• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARKADAŞLAR YÜZ GÜZELLİĞİ HER ŞEY Mİ

Erkekten erkeğe değisir aslında kimi yüze önem.verir, kimi fiziğe.Önemli olan sadece fizik değil aslında biraz işve biraz cilve oldu mu direk düşüyolar.Önemli olan senin kendini sevmen sonrası zaten seni olduğun gibi seven biri olacaktır.Ben ne yapayım sadece totomu seven herifi mesela 😂

MERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...
Ayy iyiki açtın bu konuyu...Yalnız değilsin canım. Yüzün istediğin kadar güzel olsun vücut olmayınca olmuyor.. Bizzat yaşadım. Benimde derimde problem var çatlaklar,lekeler vs. Ayrıca hipdips diye bir kalça problemim var orantısız bir vücudum vardı. Şimdi biraz kilo aldım o halimden iyi gibi sanki ama bildiğin vücudumu görüp vazgećti

MERHABA,
Güzel kadınlar,
yüz güzelliği tabiki önemli ama erkekler vücuda sandığımız kadar takılmıyorlar. ne kadar güzel olursan ol muhabbetin sarmazsa güzelliğin de orada önemi kalmıyor. bunun üzerine çok şey sayabiliriz zeka kültür bilgi birikim... her şey dengede olmalı

MERHABA,
Güzel kadınlar,
Yani bence önemli bir etken güzellik,kimse dışını beğenmediği şeyin içine bakmaz.Önce beğenirsin sonra tanışırsın iç güzelliğine bakarsın.Her kadın her erkek farklı özelliklerden hoşlanır dış görünüştede,karakterdede.Mesela zayıf sevmeyen var,balık etli seven var.Kimi sarışın sever kimi esmer sever.İç güzelliktede aynı şey kimi dominant sever kimi sessiz sakin.Göreceli bir şey.

Kilo bence önemli Hande erçel kiloluydu bi dönem yerden yere vuruldu adriana lima gibi güzel bi kadın balık etli oldu diye yerden yere vuruldu ne zaman zayıfladı insanlar kraliçe geri geldi diye alkışladı .Fahriye evcen doğum kilolarıyla kamera karşısına çıktı herkes yerden yere vurdu intikam alır gibi .Bu kadınlardan güzel yüzlü kadın mi var ama kilo alınca onlar da bozuldu. Ben kilolular yalnız kalır demiyorum tabiki ama bu Türkiye gibi bi toplumda zayıf kadın öndedir bi gerçek biz Amerika değiliz bazı şeyleri aşmadık .Burası cahil geri kalmış bi toplum .Not:Ben de 36 beden değilim Ama dünyadaki insanların bakış açısı kilolu kadına biraz sosyal medya gazete karıştırsanız bile belli oluyor .

İlk buluşma tabiki yüz güzelliğin fiziğinle alakalı karşı tarafta ne bıraktığı olacaktır. Ama herkesin dediği gibi neşeli, kendine güvenen karakterli bir kadın ister her erkek.
Birde balık et demişsiniz. Erkekler minyon kadın ve balık et sever. Ama beldeki kiloyu asla sevmez. Yani balık et denince kalça, basen sevilir. Bu yüzde 100'dür. Her erkek ilk başta adriana lima desede evleneceği kadını muhakkak j.lo istiyor. Sizin kilonuz bel çevresimi yani bel ve üst kısım kilolu yada kalınsa erkek pek istemiyor. Zarif narin seviyor.
Mesela ben 1.60 boy 60-62 arası değişir kilodaydım hamilelik öncesi. Ama armut modelim. Üstüm oldukça ince kalçam dolgundur. Herkesten fiziğime hep övgü almışımdır. 2 çocuk doğurmuş gibi değilsin derler. Amam bana kalsa bence ben kiloluyum ve de vermeliyim. Bununda etkisi olabilir. Birde erkeklerin sarışın, beyaz ten, sarı saç merakı vardır buda etkileyebilir. Mesela sarı ombre yaptırabilirsin
Siz minyon ve balık etlisiniz diye tüm erkekler minyon ve balık et seviyor sanıyorsunuz galiba.

