arkadaşlar lütfen yardım edin :( sevgilim benimle ciddi düşünmüyor sanırım :(

navicula

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
2.330
2.761
Herkese selam öncelikle. Sevgilimle yaklaşık 2.5 senedir beraberiz. Ben 25 o 26 yaşında. Uzak mesafe bir ilişkimiz var idare etmeye çalışıyoruz biraz da benim çabalarımla bu zamana kadar geldik. Zaman zaman ilişkimizde tökezlemeler oldu ara verdik iki kez, bu ara vermeler de hep onun isteği ile oldu. Neyse iyi kötü bu zamana kadar geldik ama. Bayadır ikimizinde facebook u kapalıydı ikimizin ortak kararı ile. Bir sebepten dolayı o açmıştı ben de bugün tekrar açtım. Baktığım zaman ilişki durumunu kaldırdığını gördüm. Nedenini sordum, annesinin facebookunda ekli olduğunu çok darladığını muhabbetini ettiğini ve bu durumu sevmediğini söyledi. Annesi ilişkimizi biliyordu normalde ben de bunu sordum annen biliyordu zaten ilişkimizin olduğunu sen ilişki durumunu kaldırarak annene ayrıldık görüntüsü mü vermeye çalıştın dedim. O da hiç bir görüntü vermediğini söyledi. Bunun karşısında cevap vermedim ve daha sonra baktığımda facebookunu tekrar kapattığını gördüm. Benim derdim ilişki durumunu kaldırması da değil sadece annesi zaten ilişkimizi biliyordu onu sıkıştırıyorsa erkek gibi ilişkimizin arkasında durmasını beklerdim. Öyle evlenme meraklısı bir insanda değilim ama karşındakinin sana değer vermesini istiyorsun. O da aksine arkasında duracağına ilişkimizi yok saymayı tercih etmiş ayrılmış görüntüsü vererek. Etrafımdaki çiftlere baktığımda bu şekilde uzun süreli ilişkisi olanların hep geleceğe dair planları oluyor ama bizim aramızda hiç bu tarz konuşmalar geçmiyor. Bilmiyorum bir kız olarak bunları dile getirmek istemiyorum kendini baskı altında hissetmesin diye ama ondan da bir adım geleceği yok aksine ilişkimizi yok saymaya çalışıyor. Bana karşı davranışları da normal seviyede ne çok iyi ne de kötü anlam veremiyorum bu duruma yardım edin lütfen ben mi abartıyorum bu durumu ?

Sadece facebookla degerlendirme yapamayiz ki...

Netice sanal alemde yasamiyoruz.

Gercek hayattaki durumunuzun detaylarini verirseniz yardimci olabiliriz.

Bence karşınıza alın; ciddi ciddi konuşun. "Biz seninle şu kadar yıldır birlikteyiz, sen görmezden geliyor gibisin. Eğer hayatını benimle birlikte geçirmek istemiyorsan bunu bana söyleyebilirsin. Ona göre hareket edelim." deyin. Kıvırırsa, siz onunla hiç ciddi düşünmeyin

Reactions: mbz
Anlam vermek için uğraşmana değmez! Bir kadın önce kendine değer vermeli. Yeni aşklara yelken aç derim

Sevgilini tamamen zirvalamis sanirim iliski durumunu görmesini istemedigi birileri var
Bence gözünüzü acin yalanlara kanmayin
Erkek değil mi birinde bin yalan

Sadece facebookla degerlendirme yapamayiz ki...

Netice sanal alemde yasamiyoruz.

Gercek hayattaki durumunuzun detaylarini verirseniz yardimci olabiliriz.

Gerçek hayatta da evlenme, aile tanışma/tanıştırma konusu hiç açılmıyor. Etrafımdaki tüm çiftler iyi kötü bu konuları bir şekilde konuşuyorlar. Dediğim gibi uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz birbirimizi çok sık göremiyoruz. Sadece bir kere o da bundan bir buçuk sene önce konusunu açmıştı seni annemle tanıştırsam sen de beni annenle tanıştırır mısın demişti. Ben de olumlu cevap vermiştim ancak bu konuda bir daha açılmadı. İlişkimizde her zaman daha çok seven ben oldum kavgalarımızda barışmak için adım atan ben oldum. Son zamanlarda bana karşı çok daha iyi davranıyordu ancak bu hareketi tüm güvenimi yıktı beni oyaladığını düşünmeye başladım.

