- 22 Temmuz 2015
- 89
- 4
- 32
-
- Konu Sahibi babybabycat
Haklısın canım ama stres yapmak da engel biliyorsun degıl mı takmamaya çalış evet polislik overle hamile kalan cok var sen stres yapma cok fazla canım ınsallah en kısa zamanda olur3. Hastahane bu 4 yıldır evliyim polistik overdede hamile kalınabiliyormuş eşimde bende bitkisel ilaçlara yoneldi onlarca ilaç kullanıyoruz ikimizde eşimi uyardığımda doktora uydukta ne geçti elimize diyor senelerce
Cok erken mı evlendin canım olur daha sen yasında genç daha bu kadar takmaTup bebek herhalde yas sınırı 25 miş devletin karşılaması için yaşım tutmuyor henüz ona
labaguıck diye bısey onu kullandım cnm bn ...Ovulaston testi clear blue var hep hata veriyor nerede yanlış yapıyorum düzgün çalışan ovulasyon testi var mı
bende ınternetten aldım cnm hıc bakmadım eczanaye ne yalan soyleyeyım ..Eczanede var mı clear blue yoktu internetten aldık
Kızlar gunaydın nasılsınız nasıl gidiyor çalışmalar
Bakalım benim de adetim yeni bitti dun başladık :))calışmalar tüm hızıyla devam etmekte
bu hafta yumurtlama zamanım durmak yok
sen nasılsın
Canım bence de kan testi yaptır
Bakalım benim de adetim yeni bitti dun başladık :))
Ay hadi ınsallahsanki bu ay olacak gibi hissediyorum nedense
inşallah gelir bu ay miniklerimiz
Canım sen ne yaptın keseyi gördük sadece diyorduk gittin mı hastaneye bebişinı gordun muHassas testlerden alsana onlar daha iyi.