- 5 Aralık 2024
- 200
- 123
- 18
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yok :)Hayatında başka başarin yok galiba dönüp dönüp aynı şeyi yazıyorsun.allahtan böyle bir olay olmuş yani.
Bu ben, yoksa arkadaşım sen misinAdile naşit modeli bir arkadaşım var kısa tombik. Bir herifle evlendi görseniz aklınız şaşar 1.90 boy yakışıklı, iyi eğitimli vs. Ama kız sosyal, bıcır bıcır, eğitimli, kültürlü, dolu dolu bir hatun. Yani dış görünüş evet belki ilk başta etkili ama aklı başında erkek o kadar da önemsemiyor.
Citiri kapmissin ,parti kur oy verelimmm üstadŞunuda söylim 120 kiloyken kocamı tavladım hem benden 5 yaş küçüktü hem de su gibi uşaktı beni hep şişman tanıdı son birkaç yıldır zayıfım
Seninde başarılarıni yazmak isterdik ama tecavüze uğrayan kadınları bile kıksandığın için bide sadece erkeklerin altına yatmayı başarı saydığın için çok bir secenek kalmiyorHayatında başka başarin yok galiba dönüp dönüp aynı şeyi yazıyorsun.allahtan böyle bir olay olmuş yani.
Seninde başarılarıni yazmak isterdik ama tecavüze uğrayan kadınları bile kıksandığın için bide sadece erkeklerin altına yatmayı başarı saydığın için çok bir secenek kalmiyor
Güzellik kadar balık etli olmak da önemli ebnceMERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...
Senden daha avantajlı senin tatilin yok hemşiresin deiyip terk edildim demekki daha iyisi aranıp ona gidiliyorDaha iyisi diye bir şey olmaz bu işlerde.çok farklı bir durum.kısmet, enerji ne dersen de.mobilya mi bu?
gerekeni yaptınBeni Zorluyor uğraşmak istemiyorum yoksa aglaya aglaya gider burdan acaba neden doğru düzgün bir ilişkisi yokta gelen kullaniyor gider kullaniyor işte diyoruz erkekler bu kadar sığ değil
Erkek olsam böyle kadını severdim sıkıntı yaşamaman normalBence insanin kendini ne kadar sevdiği ve çevresine yaydığı enerji ile orantılı.
1.61 boyunda, kumral yeşil gözlü beyaz tenli biriyim. Belirli dönemleri saymazsak kilom ortalama 55-60 arasında gitti geldi. Çok guzelim diyemem ama sicakkanliyimdir, sosyalimdir. Birde kimseye eyvallahim olmadı. ( Beni sevmeyen ölsün ) Bu nedenle erkekler konusunda pek sıkıntı yaşamadım.
Elif sen misin?Bu ben, yoksa arkadaşım sen misin
Adım elif taniyorsan çaktırmaElif sen misin?
Çocuğun varmış bir an için olabilir mi acaba deyip baktım profile
Bence yüz güzelliğinden ziyade vücut güzelliğiyle ilgileniyorlar. Dış görünüşü önemsemeyen biriyle henüz karşılaşmadım.MERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...