Artık Anne olmak istiyorum diyenler buraya

Haklısın canım ama stres yapmak da engel biliyorsun degıl mı takmamaya çalış evet polislik overle hamile kalan cok var sen stres yapma cok fazla canım ınsallah en kısa zamanda olur

Artık her ay gittiğimden ne sorun çıkacak diye merak eder oldum tek bir sefer temiz çıktım bukezde eşim sorunlu çıktıydı sperm şekil bozukluğu sigara bırakınca düzeldi erkekler çok rahat onların pek sorunları olmuyor

Herkese gunaydın nasılsınız arkadaslar???
Cumartesı gunu ovulasyonla yaptıgım testte çıft cızgıyı yakaladım sonunda ve o gece denedık tekrar gec yumurtladım yanı adetıme 10 gün kala yumurtladım onun oncesındede zaten ilişki yasadık 5 kere falan muhtemelen onlar tutmadı çünkü yumurtlamam sonra başladı off bılmıyorum kı ısın genetık kısımlarını cozemedım bılmıyorum olursa olur artık ben elımden gekenı yaptım bu ay ama olmayacak oyle hıssedıyorum annem bana6, ayında hamıle kalmıs mesela ... Belkı bende de oyle olur yada daha gec olur bılmıyorum kendımı hazırladım zaten bıraz aglarım sonra gecer tabırı caizse kıcımıda yırtsam olmayacaksa olmaz Allah vermıyorsa vermez... Ben duamı ettım elımden gelenı yaptı hakkımda hayırlısı olsun olsa çok sevınırız olmassa da kısmet deyıp gececegım Eylülde tatıle çıkacagız zaten olmassada tatılımı yapacagım der kendımı gecıstırırım bu ay pekı ya daha sonra kı ay ? Ozaman ne yaparım
....

Ovulaston testi clear blue var hep hata veriyor nerede yanlış yapıyorum düzgün çalışan ovulasyon testi var mı

Gebelik testiyse geçince gebe sonuç verebiliyormuş benim başıma geldi 4 ay adet görmedim gebelik testlerinde gebe çıktım gebeyim diye sevinirken kan testinde anlaşıldı gebe olmadığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…