- 16 Ocak 2015
- 509
- 295
- 29
- Konu Sahibi babybabycat
Heee öyle mii :)) sen oyleysen oda olabilir... Bu arada olursa ilk olacak herhalde hekiizz anası gibi nNazlı mi olcek nabcek :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee öyle mii :)) sen oyleysen oda olabilir... Bu arada olursa ilk olacak herhalde hekiizz anası gibi nNazlı mi olcek nabcek :))
Hadi bakalım cnm inşallah... güzel ve hayirli haberlerini bekliyoruz...Evet tatlım
Hadi bakalım cnm inşallah... güzel ve hayirli haberlerini bekliyoruz...
Ederim tabiki kizz Allahım Hayırlı sini versin hayırlı evlat nasip etsin...İnşallah tatlım ya dualariniza ihtiyacim var
az daha sabret geç döllenmeyse çıkar ortaya yakında canım. inşallah bebişin seninledir.24 tatlım gebelik testi yapıyorum miratech günden güne koyilasiyor ama diğer testlerde çıkmıyor kan negatifti kan verdiğimde lekelenme vvardı yerleştiği için mi çıkmadı bilmiyorum ki
Hassas testlerden alsana onlar daha iyi.İnşallah tatlım ya dualariniza ihtiyacim var
Ederim tabiki kizz Allahım Hayırlı sini versin hayırlı evlat nasip etsin...
az daha sabret geç döllenmeyse çıkar ortaya yakında canım. inşallah bebişin seninledir.
Hassas testlerden alsana onlar daha iyi.
oluyor diye ben burda okudum canım. umarım senin de öyledir.amiiiinn baciiimmmm hepimize insallah
İnşallah ccanım olabiliyo mu öyle ggeç olunca kanda cikmama
kan vericem artk tekrar testlere vverdiğim parayla bi ev alırdım
oluyor diye ben burda okudum canım. umarım senin de öyledir.
dua et canım kıssmetse olur.25 gündür adet olmayı bekliyorum daha yok daha yok hiç böyle olmazdı
dua et canım kıssmetse olur.
Ne tedavısı goruyorsn canım bu Arada ınsallah en kısa zamanda bebek haberı alırız senden2.5 yıldır tedavi görüyorum her ay adet gördükçe moralim bozuluyor hamile kalmak dünyanın en zor şeyi galiba ilişkiyede sık giriyoruz 2.5 yıldır sonuç yok