arkadaşlar lütfen yardım edin :( sevgilim benimle ciddi düşünmüyor sanırım :(

Ben onunla evlenmeye bir gelecek kurmaya hazırım ama ondan bu yönde ne bir söz ne de bir hareket geliyor. 2.5 sene oldu ve annesi yaklaşık bir senedir biliyor bu durumu eğer o şekilde düşünseydi daha önceden bu şekilde baskılar yapardı diye düşünüyorum. Ayrılacak kadar da cesaretim yok onu çok seviyorum bana zarar verdiğini bile bile ayrılamıyorum resmen bir takıntı halini aldı Bu olay bu sabah oldu ve son dediğine ben cevap vermedim ve o saatten beri de hiç bir ses çıkmadı ondan. Bir şekilde kızmış olduğumu anlamasını ve gönlümü almasını beklerdim

Annesi zaten ilişki durumunuzu biliyormuş annem görmesin diye kaldırmak istedim demesi çok saçma olmuş,ha annesi ve ailesi bilmez o zaman kaldırmak isteyebilir ama bence başkalarının görmemesini istemiştir.

aramız bu ara olduğundan daha iyiydi bilmiyorum başka biri olsa bu şekilde davranır mıydı ya da anlaşılmasın diye mi bana ekstradan iyi davrandı ?

Canim kusura bakma da iki alternatif var ya annesi icin iliski durumunu kaldirdiysa kadin seni istemiyor demektir yada baska bir kiz var. Ikisi de berbat bu adama dikkat et

aramız bu ara olduğundan daha iyiydi bilmiyorum başka biri olsa bu şekilde davranır mıydı ya da anlaşılmasın diye mi bana ekstradan iyi davrandı ?
2.5 sene olmuş neredeyse 3 sene hiç aranızda konuşulmadımı söz nişan olayları yani yaş olarakda çok küçük değilsiniz hani 18 -20 yaşında olsanız daha zamanı var yaşımız küçük dersiniz ama en azından konuşulması gerekti.

Yalan o anne konusu buna emin olabilirsin. Ama burdanda evlilik dusunmuyor diye bur sonuc cikaramayz. Suda varkii uzun bir iliskiniz olmasina ragmen evlilik konusu gecmemis o garip geldi bana.

Bundan bir sene önce konusunu açmıştı hatta demişti kusura bakma ben bu işlerden anlamıyorum ve sıkılıyorum ama olması gerekiyor demişti işte sen benim annemle tanışmak ister misin ben de senin annenle tanışmak isterim demişti. Ben de bu durumu gayet olumlu olarak kabul ettim ama daha sonra hiç konusu açılmadı o işi gereği gemiye çıkmıştı, sonrasında bir süre ara verdik falan ama sonuç olarak ilişkimiz devam ediyor ve bu konu bir daha da açılmadı

Benim annem de çok paranoya yapar sevgili konusunda, beni boğar. O yüzden ben de önce ilişkim var yapıp, boğulduğumu hissettiğimde ayrılmış gibi görünmek için ilişkisi yok yapardım facebookum olsa.

Bence boşuna takmışsın buna.

Ama sadece senin çabanla bir yerlere getirdiğin doğruysa bu ilişkiyi, ona dikkat et.
Karşı tarafı iyi gözlemle. Facebook mevzusuna bu kadar takma.
Basit meseleler onlar.

Uğraşmaya değmez ayrıl Gitsin.. Yoksa sen üzülüceksin

Eski konunuza baktım arkadaşınız gemi mühendisiymiş,evlenmiş olsanız bile hep gemilerde çalışacak değil mi,yine aynı düşüncedeyim 3 yıla yakın bir beraberlik var en azından söz için adım atılabilirdi,sonuçta ha diyince evlenmiyeceksin.

Siz deger gormuyorsunuz bence.

Adam baska bir yerde yasiyormus, sizi sakladigi birisi var. Yakinda terk edilirseniz sasirmayin, bence terk eden once siz olun.

Terk edemicek kadar çok seviyorum nerdeyse takıntı derecesinde Çok yanlış bir düşünce ama o ayrılmadan ben ayrılamam Ama benimle de arası gayet iyiydi başka biri olsa bana soğuk davranmaz mıydı ? yoksa bu durumu örtbas etmek için mi öyle yapıyor ?

