Fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim yakın bir arkadaşıyla görüşecek bana sen sonra gel dedi

Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımın 5ay birlikte yurtdışında çalıştığı bir kız arkadaşı var. İs de tanisip samimi oldular. Bir çok konuda birbirlerine yardim ettiler özel meslekleri konusunda da. Turkiye ye döndüklerinde 2 ya da 3kere gorustuler ayni sehirde denk geldiklerinde. Hatta erkek arkadasim onda kaldi bir gece sehirdışına gittiginde. Bende kizla bir kere bir mekanda oturdum iyi tatli akli basinda sevgilisi de var olan bir kiz. Bende guvendim ikisine ve samimiyetlerine. Yakin zamanda yasadigimiz sehre is icin gelecek kiz. Otelde yer ayirtmis isyeri. Aksamda bir mekanda yeriz iceriz beraber dedi erkek arkadasim. Bende mutlu oldum aa gelitir mu tatli kizdi gelirim tabi dedim. Bu aksam erkek arkadasim sen hemen gelme oldudugumuz mekana, ortama gore yazarim gelirsin konusacaklari varsir derdi vs anlatacaklari, belki yaninda anlatamaz ben seni cagiririm dedi. Peki iatersen hic gelmeyeyim konusacak dertlesecek seyleri varsa dedim. Yok oyle mi dedim gel tabi ki mekana, sonra bana gecer bir sey iceriz o gider dedi. Bakariz dedim ama acikcaai yuzum asildi ve bozuldum. Erkek arkadasimda hissetti alindin mi kizfin mi vs diyor konuyu demeden yooo filan diyip sustum 1pdakika yaninda oturup evime geldim.arkadaslar bozulmakta hakli miyim zaten 6da bulusacaklar ve ben yanlari 7 bucukta varabilicektim.boyle diyince kendimi kotu hissettim. Kiz da bu arada ozgur ruhlu zeki kendini ispat etmis bir cok alanda guzel bir hstun.simdiye kadar hep anlayisli oldum guvendim. Yarin gideyim mi ya da ne yapmami dememi onerirsiniz. Yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Evet alındım diyebilirdiniz , ben olsam katılmazdım onlara. Tavrımı da koyardım. Evet dertleşmek istemiş olabilirler ama şüphe duymuşsunuz bu durumda bir sıkıntı sezilmiştir diye düşünüyorum aradaki 1,5 saat zaten yeterli bir süre.

Saf degilim tabi ki. Gercek arkadasligi kiz erkek bilen biriyim . Karsimdakine de guveniyorum ama bu yaptigi hareket hosuma gitmedi. Elestiriden ziyade fikir istiyorum yanlis dusunuyorsun vs diyebilirsin ama saf vs gibi sozler bence hos degil.
Gerçek arkadaşlık bir kız ile bir erkeğin yalnız aynı evi paylaşmaları mi? Ya siz çok genissiniz ya da biz gerçekten magaramiza dönelim...
Yorumum kaba olsun istemiyorum ama bu kadar anlayislilik fazla değil mi sizce de? Kendiniz söylüyorsunuz kız alımlı her türlü kendini ispat etmiş niye ateş ve barut dipdibe siz besleme muamelesi göreceksiniz. Sizin bilmenizi istemediği bir şey ise telefonda anlatsın kız. Erkek arkadaşınız aynı şey kendisine yapılsa emin olun sizin gibi anlayışlı olmaz.

Gercek arkadaslik diye neyi romantize ediyorsun bes ay gecmis aralarinda ne var bilmiyorsun bile seni ne kadar saf goruyorsa biraz gec gel demis bir de saka misin kizim silkelen kendine gel

Gerçek arkadaşlık bir kız ile bir erkeğin yalnız aynı evi paylaşmaları mi? Ya siz çok genissiniz ya da biz gerçekten magaramiza dönelim...
Yorumum kaba olsun istemiyorum ama bu kadar anlayislilik fazla değil mi sizce de? Kendiniz söylüyorsunuz kız alımlı her türlü kendini ispat etmiş niye ateş ve barut dipdibe siz besleme muamelesi göreceksiniz. Sizin bilmenizi istemediği bir şey ise telefonda anlatsın kız. Erkek arkadaşınız aynı şey kendisine yapılsa emin olun sizin gibi anlayışlı olmaz.
Gitmemeye karar verdim olmadigim saati hesapladigindan. Benim en bozuldugum buydu. Yalniz kalma evde vs gibi bir durumda yok onu kabul edecek bir anlayisim yok.

