• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

armutlu tatil köyüne giden var mıı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
ihlas armutlu tatil köyü

ailemle gidiyorum ins bikaç gun sonra ama ne arkadasım var orda ne tanıdık birileri ne de yeri tam olarak biliyorum, ne önerirsiniz nasıl guzel gecmesini saglayabilirm tatilimin? hiç gittiniz mi güzel bir yer mi sizce??

bizimde orada devremülkümüz vardı bi iki kez gittik ama hiç beğenmedik
tesisin yeri süper ama o tesisin ihlasta olması çok feci
havuz bile kadın erkek ayrı
babamla yada kocamla ayrı havuzlarda yüzmek zorundayız düşünsenize
denizde de plajlar ayrıydı çok kötü
birbirimizi görmüyoruz
neymiş efendim tatil hadi canım sende
sırf bu değil tabii ki biz alırken hiç bir aktivite için para alınmayacağını sadece yıllık aidat alınacağını söylemişlerdi ama adım attığınız her yer para
açıkçası biz hiç memnun kalmadık satmayı düşünüyoruz
son seneler de kaplıcasından faydalansınlar diye dedemleri gönderdi babam
hem değişiklik olur temiz hava falan diye ama
bana para verseler daha gitmem

Önerim şu şekilde paran varsa orayı kiralayıp gideceksin satın alma yoluna sakın gitme...
Zaten Armutlu mutaasıp aileler için o nedenle havuzları ayrı, oranın tercih edilmesinin en büyük sebebi o zaten...
Herşey parayla doğru ama doğası çok güzel, etkinliklere katılmak istersen parayla katılmak zorundasın...
Ortamını çok beğendim ben havası çok güzel manzarası çok güzel ama tekrar söylüyorum kesinlikle satın almam oradan...

valla ben gitmistim ama hic begenmedim
denizi cok kotu bi kere
kadin kadina diye kadinlar cok feci bir durumda
denizi ayri kotu hep taslik oyle guzel bi denizi yok
sadece havuzu guzel
o da mikrop yuvasi neticede.

ben gidiyorum hala ve diger arkadaslarada hic katılmıyorum k.bakmasınlar.. süper bi yer .. denizi eglencesii diger yerlere 10 basar.. ayrıca sadece havuzlar ayrı .. isteyen plajlarda kocasıyla yüzebilir karısıkta var yanii .. mutahasıp aileler var evet .. buda gayet güzel .. burdan antalyaya gidip hasemayla gidriyosun diye kovulacagına oraya gider güzel bi tatil yaparsın .. hemde denize sıfır bi yerde..

Ben bu sene iki kere gittim.Çok memnun aldım sadece havuzları felan ücretli o yüzden biraz sıkıntı...Çok eğlendim....ılk gittiğimde annem ve kız krdeşimle gittim.Eşim sonradan geldi o gelene kadar bayanlar plajını kullandım.Eşim gelince karışık plajda eşimin yanında oturdum o yüzdü...ıkinci gidişimde arkadaşlarımla gittik süperdi...Öğlene kadar havuz öğlenden sonra deniz...Yeni yapılan blokta 11 de kalmanızı tavsiye ederim.Tesettürlü ailele için süper.

bizde eşimle bu sene gitmeyi düşünüyoruz ben tesettürlüyüm ve internetten baya bi araştırma sonucunda bize en uygun bura geldi inş bu sene bi aksilik olmazsa gidicez

Back