Tatlım bak sana akıl vermek degil amacım zira başa gelmeyen bilemes, sadece yardım amaçlı yazarım istersen bi düşünürşün. Diyelimki senin sevgin karşılıksiz nereye kadar , peki bu insandan eş olsa sana şimdi bi gönlünü doğru dürüst almayan sonra evlilikteki sorunlarda ne yapacak, diyeceğim o ki herşey tek taraflı bi yere kadar tad verir gün gelir sevmektem yorulursunuz, sevgi bu degil sevmek bu degil. Sevgi mutluluk verir ikinci bi hayat sunar. Simdi okuyoruz ve bitiyoruz.

Valla sekerim , yazdiklarindan ben bu sonuca vardim, cabalayan taraf hep benim demissin. Yani umarim yaniliyorumdur ama benim burnuma pis kokular geldi, insallah ben yaniliyorumdur.

Evet gemi mühendisi ama karada yani burada da iş bulma imkanları var gemiye bağlı değil ancak şuan yaşı genç olduğu için para kazanmak istiyor ben de bu durumu anlayışla karşılıyorum. Belki de yanlış yapıyorum ona karşı her zaman anlayışlı oldum ama aynı durumu ondan göremedim Evet kesinlikle ben de hemen yarın evlenelim düşüncesi değilim ancak ciddi olduğunu ve bana değer verdiğini görmek isterdim

İnanın sürekli dua ediyorum ona olan sevgim bitsin, ondan soğuyum diye o derece umutsuz durumdayım. Bu yüzden psikoloğa bile gitmeyi düşündüm o kadar yıpranıyorum ki bu durumdan. Zaten artık yoruldum sürekli birşeyleri yoluna koymaya çalışmaktan tek taraflı bir sevgiden. Bazen an oluyor diyorum tamam bu beni gerçekten seviyor, kimi zaman da o sevgiden eser göremiyorum

sizin çabalarınız ile sürmüş, 2,5 yıl.. bi ömür sizin çabanızla bile gidebilir her şey.. hep üzülen, bekleyen, çeken taraf olursanız ve en önemlisi karşısına başkası çıkmazsa.. neden bunu yapasınız?

erkekler ayrılmaya çok korkuyorlar, uzatıyorlar.. kadınlar akıllarına düştü mü ertesi sabahı zor ediyorlar.. önce belli ediyorlar kötü davranışları ile sonra birden korku sarıyor çok iyi davranmaya başlıyorlar.. işte o noktada çok dikkatli olmalı.. ayrılık ne kadar az hasar verirse o kadar iyi çünkü..

o ayrılmadan ayrılamam cümlesini kuran çoğu kişi bence bir gün mutlaka "keşke ben ayrılsaydım" diyordur..
ayrıldığınızda hiçbişeyi şimdi gördüğünüz gibi görmeyeceksiniz..

açık açık konuşun.. umarım iyi bir noktaya varırsınız.. ama bence zaman kaybetmeden.. böyle ilişkisinde evliliğe uzak gibi duran kişiler ayrılıp pat diye başkası ile evleniyorlar.. hayatınızdan çalıyorsa ki bu muhtemel ne yazık ki vakit kaybetmeyin..

Ama işte ilişki yok yapmak yerine, "anne biz onunla ciddi düşünüyoruz ama şuan daha zamanı değil, düzen kurmamız lazım" vs. gibi şeyler demek daha doğru değil midir :/ yani bir erkek olarak ilişkisinin arkasında durmasını beklerdim kaçmasını değil.

Sana anlatamadım sanırım. Bu ilişkinin arkasında durmamak değil ki.
Sadece annesi için öyle göstermek istemiş ama çatır çatır da evlenir sonra.
Anne dırdır yapıyorsa bitti artık diyerek kurtulur o dırdırdan. Bu sadece onu ve annesini alakadar eder.
Senlik bir durum yok.

Senin düşünmen gereken bu değil ayrıca. Daha büyük bir sıkıntın var.
Sadece sen uğraşıyorsun.
Çoktan bitirme vakti gelmiş gibi geldi bana da.
Ama yapamam diyorsun. Başka söyleyecek söz yok o zaman.

Bi gün evinizde çocuk peşinden koşarken bunları hatırlamiycaksiniz bile. Ayrıca bu dünya bi erkekten ibaret degil . Kimse kimseye gebe doğmadı ki, annesini babasını yokluğuna acı ama alışmaya çalışanlar var çocugunun,Allah böyle acılardan esirgesin. Lütfen erkek yani sevda acısıda neymiş küçümsemem asla dik durun dua edin geleceginizi planlayin sevin insanları yardımlasin oturup ta bi sevgi icin yıpratmayim kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…