arkadaşlar lütfen yardım edin :( sevgilim benimle ciddi düşünmüyor sanırım :(

uzak mesafe ilişkisi olması sebebiyle böyle emin olamamanız normal bence. şimdi bu konuyu bir yüz yüze konuşmak var sevgilinizle, bir de internet/telefon üzerinden konuşmak var. nedeninin kesin olarak ne olduğunu tam olarak öğrenebileceğinizi pek sanmıyorum ben. yüzyüze olsaydınız hal ve tavırlardan anlardınız onun söylediklerinde ne kadar samimi olduğunu...

Arkadaşın dediğine katılıyorum konuşmanız lazım açıkça. Kimse kimseyi kandırıp boşa oyalamasın. Belki de çok farklı bir nedeni var durumun ama sormadan, konuşmadan ayrılmayın, önce ayrılan olmak için bilip bilmeden hareket ederseniz pişman olabilirsiniz bence.

Arkadaşlar, bu konuşma bu sabah oldu ve en son dediğine cevap vermedim çünkü çok kırılmıştım. Ondan da bir ses çıkmadı bu saate kadar. Sizce şimdi nasıl davranmalıyım? Ondan mı beklesem bir şeyler yazmasını ya da ben mi konuya girsem. Ya da konuya nasıl gireceğim:/

peki neden hemen arayip bu durumu halletniyorsun.artik onu kaybetmekten korkma bence .emin ol hafifliyceksin

bu yoruma aynen katılıyorum.

boşuna bu ne hissettiği, yaptığı belli olmayan kişi ile vaktini geçirme derim. "net" adam değil bu. geçen yıllarına yanarsın sonra.

Böyle telefonda da çok zor canım benim, tepkilerini anlaman gerekiyordu aslında ama olumsuz bir durumsa senin için daha iyi böyle olması bir yerde.
Ciddi ol öncelikle, bir de bu durumdan rahatsız olduğunu, sebebin ne olduğunu tekrar sor. Açıklaması aynı olursa bu şekilde ailesinden gizlemek istemesinin seni rahatsız ettiğini, onun aksine kendi ailenin,annenin onu tanımak istediğini söyle bence. Yani açıkça sakin biçimde sor ne düşünüyorsan. Ama sakin.

Ben heyecanlandım nedense..
Umarım olumlu geçer konuşman, saçmalayan erkek klasiği olur bu ve ailelerle tanışma faslına geçilir eğer hayırlıysa sizin için.

Gece işler ters gidiyor hep bugün bi gerginlikte yaşandıysanız konuşmayın. Yarın sabah sakinlersiniz tartışmaya hiç girmeden, gün içinde konuşun bu söylediklerimizi de yumuşaklıkla söyleyin fikrini düşüncesini öğrenin.

valla bak ben kendimden anlatayım
bnde uzaktan 3 yıl ilişkimi sürdürdüm ayda bir yada 2 ayda bir yada ayda iki kez bile görüştüğümüz zamanlar oluyodu üşenmeden o kadar yolu tepip geliyodu.
bu yönden sevgisini hissediyodum
yanıma geleceği zamanlar yaklaştığında lokum gibiydi
gittğinde soğuk davranmalar... Son zamanlarda ilgisizdi bide bnden habersiz faceini yakaladım haberimin olmadığı bir hesap kullanıomuş bitirmek istediğimi söylüyodum sinirle. Tamam diyodu bitsin adam gayet rahat. Ama ben aptal aşıktım napıp yapıp tükürdüğümü yalıyodum barısmak için ben caba harcıyodum 3 senelik ilişkide sürtüşmelerimiz oldu hep bn adıma attım . Yaşım küçüktü cahildim şimdiki aklım olsa kı.kırık bi adama boyun eğmezdim. Üstelik faceinde de ilişkisi yok yazıodu bnmkininde güya annesi biliodu ama millete laf anlatamam diye ilişkisi var gibi şeyler yazmıodu bahanesi buydu. Ben işlerin ciddileşmesini istedim. O tınlamadı bn hayal kuruyorum çok afedersin salak gibi.
Snra hiç unutmuyorum o gün kpss sınavım vardı sınava girdim çıktım arıyorum tel kapalı. Hep kapalı yaa bi türlü ulasamıorum meraktan ölüyorum deli gibi arıyorum.
hiç açılmadı o tel. İki hattı vardı. diğerini de iş için kullandgnı söylüyodu bana. Bir gün yine aradım kardesi cıktı o iş için kullandgı tele kardesi çıktı abim bunu kullanmıo bna verdi dedi düşünsene adamın bitti demeye bile cesareti yok bitti dese zaten artık bnde bitircektim bni günlerdr aramayan merak etmeyen adama yalvarmazdm sadece sen nasıl adamsın tele kardesini çıkartıosun dicektim bide özelden o bnmle görüştüğ hattı aradım çalıyodu meğersem o iş haricindeki hattından beni engellemiş s..siz.
snra nasıl olduysa ben ona ulastım agzıma geleni dedim içimi bosalttım
çok acı çektim çok çok. yolda yürürken bile ağlama krizlerine giriyodum.
Birkaç ay snra da gönlümü almaya çalıştı köpek gibi yalvardı aradı bitmişti bnm için.
o yüzden pabuç bırakma böylelerine değmez. Nedense seninkinde de benim ş..sizin karakterini görüyorum yerinde olsam kılımı kıpırdatmam yada bitti derim nedenlerini de açıklarım tekmeyi vururum acırsan acınacak hale düşersin. Seviyosa hemen gönlünü alır belli eder.

