Facebook ile değerlendiremiz sadece.. zira etrafta lafa söze mahal verme yüzük takin öyle yaz diyen bir anne olabilir :) zira benim sevgilimin abisi ben ekli olduğum icin bile o tepkiyi vermistitek kız ben olduğum icin aşikâr etmeyin oğlum simdiden o kadar diye
Ama iliskinizde sanırım bazi yipranmalr, belirsizlikler var. Bunu internetteki davranislariyla degil de diğer hallerini düşünerek çözmeye çalışabilirsiniz. yaşınız belli bir vakte gelmiş, ileride olup olmayacağını kestirip bundan sonraki adımları ona göre atabilirsiniz.
Annesi zaten ilişki durumunuzu biliyormuş annem görmesin diye kaldırmak istedim demesi çok saçma olmuş,ha annesi ve ailesi bilmez o zaman kaldırmak isteyebilir ama bence başkalarının görmemesini istemiştir.
Kizin aklini karistirmayn ya.
Canim kusura bakma da iki alternatif var ya annesi icin iliski durumunu kaldirdiysa kadin seni istemiyor demektir yada baska bir kiz var. Ikisi de berbat bu adama dikkat etBilmiyorum dediğiniz de olabilir ama uzun zamandır ikimizin de facebooku kapalı o svar. da birileriyle tanışmış olabileceğini sa:-(nmıyorum daha doğrusu sanmak istemiyorum :/ Annesi zaten ilişkimizi biliyordu ilişki durumunu kaldırmak biz ayrıldık mesajı vermek değil de nedir ki ? Zaten daha sonra tekrar kapattı facebookunu bilmiyorum ne düşünceğimi şaşırdım
2.5 sene olmuş neredeyse 3 sene hiç aranızda konuşulmadımı söz nişan olayları yani yaş olarakda çok küçük değilsiniz hani 18 -20 yaşında olsanız daha zamanı var yaşımız küçük dersiniz ama en azından konuşulması gerekti.aramız bu ara olduğundan daha iyiydi bilmiyorum başka biri olsa bu şekilde davranır mıydı ya da anlaşılmasın diye mi bana ekstradan iyi davrandı ?
Yalan o anne konusu buna emin olabilirsin. Ama burdanda evlilik dusunmuyor diye bur sonuc cikaramayz. Suda varkii uzun bir iliskiniz olmasina ragmen evlilik konusu gecmemis o garip geldi bana.Herkese selam öncelikle. Sevgilimle yaklaşık 2.5 senedir beraberiz. Ben 25 o 26 yaşında. Uzak mesafe bir ilişkimiz var idare etmeye çalışıyoruz biraz da benim çabalarımla bu zamana kadar geldik. Zaman zaman ilişkimizde tökezlemeler oldu ara verdik iki kez, bu ara vermeler de hep onun isteği ile oldu. Neyse iyi kötü bu zamana kadar geldik ama. Bayadır ikimizinde facebook u kapalıydı ikimizin ortak kararı ile. Bir sebepten dolayı o açmıştı ben de bugün tekrar açtım. Baktığım zaman ilişki durumunu kaldırdığını gördüm. Nedenini sordum, annesinin facebookunda ekli olduğunu çok darladığını muhabbetini ettiğini ve bu durumu sevmediğini söyledi. Annesi ilişkimizi biliyordu normalde ben de bunu sordum annen biliyordu zaten ilişkimizin olduğunu sen ilişki durumunu kaldırarak annene ayrıldık görüntüsü mü vermeye çalıştın dedim. O da hiç bir görüntü vermediğini söyledi. Bunun karşısında cevap vermedim ve daha sonra baktığımda facebookunu tekrar kapattığını gördüm. Benim derdim ilişki durumunu kaldırması da değil sadece annesi zaten ilişkimizi biliyordu onu sıkıştırıyorsa erkek gibi ilişkimizin arkasında durmasını beklerdim. Öyle evlenme meraklısı bir insanda değilim ama karşındakinin sana değer vermesini istiyorsun. O da aksine arkasında duracağına ilişkimizi yok saymayı tercih etmiş ayrılmış görüntüsü vererek. Etrafımdaki çiftlere baktığımda bu şekilde uzun süreli ilişkisi olanların hep geleceğe dair planları oluyor ama bizim aramızda hiç bu tarz konuşmalar geçmiyor. Bilmiyorum bir kız olarak bunları dile getirmek istemiyorum kendini baskı altında hissetmesin diye ama ondan da bir adım geleceği yok aksine ilişkimizi yok saymaya çalışıyor. Bana karşı davranışları da normal seviyede ne çok iyi ne de kötü anlam veremiyorum bu durumayardım edin lütfen ben mi abartıyorum bu durumu ?
