Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

24 tatlım gebelik testi yapıyorum miratech günden güne koyilasiyor ama diğer testlerde çıkmıyor kan negatifti kan verdiğimde lekelenme vvardı yerleştiği için mi çıkmadı bilmiyorum ki
az daha sabret geç döllenmeyse çıkar ortaya yakında canım. inşallah bebişin seninledir.

Ederim tabiki kizz Allahım Hayırlı sini versin hayırlı evlat nasip etsin...

amiiiinn baciiimmmm hepimize insallah

az daha sabret geç döllenmeyse çıkar ortaya yakında canım. inşallah bebişin seninledir.

İnşallah ccanım olabiliyo mu öyle ggeç olunca kanda cikmama

Hassas testlerden alsana onlar daha iyi.

kan vericem artk tekrar testlere vverdiğim parayla bi ev alırdım

2.5 yıldır tedavi görüyorum her ay adet gördükçe moralim bozuluyor hamile kalmak dünyanın en zor şeyi galiba ilişkiyede sık giriyoruz 2.5 yıldır sonuç yok

İnşallah bu ara eşim kendinide benide besiye aldı ilaçlardı vitaminlerdi bayağı ciddiye aldı eşim bu ara sonumuz hayırlı olsun eşim bazen diyor millet tecavuzden hamile kalıyor diyor bizde her fırsatta deniyoruz sonuç yok diyor

İlk kistle başladım 1 sene kadar doğum kontrol hapı verdi o düzeldi yumurtalık küçük çıktı o düzeldi eşinde sekil bozukluğu sperminde sigara bıraktı düzeldi o şimdide adet duzensizliği polistik over 3 ay ilaç kullanımı sonra ne sorun çıkar bilemiyorum artık direk aşılamada yapmıyorlar neye uğraşıyorlarsa sorun bitmiyor 2.5 yıldır olsaydı zaten olurdu doğal yolla aşılama yapıpta onlarda kurtulsun bende kurtuluyum her ay hastahane çilesinden bıktım aşılama yapılsa tutacagınıda hissediyorum

Yumurtalığımın biri ufaktı alacaklardı eşim aldırttırmadı hastane değişikliği yaptık ilaçla buyuttuler toplum içinde şu kişi hamile bu kişi doğum yapmış lafını duyunca o ortamda eziliyorum boğuluyorum eşime boşa beni diyorum boşamıyorda sorun bendede oldu sen beni boşadınmı diyor bekliyoruz bakalım sonumuz ne olur bilmiyorum her ay bir ümit adet görünce umitler yerin dibinde

Baska bı hastaneye gitsen canım ya da özele aşılama istiyorsan maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama unlulerdede cok cocuğu olmayan vardı hıc kimse dur ilk once bu tedavi sonra bu tedavi demedi parayı veren en etkili Yöntem neyse hamile kaldı bence baska bı hastaneye gidin bazen daha yeni evlisinin aceleniz ne dıyıp önemsemiyor doktorlar nedense bu arada kac yaşındasın

3. Hastahane bu 4 yıldır evliyim polistik overdede hamile kalınabiliyormuş eşimde bende bitkisel ilaçlara yoneldi onlarca ilaç kullanıyoruz ikimizde eşimi uyardığımda doktora uydukta ne geçti elimize diyor senelerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…