- 11 Aralık 2018
- 40.346
- 250.547
- 598
Ohannes. Susup gideyim ben en iyisiAdım elif taniyorsan çaktırma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohannes. Susup gideyim ben en iyisiAdım elif taniyorsan çaktırma
Ahahaha ZemheriPoyraz dün ;" ismim kızım tarafindan ifşa oldu ."diyordu ya benimm ki de o hesap ifşa etme takılalım böyleOhannes. Susup gideyim ben en iyisi
Ayy iyiki açtın bu konuyu...Yalnız değilsin canım. Yüzün istediğin kadar güzel olsun vücut olmayınca olmuyor.. Bizzat yaşadım. Benimde derimde problem var çatlaklar,lekeler vs. Ayrıca hipdips diye bir kalça problemim var orantısız bir vücudum vardı. Şimdi biraz kilo aldım o halimden iyi gibi sanki ama bildiğin vücudumu görüp vazgećtiMERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...
Oyy tanıdık mı çıktınız, Allahım denk getirmeAhahaha ZemheriPoyraz dün ;" ismim kızım tarafindan ifşa oldu ."diyordu ya benimm ki de o hesap ifşa etme takılalım böyle
Ask kadini guzellistiren bisey zaten, hem ruhen hem bedenen.Şunuda söylim 120 kiloyken kocamı tavladım hem benden 5 yaş küçüktü hem de su gibi uşaktı beni hep şişman tanıdı son birkaç yıldır zayıfım
yüz güzelliği tabiki önemli ama erkekler vücuda sandığımız kadar takılmıyorlar. ne kadar güzel olursan ol muhabbetin sarmazsa güzelliğin de orada önemi kalmıyor. bunun üzerine çok şey sayabiliriz zeka kültür bilgi birikim... her şey dengede olmalıMERHABA,
Güzel kadınlar,
Detaya inmeden sustukOyy tanıdık mı çıktınız, Allahım denk getirme
Yani bence önemli bir etken güzellik,kimse dışını beğenmediği şeyin içine bakmaz.Önce beğenirsin sonra tanışırsın iç güzelliğine bakarsın.Her kadın her erkek farklı özelliklerden hoşlanır dış görünüştede,karakterdede.Mesela zayıf sevmeyen var,balık etli seven var.Kimi sarışın sever kimi esmer sever.İç güzelliktede aynı şey kimi dominant sever kimi sessiz sakin.Göreceli bir şey.MERHABA,
Güzel kadınlar,
Siz minyon ve balık etlisiniz diye tüm erkekler minyon ve balık et seviyor sanıyorsunuz galiba.İlk buluşma tabiki yüz güzelliğin fiziğinle alakalı karşı tarafta ne bıraktığı olacaktır. Ama herkesin dediği gibi neşeli, kendine güvenen karakterli bir kadın ister her erkek.
Birde balık et demişsiniz. Erkekler minyon kadın ve balık et sever. Ama beldeki kiloyu asla sevmez. Yani balık et denince kalça, basen sevilir. Bu yüzde 100'dür. Her erkek ilk başta adriana lima desede evleneceği kadını muhakkak j.lo istiyor. Sizin kilonuz bel çevresimi yani bel ve üst kısım kilolu yada kalınsa erkek pek istemiyor. Zarif narin seviyor.
Mesela ben 1.60 boy 60-62 arası değişir kilodaydım hamilelik öncesi. Ama armut modelim. Üstüm oldukça ince kalçam dolgundur. Herkesten fiziğime hep övgü almışımdır. 2 çocuk doğurmuş gibi değilsin derler. Amam bana kalsa bence ben kiloluyum ve de vermeliyim. Bununda etkisi olabilir. Birde erkeklerin sarışın, beyaz ten, sarı saç merakı vardır buda etkileyebilir. Mesela sarı ombre yaptırabilirsin
Claire Fraser gel sana arkadaş bulduk…İlk buluşma tabiki yüz güzelliğin fiziğinle alakalı karşı tarafta ne bıraktığı olacaktır. Ama herkesin dediği gibi neşeli, kendine güvenen karakterli bir kadın ister her erkek.
Birde balık et demişsiniz. Erkekler minyon kadın ve balık et sever. Ama beldeki kiloyu asla sevmez. Yani balık et denince kalça, basen sevilir. Bu yüzde 100'dür. Her erkek ilk başta adriana lima desede evleneceği kadını muhakkak j.lo istiyor. Sizin kilonuz bel çevresimi yani bel ve üst kısım kilolu yada kalınsa erkek pek istemiyor. Zarif narin seviyor.
Mesela ben 1.60 boy 60-62 arası değişir kilodaydım hamilelik öncesi. Ama armut modelim. Üstüm oldukça ince kalçam dolgundur. Herkesten fiziğime hep övgü almışımdır. 2 çocuk doğurmuş gibi değilsin derler. Amam bana kalsa bence ben kiloluyum ve de vermeliyim. Bununda etkisi olabilir. Birde erkeklerin sarışın, beyaz ten, sarı saç merakı vardır buda etkileyebilir. Mesela sarı ombre yaptırabilirsin
Arkadaşlar haklı yani güzellik eğitim, özgüven, aura ile birleşmeli, bunlar tamamlıyor bence de. Bu arada ilişkinin ömrü ile yüz güzelliğinin doğru orantılı olduğunu anlatan bir araştırma okumuştum bi yerde. Hani yüz güzelliği önemli gibisinden. Ancak ilişki ömrü de çok şey ifade etmiyor nitelik önemli elbet. Biz de arkadaşla konuşurz arada bunu inatla fizik der o mesela. Belki bie bütün ama takılacak daha önemli konular var işteMERHABA,
Güzel kadınlar,
Yeni gelebildim, ne oluyor yahu, kız yaktı siz de mi yakacaksınızAhahaha ZemheriPoyraz dün ;" ismim kızım tarafindan ifşa oldu ."diyordu ya benimm ki de o hesap ifşa etme takılalım böyle
Oğlak burcu olarak olaya dahil olayım. Güzel sayılabilirim ama buz dolabından farkım yoktur. Samimi olmadığım insan destursuz yaklaşamaz yanıma. Yeni girdiğim iş ortamlarında da aynıdır, laf atmaya korkar insanlar ama bazıları da soğuk seviyor hiçbir zaman xayıf da olmadım evlendiğimizde 1.60 boya 64 kiloydum.arkadaş negüzel özetlemiş, bıcır bıcır vb. oğlaklarda pek görmedim, yengeçlerde biraz kırılgan ya erkek kafası biraz gelemiyor o kadar inceliğe bence, odunlar ya malum . teraziyiz kızz biz!
Tanıdığım bir çok erkek basen sevmiyordu, eşim de sevmez. Eşim sarı saç da sevmez. Yüzde yüz diye bir şey kesinlikle yok.İlk buluşma tabiki yüz güzelliğin fiziğinle alakalı karşı tarafta ne bıraktığı olacaktır. Ama herkesin dediği gibi neşeli, kendine güvenen karakterli bir kadın ister her erkek.
Şaka olmasa bile, terazi her yerde dikkat çeker, bazen dikkat çekmemek için sıradan giyinir ilgiden bunalınca neşe dolu kıpır kıpır zarif işveli cilveli bakımlıarkadaşlar burç konusu şakaydı, tartışma çıkmasın sakın he