Gercek arkadaslik diye neyi romantize ediyorsun bes ay gecmis aralarinda ne var bilmiyorsun bile seni ne kadar saf goruyorsa biraz gec gel demis bir de saka misin kizim silkelen kendine gel
Farkli dusunceleri gormek istedim bende zaten. Hayatta herhalde gercek seylerin var oldugunu dusunuyorum hala. Az once yazdim senin gelecegin saate kadar yeterli olabilir oturursak hemen dedi ama gitmeyi dusunmuyorum yoklugumun saatini hesapladigi icin

Sinirden deli olup olacaklara siniri ile engel olacağını sanan hatunlardan olsanız ne değişecek.Diyelimki bundan sonra takip ettiniz herşeyi kurcaladınız ne değişecek.Aptal yerine konmadim zaferi değil kazanacağız.Bozulmakta haklısınız en kötü ne olur ne olabilir.Bu sevgiliyi taç a atarsınız yallah.Ben bu şekilde benimde samimi erkek arkadaşımla dertleşmeme karışmayıp masaya geç gelecek bir sevgilim olsa sorun etmem.Terapist var hem dert anlatmak için bilmiyorum ben hiçbir arkadaş icin ikinci planda kalamam.Suphe duyduğum bir ilişkiyi sürdüremem.Ben sogurum benim elimde değil çok kolay soğuyorum ben davranışlardan.

Farkli dusunceleri gormek istedim bende zaten. Hayatta herhalde gercek seylerin var oldugunu dusunuyorum hala. Az once yazdim senin gelecegin saate kadar yeterli olabilir oturursak hemen dedi ama gitmeyi dusunmuyorum yoklugumun saatini hesapladigi icin
Ne bicim bir seymis bu ya. Gercek dostluklar tabii ki var ama kimse bes ay tanidigi insanla bu kadar icli disli olmaz. Sevgilisine sen gelme biz komusaliö diyecek kadar hem de bu ne samimiyet? Bu ne yuzduzluk? Masil nu kadar sakinsin?
Bu denli icli dislilarsa altinda bir sebep ararim ben. Muhtemelen birbirlerine yukseliyorlar. Yakinda alirsin haberlerini. Boyle de goze soka soka yapilanimi gormedim

Gitmemeye karar verdim olmadigim saati hesapladigindan. Benim en bozuldugum buydu. Yalniz kalma evde vs gibi bir durumda yok onu kabul edecek bir anlayisim yok.
Konununuzun içerisinde şöyle bir cümle geçiyor.. hatta erkek arkadaşım onda kaldı bir gece sehirdisinda.. birlikte kalmış olmuyorlar mi?

İnsanın sevgilisi iş arkadaşından sonra gelmez .İnsanın sevgilisi gerçekten sevgilisi ise her şeyini paylaştığı arkadaşından sonra gelmez.Arkadasin yeri ayrı bunlar böyle birbirine karışmış hoşlanmadım ben bu durumdan

Ben sizi haklı gördüm. Bu konular çok kişisel ve hassas olduğu için tepkiler bireyseldir. Sizi rahatsız ediyorsa konuşmalısınız.

Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşımın 5ay birlikte yurtdışında çalıştığı bir kız arkadaşı var. İs de tanisip samimi oldular. Bir çok konuda birbirlerine yardim ettiler özel meslekleri konusunda da. Turkiye ye döndüklerinde 2 ya da 3kere gorustuler ayni sehirde denk geldiklerinde. Hatta erkek arkadasim onda kaldi bir gece sehirdışına gittiginde. Bende kizla bir kere bir mekanda oturdum iyi tatli akli basinda sevgilisi de var olan bir kiz. Bende guvendim ikisine ve samimiyetlerine. Yakin zamanda yasadigimiz sehre is icin gelecek kiz. Otelde yer ayirtmis isyeri. Aksamda bir mekanda yeriz iceriz beraber dedi erkek arkadasim. Bende mutlu oldum aa gelitir mu tatli kizdi gelirim tabi dedim. Bu aksam erkek arkadasim sen hemen gelme oldudugumuz mekana, ortama gore yazarim gelirsin konusacaklari varsir derdi vs anlatacaklari, belki yaninda anlatamaz ben seni cagiririm dedi. Peki iatersen hic gelmeyeyim konusacak dertlesecek seyleri varsa dedim. Yok oyle mi dedim gel tabi ki mekana, sonra bana gecer bir sey iceriz o gider dedi. Bakariz dedim ama acikcaai yuzum asildi ve bozuldum. Erkek arkadasimda hissetti alindin mi kizfin mi vs diyor konuyu demeden yooo filan diyip sustum 1pdakika yaninda oturup evime geldim.arkadaslar bozulmakta hakli miyim zaten 6da bulusacaklar ve ben yanlari 7 bucukta varabilicektim.boyle diyince kendimi kotu hissettim. Kiz da bu arada ozgur ruhlu zeki kendini ispat etmis bir cok alanda guzel bir hstun.simdiye kadar hep anlayisli oldum guvendim. Yarin gideyim mi ya da ne yapmami dememi onerirsiniz. Yanlis mi dusunuyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Bir sürü çağ dışı yorum yapılmış. Cinsel organıyla değil beyni ve karakteriyle iletişim kurabilen insanlar var bu hayatta.