Şayet annesi bilmese bile Bu sebepten hiçbi erkek öncesinde var olan ilişkiyi kaldırmaz. Uzak mesafe ilişkisi demişsiniz ben hep güvenden şüphe ederim sonuçta telefonu açtığı yada cevap verdiği sürece biliyosunuz onu. Az bi süre değil bahsettiğiniz yaşlarda küçük değil, bu işte sizcede bi anormallik yok mu?

Resmen hayatımızı yönetiyor kiytirik bi feysbukk. Nette olana bitene anlam yuklemeyin diyecegim ama imkansız bu devirde tabi.

Senaryo yazmış gibi geldi fitne vermek gibi olmasin. Ama reeldeki davranislari daha önemli tabi. O şekilde yargilayin yani.

Acele karar vermeyin bence... Bu konuyu telefonda hic acmayin bana kalırsa boyle konular telefonda konuşmak için çok hassas neden boyle dediğimizde karşınızdaki insanin her hali her tavrı cevap verir size ama telefonda insan karşısındakinin hali nedir ağlıyor mudur gülüyor mudur kestiremez.. Face gerçekten çok problem oluyor ilişkilerde bizde nişanlıligimizda kavga etmiştik face yüzünden..

Millet nelere nelere goz yumup burda kizlar ne yapmaliyim diye sorarken burda boyle güzel zekice bir bakis acisiyla durumu kavrayip rahatsiz olan bir hemcinsimi gormeme çok mutlu oldum. Sen zaten ne yaptiginin bilincinde olan bir kizsin belli ki. Halledersin.

abartmiyorsun! ya annesi iliskinizi istemiyor ya da evlenmenizi isteyip baski kuruyor sevgiliniz de evlenmek istemedigi icin boyle bir sey yapmis?ya da yeni asklara yelken acmis? sen konusunca da en iyisi daha fazla bulandirmadan face yi dondurayim demis..bence hangisi olursa olsun daha fazla vaktini bu kisiye heba etme..

Bence firsatini buldugunda yani karsisina yasadigi yerden etkilendigi ailesinin istedigi biri ciktiginda sizi birakip baskasiyla evlenebilir.ara vererek ayrilmak nasil olur yapabilirmiyim diye test etmis.yapamayinca ciddi dusunmeden devam etmis.bence sizde ciddi dusunmeyin ve etrafinizdakilere iliskonizin oldugunu soylemeyin.

Ben heyecanlandım nedense..
Umarım olumlu geçer konuşman, saçmalayan erkek klasiği olur bu ve ailelerle tanışma faslına geçilir eğer hayırlıysa sizin için.

Çok teşekkür ederim ilginiz için :) Ama dün geç olduğu için konuşmak istemedim. Bugün bir şekilde konuşmayı düşünüyorum. Aslında bugün ya da yarın İstanbul'a gelicek gelmesini mi beklesem konuşmak için emin değilim. Ama bu sürede de hiç bişey yokmuş gibi davranmak da istemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…