- 7 Ağustos 2016
- 3.437
- 7.146
- 158
Her erkek demesek daha mı iyi ?İlk buluşma tabiki yüz güzelliğin fiziğinle alakalı karşı tarafta ne bıraktığı olacaktır. Ama herkesin dediği gibi neşeli, kendine güvenen karakterli bir kadın ister her erkek.
Birde balık et demişsiniz. Erkekler minyon kadın ve balık et sever. Ama beldeki kiloyu asla sevmez. Yani balık et denince kalça, basen sevilir. Bu yüzde 100'dür. Her erkek ilk başta adriana lima desede evleneceği kadını muhakkak j.lo istiyor. Sizin kilonuz bel çevresimi yani bel ve üst kısım kilolu yada kalınsa erkek pek istemiyor. Zarif narin seviyor.
Mesela ben 1.60 boy 60-62 arası değişir kilodaydım hamilelik öncesi. Ama armut modelim. Üstüm oldukça ince kalçam dolgundur. Herkesten fiziğime hep övgü almışımdır. 2 çocuk doğurmuş gibi değilsin derler. Amam bana kalsa bence ben kiloluyum ve de vermeliyim. Bununda etkisi olabilir. Birde erkeklerin sarışın, beyaz ten, sarı saç merakı vardır buda etkileyebilir. Mesela sarı ombre yaptırabilirsin
Her şey değil ama başlangıç için yüzde 85 benceMERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...
Kendıne saygısızlık biri için kendını degıstırmek çok haklısınızHer erkek demesek daha mı iyi ?
Eşim büyük kalçadan nefret eder bel isterse 60 olsun. Bence de kötü.
Keza kadinlar da kaslı erkek sever ben göbekli kocamı seviyorum mesela, göbeğini çok minnoş buluyorum. Bir erkek seviyor diye ombre yapmam sarı zaten bana çok yakışıyor.
Erkekler kadınlar seviyor diye saçını boyatır mı ? Sanmam.
çok tatlısınız, enerjiniz buradan bile hissediliyo <3 Mutluluk dilerim ^^Evliyim. Tıfıl kilolu göbek ve basenden yuvarlak küçük tüp tarzında bişeyimkendımı seviyorum adam beni 42 kilo kırılır elimde kalır die korkarak aldı . 1.58 68 kiloyum şuan . Eşimde 185 zayıf bakımlı bi adam renkli göz beyaz ten bakan bida bakar yani
Benı begenıyor mu bilmem ama sen sadece et parçası değilsin insansın der . Senın bıcır bıcır oluşun pozitifliğin naifliğin bana oğlumuza ailene aileme yaklaşımın senin bedenınden daha çok sevmem gereken şeylerim var uğraştırma beni der bensizde kapıdan dışarı çıkıyorsa iş yerıne gidiyordur öyle de bağlı evinearkadaşlarımda bu adam seni nası böyle sever die yakıştıramıyorlar hatta Benı kuaföre götürdü eşim çıkınca da ındi kapımı açtı falan güzel olmuşsun die arkamdan bakmışlar bana diyorlar ki 18 lik gibi maşallah sen yaşlı duruyorsun yanında biz çocuktan beraber büyüdük bu arada ilk sevgilisiyiz birbirimizin
yani çirkin değilim ama siz gibi yüzüm çok güzel de diyemem Allah yaratmışkarşılıklı oturunca siz dişil enerjiniz düşük biriyseniz o masadan hep arkadaş kalkarsınız . Erkeklerın %50 si kesinlikle tipe bakmıyor gönül bu konar konar yani
Kilo alınır verilir şimdi ikiz dogurcam herhalde bi 95-100 olurumçok tatlısınız, enerjiniz buradan bile hissediliyo <3 Mutluluk dilerim ^^
Böyle bir genelleme yapılamaz.hiçbirine bakmayan insanlar da var.onca çirkin insan var onlar da ilişki yaşıyor.MERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...
Daha iyisi diye bir şey olmaz bu işlerde.çok farklı bir durum.kısmet, enerji ne dersen de.mobilya mi bu?Evet dış görünüş her şey onlar için 3 gün önce benden daha iyisini bulunca terk edilen çevremdede gayet güzel bulunan bi kız olarak diyorum
Her erkek dediğinizde çok büyük bir genelleme yapmış oluyorsunuz? Eşim basenden nefret eder mesela, sarı saçtan da hoşlanmaz.İlk buluşma tabiki yüz güzelliğin fiziğinle alakalı karşı tarafta ne bıraktığı olacaktır. Ama herkesin dediği gibi neşeli, kendine güvenen karakterli bir kadın ister her erkek.