İki insanın özeli başkadır, aralarında dostluk bağı ve sırlar vardır, dertleşmek istemiştir kız, sizinle daha yeni tanışmış adamın sevgilisi olmanız sizinle de kişisel şeylerini paylaşacağı anlamına gelmez.

Aralarında özel bir şeyler olsa sizin yanınızda yakın olamazlar gerilirler ne bileyim bı falso verirler, illa ki anlarsınız yani. Ben olsam gelmem zaten zaman alacak siz takılın selamlarımı iletirsin der keyfime bakarım takılmadan.

Yani bana sanki en başta davet edilmemiş gibi geldiniz sanki cümleye atlamış gibi olmuşsunuz

Sevgiliniz onda kalmıyorsa daha önceden evde de kızın sevgilisinin, kardeşinin olduğu zaman kalmış olmasının ayrıntısını neden verdiniz?
Bence siz ayıp edilmesinde değilsiniz kıskanıyorsunuz.

Ben de yakın erkek arkadaşımla görüşeceğim zaman sevgilim sonradan katılacaksa biraz geç gel özel konuşacağımız şeyler olabilir diyorum. Sevgiliniz diye kızın ona anlattığı şeyleri duyma zorunluluğunuz yok. Bu durum size uymuyorsa kıskanıyorsanız tepkinizi belli edin erkek arkadaşınıza açık oynayın. O da bu durumu sorun etmeyecek birini isteyecektir hayatında.

Aralarında sizin duymamanızı gerektirecek 1,5 saatten fazla sürecek ne konusu olabilir ki? Varsa da sevgiliniz gel ama çağırınca gel diyecek kadar üslubsuz olmayı nasıl başardı? Ben olsam hayatta gitmem. Sabahlara kadar doya doya konuşsun.

Bence yakın arkadaşıyla özel hayat konuşmak istemesi bunun için de yalnız kalmayı istemesi çok normal. Benim de bir sürü arkadaşım var kendi hayatımızdan başbaşa konuşmak isteyeceğimiz bir sürü şey olan. Ama söyleme tarzı yanlış olmuş malesef. Zaten geç gidebileceğini sevgilin bilmiyor muydu, 1.5 saat gayet yeterli iki arkadaşın özel sohbeti için. Hiç gerek yokmuş sana bunu söylemesine. Ben olsam sanırım bunu ona aynı şekilde söyler, hevesim kalmadı diyip gitmezdim.

Siz gelmeden önce biraz tek başlarına oturmak istemelerini sorun edip beraber kalmalarını nasıl olgunca karşıladınız buna şaşırdım.

Arkadaşlıklarını kabul ettiyseniz şayet ikisinin siz yokken oturup sohbet etmek istemesi kadar doğal bir şey yok, buna gereksiz takılmışsınız. Ama beraber kalmaları sınırı aşmaktır, ona da gereksiz müsaade etmişsiniz. İlginç🤔

zamanında evine gidip kalmış sevgiliniz dert etmemişsiniz (ben çok geri kafalıyım herhalde.. kalacak başka yer mi yoktu)
biraz yalnız kalalım olayında dışlanmış hissine kapılmışsınız sanırım ondan kızdınız

Saf degilim tabi ki. Gercek arkadasligi kiz erkek bilen biriyim . Karsimdakine de guveniyorum ama bu yaptigi hareket hosuma gitmedi. Elestiriden ziyade fikir istiyorum yanlis dusunuyorsun vs diyebilirsin ama saf vs gibi sozler bence hos degil.
Eğer aynı saatlerde buluşacak olsaydıniz adam haklı derdim, belki anlatacak dertlesecek ama zaten saat farkı var , o saat diliminde anlatırdı oyuzden alınmakta haklisin

Yani bir kadın kadın arkadaşıyla buluşmasına “yanında rahat konuşamaz” diye erkek arkadaşından müsade isteyebilir ya da erkek erkek arkadaşıyla buluşursa müsade isterde. Senin yanında kadının rahat edemeyeceği şey neymiş ?
Yok arkadaş bende yok bu genişlik.

X