Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Sagol canım adetın bıtmesını brklıyorum bıde uzun sürüyor :)) sen nasılsın
benımde 5 6 gün sürer genelde iyiyım bende canım benımde adetıme 13 gün kaldı ama hıc bır belırtı yok yumurtlayacagım zmaankı agrılarım göğüs acısı su zamanlar cekerdım normalde yok oda bunyemmı bozuldu anlamadım:)

benımde 5 6 gün sürer genelde iyiyım bende canım benımde adetıme 13 gün kaldı ama hıc bır belırtı yok yumurtlayacagım zmaankı agrılarım göğüs acısı su zamanlar cekerdım normalde yok oda bunyemmı bozuldu anlamadım:)
Hayırlısı canım bak sende cok takıyorum 2 hafta kalmış sabret düşünme rahat ol

Hayırlısı canım bak sende cok takıyorum 2 hafta kalmış sabret düşünme rahat ol
İşte elımde degıl kı bırde bu ovulasyon testlerını guvendım aldım su an yumurtluyorum sarı sumuksu akıntı var yumurtlamada olur sadece ama cızgı hala sılık ben buna nasıl guvenıcem ya gereksız yere almsısım pısmanım

İşte elımde degıl kı bırde bu ovulasyon testlerını guvendım aldım su an yumurtluyorum sarı sumuksu akıntı var yumurtlamada olur sadece ama cızgı hala sılık ben buna nasıl guvenıcem ya gereksız yere almsısım pısmanım
Hıc kullanmadım canım onlardan bılemıycem sen dene bu sıralar

Selam kuzular bende geldiimmmm..
Aranıza en kötü benm heralde. 5 yıldır deniyoruz tık yok !! Üstüne bide haşimato olduğumu öğrendim ..oyyy oyyy nerelere gidem kendimi nerelerden atemm :mad:
Yok cnm sen iyisin ben 7 yıllık evliyim hayırlısı olsun ne diyelim. Rabbim nasip etsin inşallah

X