- 12 Kasım 2015
- 879
- 201
- 33
-
- Konu Sahibi babybabycat
- #1.541
Ne güzel cok imrendim gerçekten maşallahBenim eşim çocuk olmasını çok istiyor sokakta gördüğü çocukları bile seviyor bende o istiyor diye istiyorum .
Bizde hep bakıyoruz bebek ürünlerine bebeklere oyuncaklara güya caktirmiyoz ama hep aklımızdaBenim eşim çocuk olmasını çok istiyor sokakta gördüğü çocukları bile seviyor bende o istiyor diye istiyorum .
Ayy çok tatlısın iz yaaBizde hep bakıyoruz bebek ürünlerine bebeklere oyuncaklara güya caktirmiyoz ama hep aklımızda
Ne güzel kocalarınız heves ediyormus cok imreniyorum ciddenBizde hep bakıyoruz bebek ürünlerine bebeklere oyuncaklara güya caktirmiyoz ama hep aklımızda
Hayırdır canım senin eşin istemiyor muNe güzel kocalarınız heves ediyormus cok imreniyorum cidden
Hayırdır canım senin eşin istemiyor mu[/QUOTE
Yok istemiyor
Yok istemiyorHayırdır canım senin eşin istemiyor mu
Allah mı söyletiyor yoksa. İnşallah hamileyimdir. Çünkü bi anda kanamada kesildi şüphelendim bak.Canim baska formda okumustum birininde oyle hafif kanamasi vardi adet oncesi meger hamileymis insallah seninde oyledir
Insallah canim :))Allah mı söyletiyor yoksa. İnşallah hamileyimdir. Çünkü bi anda kanamada kesildi şüphelendim bak.
bende istiyorum eşim resmen takıntı yaptı napacaz bakalımKızlar hamile kalmak isteyenler kalamayanlar yeni hamileler olsun diye uğraşanlar haydi gelin burada hem fikir alış verisi yapalım hem dertleşelım.ben 2 yıllık Evliyim son 5 aydır cocuk istediğimiz ıcın korunmuyoruz doktora gittim herhangi bir sorun da yok ama hala beklemedeyım bu ay ümitliydim 1 gun var adetime diye idrar testi yaptım ama kalın bir negatif çizgisi çıktı yarın adet olmam lazım bakalım olacak miyim sizlerde durumlar nasıl ben iyice Kafayı taktım
Herkese merhaba önce hikayemi anlatayım yaklaşık 1 yıl önce evlendim ilk ay hamile kaldım fakat hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren kanamam vardı ve 3.5 aylık düşük yaptım ruhen bedenen çökmüştüm yaklaşık 6 ay sonra tekrar çocuk düşükdük fakat olmadı en son 2 ay önce rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı görünüyordu, önce yüce Allahın izniyle herşey onun takdiriyle oldu bol bol dua edin, birkaç yöntem denedim belki bu yazımı okuyanlara bir ışık olur, süt ve maydanoz kürü yaptım bu ay çok akıntım geldi aynı zamanda soğan suyu içtim ve doktorun akıntı için verdiği fitil vardı onu kullandım birde ovulasyon testi yaptım ve öğrendimki bu ay yaklaşık 20. Veya 21. Gün yumurtlamam oldu dün kan testi yaptırdım ve hamileyim Allahım dileyen isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hamilelik ve bebekler en kısa zamanda nasip etsin,ümitsiz olmayın bol bol birbirimize dua edelim olur inşallah
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin inşallahRabbim kucağına almayı nasip etsin. Tebrik ederim. Hayırlı evlat olsun inşallah