İlk buluşma tabiki yüz güzelliğin fiziğinle alakalı karşı tarafta ne bıraktığı olacaktır. Ama herkesin dediği gibi neşeli, kendine güvenen karakterli bir kadın ister her erkek.
Birde balık et demişsiniz. Erkekler minyon kadın ve balık et sever. Ama beldeki kiloyu asla sevmez. Yani balık et denince kalça, basen sevilir. Bu yüzde 100'dür. Her erkek ilk başta adriana lima desede evleneceği kadını muhakkak j.lo istiyor. Sizin kilonuz bel çevresimi yani bel ve üst kısım kilolu yada kalınsa erkek pek istemiyor. Zarif narin seviyor.
Mesela ben 1.60 boy 60-62 arası değişir kilodaydım hamilelik öncesi. Ama armut modelim. Üstüm oldukça ince kalçam dolgundur. Herkesten fiziğime hep övgü almışımdır. 2 çocuk doğurmuş gibi değilsin derler. Amam bana kalsa bence ben kiloluyum ve de vermeliyim. Bununda etkisi olabilir. Birde erkeklerin sarışın, beyaz ten, sarı saç merakı vardır buda etkileyebilir. Mesela sarı ombre yaptırabilirsin
Claire Fraser Claire Fraser gel sana arkadaş bulduk…

Bence insanı güzel yapan sadece yüz veya fizik değil. Ayrıca bunlar çok göreceli şeyler. Dış görünüşün yanı sıra aura, duruş, öz güven, zeka, sempatiklik, görgü ve kültür, enerji vs bunların hepsinin etkisi var bence.

MERHABA,
Güzel kadınlar,
Arkadaşlar haklı yani güzellik eğitim, özgüven, aura ile birleşmeli, bunlar tamamlıyor bence de. Bu arada ilişkinin ömrü ile yüz güzelliğinin doğru orantılı olduğunu anlatan bir araştırma okumuştum bi yerde. Hani yüz güzelliği önemli gibisinden. Ancak ilişki ömrü de çok şey ifade etmiyor nitelik önemli elbet. Biz de arkadaşla konuşurz arada bunu inatla fizik der o mesela. Belki bie bütün ama takılacak daha önemli konular var işte

Bir erkeğin dikkatini çekmek için çok güzel olmanıza gerek yok, temiz ve doğru şekilde kendimize bakan biriyseniz gayette dikkatleri üzerinize çekersiniz, fakat karşı tarafın sizinle bir ilişki istemesi için ona yakın bir seviyede olmanız lazım yoksa güzellik falan hikaye.

arkadaş negüzel özetlemiş, bıcır bıcır vb. oğlaklarda pek görmedim, yengeçlerde biraz kırılgan ya erkek kafası biraz gelemiyor o kadar inceliğe bence, odunlar ya malum :D. teraziyiz kızz biz! :D
Oğlak burcu olarak olaya dahil olayım. Güzel sayılabilirim ama buz dolabından farkım yoktur. Samimi olmadığım insan destursuz yaklaşamaz yanıma. Yeni girdiğim iş ortamlarında da aynıdır, laf atmaya korkar insanlar ama bazıları da soğuk seviyor 🤣 hiçbir zaman xayıf da olmadım evlendiğimizde 1.60 boya 64 kiloydum.

Konu sahibi sana gelirsek, internet ortamında tanıştığın erkekler belirli amaçlarla gelir, kafalarındaki profil de ya seks objeleri ya da fiziğiyle göz dolduran mankenlerdir. Sen bunlara uymuyorsundur, ağır başlı da duruyorsan 'bundan eğlence olmaz' diye düşünüp kaçıyorlardır.

Sanal alemden ciddi ve gerçek bir ilişki bekleme, senin değerini bilecek insan sanaldan çıkmaz, pek çok insanınki de çıkmıyor zaten. Yani sorun sende değil, gelenlerde.

Tanıdığım bir çok erkek basen sevmiyordu, eşim de sevmez. Eşim sarı saç da sevmez. Yüzde yüz diye bir şey kesinlikle yok.

Back
X