Ev arkadaşımla sorunum

Merhaba öncellikle herkese benimle ev arkadaşım arasında bir problem oldu. Kendisi hem ev arkadaşım hem en yakın arkadaşım ben flörtümün evine gittim bugün ilk kez biz tanışalı 1 ay oldu 2 haftadır yüz yüze görüşüyoruz bugün evine gittim biraz yakınlaştık ama yakınlaşma dediğimde öpüşme tensel dokunuşlar o kadar ben 22 yaşındayım evden çıkınca biraz erken mi diye kendim de düşündüm ama çok da dert etmiyorum eve gelip ev arkadaşıma anlattım yüzü öyle bir düştü ki sanki ben gidip cinsel ilişkiye girmişim gibi bir tepki verdi. Ki öyle bile olabilirdi çocuk değilim ki ben. Ben sordum noldu kötü bir şey mi yapmışım diye ben karışmam filan demeye başladı evet tanışalı çok olmadı ama biraz yakınlaşmada sorun görmedim. Bende kaç yaşındayım bazı ihtiyaçlarım var yani yaşamak da istiyorum ama o öyle davranınca kendimi çok kötü hissettim. Sanki oruspuyum da ordan geliyomuşum gibi bir tepki aldım. Sizce kötü bir şey mi yaptım? Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Yani arkadaşım mı çok tepki vermiş ben mi yanlış bir şey yapmışım?
Çok çok çok erken başlamışsiniz daha dün bir bugün iki. Belki çocuk ileri gitseydi siz de devam edecektiniz. Bu acele niye?
Benimde İhtiyaçlarım var diye bir cümle kullanmışsiniz... insan cinsel ihtiyacı olduğu için değil sevip sevildigi için birliktelik yaşamalı. Önce bu kafadan cikmalisiniz.
Arkadaşınızın tepkisi fazla gibi gozukuyor ama kendi açısından da düşünerek bu tepkiyi vermiş olabilir. Örneğin o yokken çocuğu eve atıp ileri gitmeler falan yapabileceginizi hissetmiş olabilir. Ev arkadaşımın eve erkek atması beni rahatsız eder pis mi temiz mi hastalıklı mi saldırır mi saldirmaz mi vb. Neler duyuyoruz neticede
🤔

Merhaba öncellikle herkese benimle ev arkadaşım arasında bir problem oldu. Kendisi hem ev arkadaşım hem en yakın arkadaşım ben flörtümün evine gittim bugün ilk kez biz tanışalı 1 ay oldu 2 haftadır yüz yüze görüşüyoruz bugün evine gittim biraz yakınlaştık ama yakınlaşma dediğimde öpüşme tensel dokunuşlar o kadar ben 22 yaşındayım evden çıkınca biraz erken mi diye kendim de düşündüm ama çok da dert etmiyorum eve gelip ev arkadaşıma anlattım yüzü öyle bir düştü ki sanki ben gidip cinsel ilişkiye girmişim gibi bir tepki verdi. Ki öyle bile olabilirdi çocuk değilim ki ben. Ben sordum noldu kötü bir şey mi yapmışım diye ben karışmam filan demeye başladı evet tanışalı çok olmadı ama biraz yakınlaşmada sorun görmedim. Bende kaç yaşındayım bazı ihtiyaçlarım var yani yaşamak da istiyorum ama o öyle davranınca kendimi çok kötü hissettim. Sanki oruspuyum da ordan geliyomuşum gibi bir tepki aldım. Sizce kötü bir şey mi yaptım? Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Yani arkadaşım mı çok tepki vermiş ben mi yanlış bir şey yapmışım?
Arkadaşına bir şey diyemem herkesin kendi hayat şartları.
Sadece ileride pişman olup, arkasında duramayacağın şeyleri yapma demeye geldim.

Ona göre bu yanlış olabilir. Size göre doğru olup olmadığını siz kendiniz tartabilecek yaştasınız. Onun onayına ihtiyacınız yok. Madem onun bu konularda böyle bir tutumu var o zaman sevgilinizle yaşadıklarınızı ona anlatmayın.

Ev arkadasimla benzer bir olay yasamistik. Bir senelik sevgilimle kavga ettigimiz bir donemdi, bir ay sonra barismistik. Ben o gece sevgilimin evinde kalmistim, fakat farkli odalarda uyumustuk. (Birlikte uyumus olsak ve bir seyler yasamis olsaydıkta burada anonim hesabimla yazmaktan cekinmezdim )

Neyse asil kilit yere geliyorum. Baristigimiz gunun ertesi, ev arkadasim gozlerini acarak "yoksa onda mi kaldin?!!" Diye sormustu. O anki tepkisini hic unutamam, kizin basindan asagi kaynar sular dokulmus gibiydi.

İlk basta anlayamadigim bu tepkiyi sonradan anladim. Demek ki kendisi erkek arkadasinda her kaldiginda illaki bir seyler yasiyor ki boyle bir tepki vermisti. Ne olup bittigini, nasil baristigimizi sormamisti bile.

Buradan cikarilmasi gereken ders bence su:) insanlar sizi kendi kafalarindaki inanclarina gore yargiliyor. Size davranislari, soyledikleri, tepkileri aslinda sizinle ilgili degil. Kendi hayata bakis acilariyla ilgili.

O ev arkadasimla yillardir gorusmuyorum. Bahsettigim erkek arkadasim ise su an nikahli esim.

Yine de sizin yasiniz cok gencmis, hicbir sey icin acele etmeyin derim.yasadiklarinizi da kimseye anlatmayin.

Özel hayatınızla ve özel anlarınızla ilgili kimseye bilgi vermek zorunda değilsiniz. Kendi özel alanınızı koruyun ve böyle şeyleri insanlarla paylaşmayın. Yetişkinsiniz ve neyi ne zaman kiminle yaşamak isterseniz yaşama özgürlüğünüz var.
Ancak bu devirde birinin evine gitmek için aceleci olmayın, etraf psikopat kaynıyor. Namus bekçiliği anlamında değil güvenliğiniz anlamında söylüyorum

Arkadaşınızla bu konuda farklı değer yargılarına sahipsiniz anlaşılan. Dost kötü söyler derler ya bence sevinmelisiniz sizi uyaran sizi dert eden bir arkadaşınızın olduğuna. Ben olsam ben de sevdiğim arkadaşıma hoppp kızz noluyor öyle iki haftadır gördüğün adam ile derdim

X