• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR YÜZ GÜZELLİĞİ HER ŞEY Mİ

Erkekler icinmi ? Sizin için ne önemli ? Bence zeka kariyer bakım.Yoksa dolgusu var botoksu var estetiği var spor var yani yüz güzelliği dediğin bak bak bak.Her gün aynı bir süre sonra sıradan.Erkek içinde zeka iş güç karakter yoksa bilmem kaç yaşında bir arabası yoksa... Hayırda yüz dediğin göğüs gibi hep süper ve yukarda durmuyorki Yüzü boyu bilmemde ben bunlar süper bile olsa itici olan itici yani bunlar çok göreceli kavramlar dış görünüş hiçbir zaman yeterli değil hayran olunmaya yada sevilmeye bence kişinin kafa doluluğu da lazım biblo dediğin nedir hem daha güzeli genci bulunur hemde koleksiyon gibi al tozunu koy kenara ne işe yarar gereksiz.Biblo sevmem mesela ben.Birde ikili ilişkilerde başka bir aşama var fiziği geçen fizikten daha derin.Bunu yakalamadiktan sonra boş bence

Yani ne güzel kadınlar var ilişki yurutemiyor yada eşi elini sürmüyor yada aldatıyor bu değil yani İki kişinin uyumu ortak kültürü aynı pencereden bakması ekip olması birlikte eğlenmesi.Cok gördük kadın bebek gibi adam daha sıradan birine aşık oluyor deli gibi kadın şaşıp kalıyor o benden çirkin ama ama nasıl olur 😂😂uyum decigin başka boyut.

Adile naşit modeli bir arkadaşım var kısa tombik. Bir herifle evlendi görseniz aklınız şaşar 1.90 boy yakışıklı, iyi eğitimli vs. Ama kız sosyal, bıcır bıcır, eğitimli, kültürlü, dolu dolu bir hatun. Yani dış görünüş evet belki ilk başta etkili ama aklı başında erkek o kadar da önemsemiyor.
Bu ben, yoksa arkadaşım sen misin😂😂

Hayatında başka başarin yok galiba dönüp dönüp aynı şeyi yazıyorsun.allahtan böyle bir olay olmuş yani.
Seninde başarılarıni yazmak isterdik ama tecavüze uğrayan kadınları bile kıksandığın için bide sadece erkeklerin altına yatmayı başarı saydığın için çok bir secenek kalmiyor

Ya sonuçta kocam ilgisiz diyen binlerce kadın var çok aşıktik peşimden kostu şimdi yüzüme bakmiyor diyen vs hepsi için demiyorum elbette.Ama dış görünüşle iş bitmiyor iş gitmiyor.Elde edene kadar o .Önce başka şeyler de gerekli kişinin güveni elindeki işi zekası sadece dış görünüş aşkıyla evlenen erkekte kadında çuvallar yani.Bunun sonu yokki güzelin güzeli yakışıklının yakışıklısı var.Balik eti balina çipura hamsi bilmem ben.Onemli olan hayatındaki insanın seni en güzel en kıymetli bilmesi olay bu

O kadar göreceli ki şu güzellik mevzusu.
Herkesin beğenisi elbette farklı.
Şöyle bi durum var, karşındaki tam istediğin tipte biri de olsa hiçbir çekim hissetmeyebilirsin, tamamen enerji işi bu; denk gelmek, uyumlanmak, sevmek. Nasip gerçekten.
Herkes güzel veya yakışıklı birilerine aşık olmuyor veya her yakışıklı/güzel kişi doğru insanı bulamıyor.
Üzerine kafa yordukça çıkmaza giriyor ilişki konuları.
İnsan kendini sevmeli, sevemiyorsa temeldeki sorunu bulup iyileşmeli, akışta kalmalı.

Bence insanin kendini ne kadar sevdiği ve çevresine yaydığı enerji ile orantılı.
1.61 boyunda, kumral yeşil gözlü beyaz tenli biriyim. Belirli dönemleri saymazsak kilom ortalama 55-60 arasında gitti geldi. Çok guzelim diyemem ama sicakkanliyimdir, sosyalimdir. Birde kimseye eyvallahim olmadı. ( Beni sevmeyen ölsün 😁) Bu nedenle erkekler konusunda pek sıkıntı yaşamadım.
Erkek olsam böyle kadını severdim 🤣 sıkıntı yaşamaman normal 😃

Güzellik göreceli bir kavram. Ama bildiğim bir şey var. Erkekler, sıcakkanlı ve daha kadınsı tavırları olan kadınları daha çok beğeniyor. Kadın, erkek çizgisi net ayrıldığı zaman fizik,yüz güzelliği vs.erkeğe göre değişiyor. Kadınsı ve canlı kanlı kadın olursan iş çözülür 😀

Güzellik görecelidir ve güzel bakan güzel görür. Bu yılda birinin çirkin olması da zor. Bunun kiloyla da alakası yok. Ne kilolu kadınlar var neşeli mutlu ne manken fizikli bebek suratlı kadınlar var huysuz ve toksik. Benim bir arkadaşım var erkek çocukluğumdan beri tanıyorum kız arkadaşlarını tanıyorum. 190 civarı yakışıklı kaslı iyi mesleği var ekonomik durumu iyi. Bunun nişanlısı baya kilolu uzun boylu ve kilolu balık etli değil. Ama o kadar bakımlı o kadsr neşeli biri ki o ortama girince enerjisi belli ediyor asla çirkin bakımsız görmedim. Ben de güzel olduğumu düşünüyorum açıkcası ama benden çok var yani. Adım atsan sokakta güzel kız dolu. Ama bana kötü bakan bir sürü kusur görür. Örneğin çenem hattım çok belirgin dolgu yaptırmışım sanıp yaptırma diyen oldu. Saçlarım aşırı kıvırcık. Tüm vücudum yüzüm çil dolu. Boyum uzun 176yım. Büyürken hep en uzun bendim. Anksiyetem var genelde çok mutluyumdur ama karakter olarak zorum bence. Yiyip yiyip kilo almıyorum ama pcos çıktı. Kilo alıcam iyice yarmagül gibi olurum diye aşırı kafama takıyorum. Bu iç dökme oldu :D

MERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...
Bence yüz güzelliğinden ziyade vücut güzelliğiyle ilgileniyorlar. Dış görünüşü önemsemeyen biriyle henüz karşılaşmadım.

Back
X