- 24 Temmuz 2015
- 502
- 350
-
- Konu Sahibi babybabycat
3 haftadır bızde denıyoruz bnde beklıyorum adetm 9 gun gectı bıraz daha beklemek ıstıyorum dun test aldım ama negatıf gormekten korktugum ıcın yapamadm hala duruyor adetm herzaman gecıkebılıyo dıye korkuyorum terddutlerm var nasıl olacak bılmıyorum kafam cokk karısık
3 5 gun falan gecıkır ıste ama 3 haftadırda denıyoruz bebek ıstıyoruz bu sabah basm dondu mıdem cook bulandı acaba dedım ama bılmıyorum ıste
İnşallah en yakın zamanda olur bebisin cnm bnmbiz yedi yılı devirdik sekizinci senenin içindeyiz. en kıdemli benim herhalde. ama yok işte
Ya kizlar ben gittim doktora kese olusmus fakat bebek yokhaftaya goruruz dedi doktor ama icim rahat degil
İnşallah cnm sabah sende güzel bi haber verirsin inşallahsaol guzelım tesekkur ederım ınsallah vardır.soyledıklerını dıkkate alırım yarn deneyecem ınsallah olurda artık bende bı melegın annesı olurum :)
Amin.İnşallah en yakın zamanda olur bebisin cnm bnm
kaç gün geçti canımKızlar ya ben hala adet olmadım
kaç gün geçti canım
Ay kız inşallah hamilesindir hadi bakalım hayırlısı...24 tatlım gebelik testi yapıyorum miratech günden güne koyilasiyor ama diğer testlerde çıkmıyor kan negatifti kan verdiğimde lekelenme vvardı yerleştiği için mi çıkmadı bilmiyorum ki
Ay kız inşallah hamilesindir hadi bakalım hayırlısı...
Eğer değilsen de stresten olmaya bilirsin düşünceli olduğundan dolayı olmaya bilirsin ben cunki 54 gün sonra oldum o arada bütün testleri yaptım tabi negatif cikti ondan önceki aylar da hep düzenli olurdum... neyse cnm haber i ni bekliyoruz inşallah vardır...
Yaa öyle mi olsun belki bu sefer vardır...Kız ben hep negatif gören bi insanım bu ay kan verdikten sonrada silik çizgileri gördüm ama kan kesindir diye düşünüyorum adeti de düşünmüyorum ki hiç aklıma gelmiyo
Yaa öyle mi olsun belki bu sefer vardır...
24 günde aslında belli olur kendi ni gizliyo herhalde :)))