- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 34
-
- Konu Sahibi babybabycat
Test sabah yapılır canım hamılelık ılerlemısse anca öğlen aksamda çıkar yoksa daha yenıyse sabah kalkar kalkmaz yapılırPazrtesi aksam yaptm. Negatif ti. Birde sabah ilk idararla yapmak daha mi ii kizlar testi oyle birsey okudum ama
canım nabıyosun nasıl gıdıyor5 gunü gecikmeli adet oldum adetime bitsin bakalım:) mınecım
Sagol canım adetın bıtmesını brklıyorum bıde uzun sürüyor :)) sen nasılsıncanım nabıyosun nasıl gıdıyor
benımde 5 6 gün sürer genelde iyiyım bende canım benımde adetıme 13 gün kaldı ama hıc bır belırtı yok yumurtlayacagım zmaankı agrılarım göğüs acısı su zamanlar cekerdım normalde yok oda bunyemmı bozuldu anlamadım:)Sagol canım adetın bıtmesını brklıyorum bıde uzun sürüyor :)) sen nasılsın
Hayırlısı canım bak sende cok takıyorum 2 hafta kalmış sabret düşünme rahat olbenımde 5 6 gün sürer genelde iyiyım bende canım benımde adetıme 13 gün kaldı ama hıc bır belırtı yok yumurtlayacagım zmaankı agrılarım göğüs acısı su zamanlar cekerdım normalde yok oda bunyemmı bozuldu anlamadım:)
Ozaman yarn sabah yapicm ama adet oluck gbym kasiklarmda agri varT
Test sabah yapılır canım hamılelık ılerlemısse anca öğlen aksamda çıkar yoksa daha yenıyse sabah kalkar kalkmaz yapılır
İşte elımde degıl kı bırde bu ovulasyon testlerını guvendım aldım su an yumurtluyorum sarı sumuksu akıntı var yumurtlamada olur sadece ama cızgı hala sılık ben buna nasıl guvenıcem ya gereksız yere almsısım pısmanımHayırlısı canım bak sende cok takıyorum 2 hafta kalmış sabret düşünme rahat ol
Hıc kullanmadım canım onlardan bılemıycem sen dene bu sıralarİşte elımde degıl kı bırde bu ovulasyon testlerını guvendım aldım su an yumurtluyorum sarı sumuksu akıntı var yumurtlamada olur sadece ama cızgı hala sılık ben buna nasıl guvenıcem ya gereksız yere almsısım pısmanım
Bakalım zaten az kaldı bıttı gıbı kutular :)Hıc kullanmadım canım onlardan bılemıycem sen dene bu sıralar
tane var ıcınde bende alayım dıyrm bu ay kac para bıde canımBakalım zaten az kaldı bıttı gıbı kutular :)
20 ovulasyon 5 gebelık testı 19 90 labaquıck ınternetten aldık cnmKaç
tane var ıcınde bende alayım dıyrm bu ay kac para bıde canım
Canım ucuz oldugu ıcın belki Öyledir ben merak edip eczaneye sordum 5 tane var içinde 35 dedi fiyatına bence oyle seyleri ınt alma20 ovulasyon 5 gebelık testı 19 90 labaquıck ınternetten aldık cnm
cnm kullanan memnun olan tanıdıklarım vardı bılmıyorum sorun bende mıCanım ucuz oldugu ıcın belki Öyledir ben merak edip eczaneye sordum 5 tane var içinde 35 dedi fiyatına bence oyle seyleri ınt alma
Bilmiyorum ki canım senle alakalı degıldır tabi belki daha gunu degıldırcnm kullanan memnun olan tanıdıklarım vardı bılmıyorum sorun bende mı
Yok cnm sen iyisin ben 7 yıllık evliyim hayırlısı olsun ne diyelim. Rabbim nasip etsin inşallahSelam kuzular bende geldiimmmm..
Aranıza en kötü benm heralde. 5 yıldır deniyoruz tık yok !! Üstüne bide haşimato olduğumu öğrendim ..oyyy oyyy nerelere gidem kendimi nerelerden atemm
Bende 7 yıllık evliyim.2 sene korundum. Keşke korunmasaymışım.Yok cnm sen iyisin ben 7 yıllık evliyim hayırlısı olsun ne diyelim. Rabbim nasip etsin inşallah
Bende 7 yıllık evliyim.2 sene korundum. Keşke korunmasaymışım.
Sorun ne diyorlar cnm yaş kaçbiz yedi yılı devirdik sekizinci senenin içindeyiz. en kıdemli benim herhalde. ama yok işte
32Sorun ne diyorlar cnm yaş kaç
37 canım sorun yok diyor.Sorun ne diyorlar cnm yaş kaç