Birde balık et demişsiniz. Erkekler minyon kadın ve balık et sever. Ama beldeki kiloyu asla sevmez. Yani balık et denince kalça, basen sevilir. Bu yüzde 100'dür. Her erkek ilk başta adriana lima desede evleneceği kadını muhakkak j.lo istiyor. Sizin kilonuz bel çevresimi yani bel ve üst kısım kilolu yada kalınsa erkek pek istemiyor. Zarif narin seviyor.
Mesela ben 1.60 boy 60-62 arası değişir kilodaydım hamilelik öncesi. Ama armut modelim. Üstüm oldukça ince kalçam dolgundur. Herkesten fiziğime hep övgü almışımdır. 2 çocuk doğurmuş gibi değilsin derler. Amam bana kalsa bence ben kiloluyum ve de vermeliyim. Bununda etkisi olabilir. Birde erkeklerin sarışın, beyaz ten, sarı saç merakı vardır buda etkileyebilir. Mesela sarı ombre yaptırabilirsin
Ne korkunç çevreniz varmış.Evliyim. Tıfıl kilolu göbek ve basenden yuvarlak küçük tüp tarzında bişeyimkendımı seviyorum adam beni 42 kilo kırılır elimde kalır die korkarak aldı . 1.58 68 kiloyum şuan . Eşimde 185 zayıf bakımlı bi adam renkli göz beyaz ten bakan bida bakar yani
Benı begenıyor mu bilmem ama sen sadece et parçası değilsin insansın der . Senın bıcır bıcır oluşun pozitifliğin naifliğin bana oğlumuza ailene aileme yaklaşımın senin bedenınden daha çok sevmem gereken şeylerim var uğraştırma beni der bensizde kapıdan dışarı çıkıyorsa iş yerıne gidiyordur öyle de bağlı evinearkadaşlarımda bu adam seni nası böyle sever die yakıştıramıyorlar hatta Benı kuaföre götürdü eşim çıkınca da ındi kapımı açtı falan güzel olmuşsun die arkamdan bakmışlar bana diyorlar ki 18 lik gibi maşallah sen yaşlı duruyorsun yanında biz çocuktan beraber büyüdük bu arada ilk sevgilisiyiz birbirimizin
yani çirkin değilim ama siz gibi yüzüm çok güzel de diyemem Allah yaratmışkarşılıklı oturunca siz dişil enerjiniz düşük biriyseniz o masadan hep arkadaş kalkarsınız . Erkeklerın %50 si kesinlikle tipe bakmıyor gönül bu konar konar yani
Ne korkunç çevreniz varmış.
Yani bilemiyorum, bana çok çirkin ve sevimsiz geldi o yorumlar, çok da göreceli değil diye düşünüyorumespri mahiyetinde gülücük koydum başına sonuna arkadaşlarımız da aynı çünkü bende döner sen kendı kocana bak kerkenez diyebilirim başka bi auramız samımıyetımız var . kuaförümde 15 senedir gittiğim abla düğünde bile o hazırladı Benı arkamdan konuşulanı nası bileyim gelip söylemese yüzüme söyleyecek kadar cesur çevrem var elhamdülillah saolun yine de uyarmak istemıssıniz anlaşılan beni
Bence böyle bir şeyin esprisi olmaz. Bu kırıcı bir şey. Yorum yapan arkadaşıma katılıyorum. Eşimle beni çok yakıştırırlar şimdi insan kendiyle alakalı övgü dolu bir şey yazmak istemiyor ama ikimiz de girdiğimiz her ortamda dikkat çeken bireyleriz. Ayyy çok yakışıyorsunuz maşallah gelin de bir içim su tam sizin oğlanın dengi dediklerinde bile ben sinirleniyorum. Ne yani güzelliğim mi onun dengi olup olmadığımı belirliyor. Bu insanlar gözlerine güzel gelmesem vah vah yazık oldu çocuğa mı diyeceklerdi.espri mahiyetinde gülücük koydum başına sonuna arkadaşlarımız da aynı çünkü bende döner sen kendı kocana bak kerkenez diyebilirim başka bi auramız samımıyetımız var . kuaförümde 15 senedir gittiğim abla düğünde bile o hazırladı Benı arkamdan konuşulanı nası bileyim gelip söylemese yüzüme söyleyecek kadar cesur çevrem var elhamdülillah saolun yine de uyarmak istemıssıniz anlaşılan beni
AmanYani bilemiyorum, bana çok çirkin ve sevimsiz geldi o yorumlar, çok da göreceli değil diye düşünüyorumSamimiyet olsa da bu kadar ileri gidilmesini doğru bulmuyorum, sizin için sorun değilse problem yok
Senin auran yeter beŞunuda söylim 120 kiloyken kocamı tavladım hem benden 5 yaş küçüktü hem de su gibi uşaktı beni hep şişman tanıdı son birkaç yıldır zayıfım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?