olur inşallah

Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederim. Hayırlı evlat olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…