Sorunum şu buluşmadan önce resimime düşüyorlar, çünkü resimlerim yüzümün resmi ama buluşunca arkadaş oluyoruz genelde. Bu benimle ilgili bir olay mı.... Ya da beni fiziksel beğenmiyorlar mı ????MERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...
Adile naşit modeli bir arkadaşım var kısa tombik. Bir herifle evlendi görseniz aklınız şaşar 1.90 boy yakışıklı, iyi eğitimli vs. Ama kız sosyal, bıcır bıcır, eğitimli, kültürlü, dolu dolu bir hatun. Yani dış görünüş evet belki ilk başta etkili ama aklı başında erkek o kadar da önemsemiyor.MERHABA,
Güzel kadınlar,
Yorumun profilindeki kedi kadar güzel ^^genelde görsele bakıyor erkekler ama önem veren de ama vermeyende illa ki sana denk düşen biriyle karşılacaksın birgün hiç merak etme o heryerını herşeyını seni sen olduğun için aşık olacak
kesinlikle katılıyorum konu sahibiKimler kimlerle beraber!
Bence sohbetiniz ve tavırlarınızın sonucu konu arkadaşlığa bağlanıyor. Daha şuh, feminen olmayı denersen erkek milleti ne kiloya bakıyor, ne yüze, ne boya sjsjs
İlk buluşma tabiki yüz güzelliğin fiziğinle alakalı karşı tarafta ne bıraktığı olacaktır. Ama herkesin dediği gibi neşeli, kendine güvenen karakterli bir kadın ister her erkek.MERHABA,
Güzel kadınlar,
Harikasın demek ki.. maşallah sana..MERHABA,
Güzel kadınlar,
Feminen olmayı nasıl başarabilirimm?Kimler kimlerle beraber!
Bence sohbetiniz ve tavırlarınızın sonucu konu arkadaşlığa bağlanıyor. Daha şuh, feminen olmayı denersen erkek milleti ne kiloya bakıyor, ne yüze, ne boya sjsjs
bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim <3Erkeklerin ne istediğinin bir önemi yok kendinizi sevin yeter gerisi onların problemi sizi etkilemesin
sana da maşaAllahHarikasın demek ki.. maşallah sana..
Doğru diyorsunuz, biraz soğuk yapıyorum insanlar çekiniyor :xxBuluşmadan sonra olay değişiyorsa neden sorunu fizikte arıyorsun? Tavırlarınla alakalı da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?