ARKADAŞLAR YÜZ GÜZELLİĞİ HER ŞEY Mİ

Her erkek demesek daha mı iyi ?
Eşim büyük kalçadan nefret eder bel isterse 60 olsun. Bence de kötü.
Keza kadinlar da kaslı erkek sever ben göbekli kocamı seviyorum mesela, göbeğini çok minnoş buluyorum. Bir erkek seviyor diye ombre yapmam sarı zaten bana çok yakışıyor.
Erkekler kadınlar seviyor diye saçını boyatır mı ? Sanmam.

Evliyim. Tıfıl kilolu göbek ve basenden yuvarlak küçük tüp tarzında bişeyim kendımı seviyorum adam beni 42 kilo kırılır elimde kalır die korkarak aldı . 1.58 68 kiloyum şuan . Eşimde 185 zayıf bakımlı bi adam renkli göz beyaz ten bakan bida bakar yani
Benı begenıyor mu bilmem ama sen sadece et parçası değilsin insansın der . Senın bıcır bıcır oluşun pozitifliğin naifliğin bana oğlumuza ailene aileme yaklaşımın senin bedenınden daha çok sevmem gereken şeylerim var uğraştırma beni der bensizde kapıdan dışarı çıkıyorsa iş yerıne gidiyordur öyle de bağlı evine arkadaşlarımda bu adam seni nası böyle sever die yakıştıramıyorlar hatta Benı kuaföre götürdü eşim çıkınca da ındi kapımı açtı falan güzel olmuşsun die arkamdan bakmışlar bana diyorlar ki 18 lik gibi maşallah sen yaşlı duruyorsun yanında biz çocuktan beraber büyüdük bu arada ilk sevgilisiyiz birbirimizin

yani çirkin değilim ama siz gibi yüzüm çok güzel de diyemem Allah yaratmış karşılıklı oturunca siz dişil enerjiniz düşük biriyseniz o masadan hep arkadaş kalkarsınız . Erkeklerın %50 si kesinlikle tipe bakmıyor gönül bu konar konar yani

Kendıne saygısızlık biri için kendını degıstırmek çok haklısınız

çok tatlısınız, enerjiniz buradan bile hissediliyo <3 Mutluluk dilerim ^^

MERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...
Böyle bir genelleme yapılamaz.hiçbirine bakmayan insanlar da var.onca çirkin insan var onlar da ilişki yaşıyor.

Her erkek dediğinizde çok büyük bir genelleme yapmış oluyorsunuz? Eşim basenden nefret eder mesela, sarı saçtan da hoşlanmaz.
O zaman bütün kadınlar çok uzun boylu kaslı adam mı sever diyelim, diyemeyiz. İnsanın sevdiği güzel olandır.
Ayrıca sanmıyorum bir erkek için saç boyayacağımı

Son düzenleme:
Ne korkunç çevreniz varmış.

Ne korkunç çevreniz varmış.
espri mahiyetinde gülücük koydum başına sonuna arkadaşlarımız da aynı çünkü bende döner sen kendı kocana bak kerkenez diyebilirim başka bi auramız samımıyetımız var . kuaförümde 15 senedir gittiğim abla düğünde bile o hazırladı Benı arkamdan konuşulanı nası bileyim gelip söylemese yüzüme söyleyecek kadar cesur çevrem var elhamdülillah saolun yine de uyarmak istemıssıniz anlaşılan beni

Her şey değil ama çok şey bence. Önce birisinin dış görünüşüne bakıp ilk yargımızı yapıyoruz. Ama bu demek değil ki belli bir standartı var bu güzelliğin. Bana hiç yakışıklı gelmeyen birisine bir başkası gördüğü an çarpılabilir. Bu tamamen göreceli bir kavram. Ancak ilk etapta dış görünüşünü beğenmediği birinden sonra aradaki uyum sebebiyle de hoşlanabilir insan.

Merak ettiğim bir şey var yanlış anlamazsanız, fotoğraflarınızla oynama yapıyor musunuz? Yani yüzünüzde size göre çok da büyük olmayan değişiklikler yapıyorsanı bile karşınızdaki insan için bu büyük bir fark olabilir. Sosyal medyadan çok dış ortamda sizi görüp flört amacıyla adım atan ama sonradan arkadaşlığa çeviren birisi oldu mu onu merak ettim. Eğer öyleyse tavırlarınızla alakalı olabilir diyeceğim.

Yani bilemiyorum, bana çok çirkin ve sevimsiz geldi o yorumlar, çok da göreceli değil diye düşünüyorum Samimiyet olsa da bu kadar ileri gidilmesini doğru bulmuyorum, sizin için sorun değilse problem yok

Hiç dert edinme, seven her haliyle sevip seni hayatına katıyor, olmayacaksa da zaten anlıyorsun.
Yüz bakımı evet ama yüz güzelliği bir yere kadar ve en ön planda şöyle bir gerçekte var dediklerim ile birlikte:
Recep ivedikte denilen gibi "Ruhlar Aleminde Yaşamıyoruz"
Ama kiminin fiziği güzeldir, kiminin yüzü, kiminin saçları, kiminin tebessümü....
Bu uzarda gider.

arkadaşım ile havuza giriyoruz, acayip baby bir yüzü var, ancak koltuk altından neredeye beline kadar bir bölgede leke var doğuştan. hep mayo giymek zorundadır.
Her güzelin bir kusuru zaten var

Gerçek erkekler yüz veya vucut güzelliğine bakmaz yoksa ne erkeklerin yanında efsane kadınlar ne kadınların yanında efsane erkekler olmazdı benim için dış görünüşün mesela hiç önemi yok zeki muhabbet edemiyeceğim adami napim arkadaş olarak bile tercih etmiyorum

Bence böyle bir şeyin esprisi olmaz. Bu kırıcı bir şey. Yorum yapan arkadaşıma katılıyorum. Eşimle beni çok yakıştırırlar şimdi insan kendiyle alakalı övgü dolu bir şey yazmak istemiyor ama ikimiz de girdiğimiz her ortamda dikkat çeken bireyleriz. Ayyy çok yakışıyorsunuz maşallah gelin de bir içim su tam sizin oğlanın dengi dediklerinde bile ben sinirleniyorum. Ne yani güzelliğim mi onun dengi olup olmadığımı belirliyor. Bu insanlar gözlerine güzel gelmesem vah vah yazık oldu çocuğa mı diyeceklerdi.

Çevremden birisi espri amacıyla bile eşime bir şey söyleyemez. Atıyorum benden kısa olsaydı niye kendinden uzun birini bulmadın diye bile bir cümle kurmalarına müsaade etmezdim.

Patavatsızlık yapmak cesur olmak demek değil bence

Yani bilemiyorum, bana çok çirkin ve sevimsiz geldi o yorumlar, çok da göreceli değil diye düşünüyorum Samimiyet olsa da bu kadar ileri gidilmesini doğru bulmuyorum, sizin için sorun değilse problem yok
Aman neyını sorun edeyım çocukluktan mahalle arkadaşlarım sülüklerini yedikleri kışın üşütünce altına işedikleri günlerını bilirim alalı 15 sene olmuş saçının parıltısını ayakkabısının ışıltısını gençlik yıllarını ben harcamışım bu saatten sonra göğsünün hırıltısını götünün zırıltısını kim napsın benım kocanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…