Baska kiz yuzunden o gormesin diye iliski durumunu kaldirmis olmasin? Annesi yuzunden olayi senaryo gibi geldi bana
Bilmiyorum dediğiniz de olabilir ama uzun zamandır ikimizin de facebooku kapalı o sırada birileriyle tanışmış olabileceğini sanmıyorum daha doğrusu sanmak istemiyorum :/ Annesi zaten ilişkimizi biliyordu ilişki durumunu kaldırmak biz ayrıldık mesajı vermek değil de nedir ki ? Zaten daha sonra tekrar kapattı facebookunu bilmiyorum ne düşünceğimi şaşırdım

Başkası görmesin diye yapmıştır. Yoksa annesi biliyosa görse ne olur görmese ne olur.
Ama daha sonra tekrar kapattı facebookunu :/ acaba o yüzden midir ama bana da son zamanlarda gayet iyi davranıyordu aramızda bir sorun yoktu:/

O "anne" sarışın uzun boylu muymuş onu sorsaydın keşke. Aah ah, bir kere bunları yapabilen insan hep yapar. Facebook deyip geçmemek lazım neden saklayasın ki? Aksine benim sadece ilişki durumum herkese açık durumda, herkes bilsin diye bağırıp çağırasım falan geliyor. Ayrıca annesiyse sadece annesine de gizleyebilirdi, bahaneleri yanlış üretmiş. Otlanmaya çıkmış, anneyi katmış. Bence ciddi ciddi konuşun yaşınız da küçük değil, herkes kendi yoluna...

İşte gözünde evlenme meraklısı biri olarak gözükmek istemiyorum :/ onu sıkmak daraltmak istemiyorum . ama ondan da bi hareket geleceği yok

Facebook ile değerlendiremiz sadece.. zira etrafta lafa söze mahal verme yüzük takin öyle yaz diyen bir anne olabilir :) zira benim sevgilimin abisi ben ekli olduğum icin bile o tepkiyi vermisti tek kız ben olduğum icin aşikâr etmeyin oğlum simdiden o kadar diye
Ama iliskinizde sanırım bazi yipranmalr, belirsizlikler var. Bunu internetteki davranislariyla degil de diğer hallerini düşünerek çözmeye çalışabilirsiniz. yaşınız belli bir vakte gelmiş, ileride olup olmayacağını kestirip bundan sonraki adımları ona göre atabilirsiniz.

Barismak icin adimlari hep siz atmissiniz.

Gelecege yonelik son konusmaniz bir bucuk yil once gerceklesmis.

Uzak mesafe iliksisi yasiyorsunuz ki surdurulmesi en zor birlikteliklerdendir.

Ama goruluyor ki onun icin gozden ve gonulden iraksiniz...

Yazdiklariniza bakilirsa erkek arkadasinizin kaybetme korkusu yok.

Ve ne yaparsa yapsin sizin biraktigi yerde olacaginizdan emin...

Kisacasi endiselerinize hak veriyorum.

İşte annesi zaten biliyordu. Annesi, ablaları hepsi biliyordu. Annem beni sıkıyor diye ilişki durumu kaldırmak nedir ya. Ya annesine biz ayrıldık demeye getiriyor ya da sizin dediğiniz gibi başka birisi için kaldırdı

Annesi zaten ilişki durumunuzu biliyormuş annem görmesin diye kaldırmak istedim demesi çok saçma olmuş,ha annesi ve ailesi bilmez o zaman kaldırmak isteyebilir ama bence başkalarının görmemesini istemiştir.

Evet kesinlikle gözlemleriniz çok doğru Hiç bir zaman ilişkimiz için çabalamadı hep ben adımları attım ve o hiç bir zaman kaybetme korkusu yaşamadı. Ben de ise o resmen takıntı haline geldi ne yaparsa yapsın ayrılamıyorum. Ayrılma düşüncesi bile çıldırtıyor beni. Ama işte bu durumu nasıl tersine çevirebileceğimi bilmiyorum. Nasıl ona kaybetme korkusunu yaşatabileceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…