- 7 Ağustos 2016
- 3.437
- 7.146
- 158
Her erkek demesek daha mı iyi ?İlk buluşma tabiki yüz güzelliğin fiziğinle alakalı karşı tarafta ne bıraktığı olacaktır. Ama herkesin dediği gibi neşeli, kendine güvenen karakterli bir kadın ister her erkek.
Birde balık et demişsiniz. Erkekler minyon kadın ve balık et sever. Ama beldeki kiloyu asla sevmez. Yani balık et denince kalça, basen sevilir. Bu yüzde 100'dür. Her erkek ilk başta adriana lima desede evleneceği kadını muhakkak j.lo istiyor. Sizin kilonuz bel çevresimi yani bel ve üst kısım kilolu yada kalınsa erkek pek istemiyor. Zarif narin seviyor.
Mesela ben 1.60 boy 60-62 arası değişir kilodaydım hamilelik öncesi. Ama armut modelim. Üstüm oldukça ince kalçam dolgundur. Herkesten fiziğime hep övgü almışımdır. 2 çocuk doğurmuş gibi değilsin derler. Amam bana kalsa bence ben kiloluyum ve de vermeliyim. Bununda etkisi olabilir. Birde erkeklerin sarışın, beyaz ten, sarı saç merakı vardır buda etkileyebilir. Mesela sarı ombre yaptırabilirsin
Eşim büyük kalçadan nefret eder bel isterse 60 olsun. Bence de kötü.
Keza kadinlar da kaslı erkek sever ben göbekli kocamı seviyorum mesela, göbeğini çok minnoş buluyorum. Bir erkek seviyor diye ombre yapmam sarı zaten bana çok yakışıyor.
Erkekler kadınlar seviyor diye saçını boyatır mı ? Sanmam.