2.5 sene olmuş neredeyse 3 sene hiç aranızda konuşulmadımı söz nişan olayları yani yaş olarakda çok küçük değilsiniz hani 18 -20 yaşında olsanız daha zamanı var yaşımız küçük dersiniz ama en azından konuşulması gerekti.
Eski konunuza baktım arkadaşınız gemi mühendisiymiş,evlenmiş olsanız bile hep gemilerde çalışacak değil mi,yine aynı düşüncedeyim 3 yıla yakın bir beraberlik var en azından söz için adım atılabilirdi,sonuçta ha diyince evlenmiyeceksin.Bundan bir sene önce konusunu açmıştı hatta demişti kusura bakma ben bu işlerden anlamıyorum ve sıkılıyorum ama olması gerekiyor demişti işte sen benim annemle tanışmak ister misin ben de senin annenle tanışmak isterim demişti. Ben de bu durumu gayet olumlu olarak kabul ettim ama daha sonra hiç konusu açılmadı o işi gereği gemiye çıkmıştı, sonrasında bir süre ara verdik falan ama sonuç olarak ilişkimiz devam ediyor ve bu konu bir daha da açılmadı
Siz deger gormuyorsunuz bence.
Adam baska bir yerde yasiyormus, sizi sakladigi birisi var. Yakinda terk edilirseniz sasirmayin, bence terk eden once siz olun.
Terk edemicek kadar çok seviyorum nerdeyse takıntı derecesindeÇok yanlış bir düşünce ama o ayrılmadan ben ayrılamam Ama benimle de arası gayet iyiydi başka biri olsa bana soğuk davranmaz mıydı ? yoksa bu durumu örtbas etmek için mi öyle yapıyor ?
Eski konunuza baktım arkadaşınız gemi mühendisiymiş,evlenmiş olsanız bile hep gemilerde çalışacak değil mi,yine aynı düşüncedeyim 3 yıla yakın bir beraberlik var en azından söz için adım atılabilirdi,sonuçta ha diyince evlenmiyeceksin.
Tatlım bak sana akıl vermek degil amacım zira başa gelmeyen bilemes, sadece yardım amaçlı yazarım istersen bi düşünürşün. Diyelimki senin sevgin karşılıksiz nereye kadar , peki bu insandan eş olsa sana şimdi bi gönlünü doğru dürüst almayan sonra evlilikteki sorunlarda ne yapacak, diyeceğim o ki herşey tek taraflı bi yere kadar tad verir gün gelir sevmektem yorulursunuz, sevgi bu degil sevmek bu degil. Sevgi mutluluk verir ikinci bi hayat sunar. Simdi okuyoruz ve bitiyoruz.
Benim annem de çok paranoya yapar sevgili konusunda, beni boğar. O yüzden ben de önce ilişkim var yapıp, boğulduğumu hissettiğimde ayrılmış gibi görünmek için ilişkisi yok yapardım facebookum olsa.
Bence boşuna takmışsın buna.
Ama sadece senin çabanla bir yerlere getirdiğin doğruysa bu ilişkiyi, ona dikkat et.
Karşı tarafı iyi gözlemle. Facebook mevzusuna bu kadar takma.
Basit meseleler onlar.
Ama işte ilişki yok yapmak yerine, "anne biz onunla ciddi düşünüyoruz ama şuan daha zamanı değil, düzen kurmamız lazım" vs. gibi şeyler demek daha doğru değil midir :/ yani bir erkek olarak ilişkisinin arkasında durmasını beklerdim kaçmasını değil.
İnanın sürekli dua ediyorum ona olan sevgim bitsin, ondan soğuyum diye o derece umutsuz durumdayım. Bu yüzden psikoloğa bile gitmeyi düşündüm o kadar yıpranıyorum ki bu durumdan. Zaten artık yoruldum sürekli birşeyleri yoluna koymaya çalışmaktan tek taraflı bir sevgiden. Bazen an oluyor diyorum tamam bu beni gerçekten seviyor, kimi zaman da o sevgiden eser göremiyorum