- 6 Mart 2024
- 2.482
- 2.363
- 48
Doğrudur daim olsun güzelliğinizBence böyle bir şeyin esprisi olmaz. Bu kırıcı bir şey. Yorum yapan arkadaşıma katılıyorum. Eşimle beni çok yakıştırırlar şimdi insan kendiyle alakalı övgü dolu bir şey yazmak istemiyor ama ikimiz de girdiğimiz her ortamda dikkat çeken bireyleriz. Ayyy çok yakışıyorsunuz maşallah gelin de bir içim su tam sizin oğlanın dengi dediklerinde bile ben sinirleniyorum. Ne yani güzelliğim mi onun dengi olup olmadığımı belirliyor. Bu insanlar gözlerine güzel gelmesem vah vah yazık oldu çocuğa mı diyeceklerdi.
Çevremden birisi espri amacıyla bile eşime bir şey söyleyemez. Atıyorum benden kısa olsaydı niye kendinden uzun birini bulmadın diye bile bir cümle kurmalarına müsaade etmezdim.
Patavatsızlık yapmak cesur olmak demek değil bence
Erkekleri bu kadar sığ sanmalarına ayar oluyorum evet bizden kafa olarak farklılar ama emin olun kadinların kadinlara ettiği zorbalığı onlar yapmiyorSenin auran yeter be
Dünya güzeli olup iki kelime konuşamayan kadınlar tanıyorum. İş sadece dış görünüş değil, duruş, birikim, tavır bunlardan daha önemli.Erkekleri bu kadar sığ sanmalarına ayar oluyorum evet bizden kafa olarak farklılar ama emin olun kadinların kadinlara ettiği zorbalığı onlar yapmiyor
Siz kendinizi beğeniyor musunuz? Bir durup bakın eğer cevabınız hayırsa kilonuzu takıyorsanız ve bu sizi aşağı çekiyorsa özgüven olarak kilo vermeyi deneyebilirsiniz. Arkadaşa oluyoruz diyorsunuz buluştuklarınızı siz beğeniyor musunuz?Sorunum şu buluşmadan önce resimime düşüyorlar, çünkü resimlerim yüzümün resmi ama buluşunca arkadaş oluyoruz genelde. Bu benimle ilgili bir olay mı.... Ya da beni fiziksel beğenmiyorlar mı ????
Diyorum ya kadınların kadınlara yaptığını erkekler yapmiyor yahu her insan güzel insan ister yanında ama enerji varya o enerji ben ne yüzüne bakılmayacak adamlara vurulmuşum zamaninda sadece dış görünüşle olabilir mi yani bu kadar basit mi herşeyDünya güzeli olup iki kelime konuşamayan kadınlar tanıyorum. İş sadece dış görünüş değil, duruş, birikim, tavır bunlardan daha önemli.
Yukarıda yazan gibi erkekler kalın bel sevmez, yok büyük basen sever, sarışın sever ombre yaptır falan boş iş
Ay bence erkekte de kadında da en çekici şeylerden biri özgüven.Diyorum ya kadınların kadınlara yaptığını erkekler yapmiyor yahu her insan güzel insan ister yanında ama enerji varya o enerji ben ne yüzüne bakılmayacak adamlara vurulmuşum zamaninda sadece dış görünüşle olabilir mi yani bu kadar basit mi herşey
benimde öyle. terazi burcuyum, siz? genelde oğlaklar biraz soğuk görünür ilk anda çok sıkı fıkı olunmaz ve sevilmezler. yengeçlerde bi değişik gelir banaBence insanin kendini ne kadar sevdiği ve çevresine yaydığı enerji ile orantılı.
1.61 boyunda, kumral yeşil gözlü beyaz tenli biriyim. Belirli dönemleri saymazsak kilom ortalama 55-60 arasında gitti geldi. Çok guzelim diyemem ama sicakkanliyimdir, sosyalimdir. Birde kimseye eyvallahim olmadı. ( Beni sevmeyen ölsün) Bu nedenle erkekler konusunda pek sıkıntı yaşamadım.
benimde öyle. terazi burcuyum, siz? genelde oğlaklar biraz soğuk görünür ilk anda çok sıkı fıkı olunmaz ve sevilmezler. yengeçlerde bi değişik gelir bana
Burada bir terazi olarak kalbim kırılıyor niye angt oldum şimdi, kahvemi içiyorum burdaYengeç kadınları şahhanedir yahu, güzellik desen var, şirinlik desen var, aura desen var, angıt hava burçları ne anlar zaten insanın hasından
Kız terazilerin cilvesi kimde var erkekleride dahil bak bana odun gibi koç burcaYengeç kadınları şahhanedir yahu, güzellik desen var, şirinlik desen var, aura desen var, angıt hava burçları ne anlar zaten insanın hasından
Ben sizi tanımıyorum hiç konuşmadık da ama hep görüyorum farklı bi auranız var kıpır kıpır ve dişil enerjisi yüksek bu kadının diyorum hatta kendıni çok sevıyor ne güzel diyip bakıyorum öyle gördükçe :) daim olsunDiyorum ya kadınların kadınlara yaptığını erkekler yapmiyor yahu her insan güzel insan ister yanında ama enerji varya o enerji ben ne yüzüne bakılmayacak adamlara vurulmuşum zamaninda sadece dış görünüşle olabilir mi yani bu kadar basit mi herşey
Burada bir terazi olarak kalbim kırılıyor niye angt oldum şimdi, kahvemi içiyorum burda
Hayatında başka başarin yok galiba dönüp dönüp aynı şeyi yazıyorsun.allahtan böyle bir olay olmuş yani.Şunuda söylim 120 kiloyken kocamı tavladım hem benden 5 yaş küçüktü hem de su gibi uşaktı beni hep şişman tanıdı son birkaç yıldır zayıfım
arkadaş negüzel özetlemiş, bıcır bıcır vb. oğlaklarda pek görmedim, yengeçlerde biraz kırılgan ya erkek kafası biraz gelemiyor o kadar inceliğe bence, odunlar ya malumİlk etapta bence vücuda da, yüz güzelliğine de bakıyorlar. Ama onları asıl etkileyen oturup konuştuğun sırada karşı tarafa hissettirdiğin aura, enerji, konuşma şekli, muhabbeti, bıcır bıcır olması vs. oluyor. Ne kadar güzel olursa olsun muhabbeti sarmıyorsa da erkekler arkadaşa bağlayıp yok olabiliyorlar. Kendinizden pay biçebilirsiniz. İlk etapta görünüş olarak hoşunuza gitmeyen birine şans verir misiniz? Çok zor, olumlu daha farklı yanları olacak ki şans veresiniz. Veya adam çok yakışıklı, fiziği iyi ama muhabbeti sarmıyor, enerjisi düşük vs. Bu adamla iletişime devam eder misiniz, hayır.
Kadın erkek fark etmez, insan olmanın doğal yapısı olarak bu böyledir. Tamamlanmak, iletişim kurabilmek, uyumlanmak ister her insan.
Güzellik göreceli birseyMERHABA,
Güzel kadınlar,
Erkekler için yüz her şey mi ya da vücutta önemli mi ???
Yüzüm güzel ama balık etli sayılıyorum,
Hem biraz kısayım yani minyon diyebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?