arkadaşlar lütfen yardım edin :( sevgilim benimle ciddi düşünmüyor sanırım :(

Hayır canım anne değil de hoşlanmıyorum demişti orda olmasından. E hoşlanmayan insan neden başında koyar oraya di mi ? Seni etkilemek istemem herkes başkadır ama sen gene de iyi düşün sonra üzülme.

Evet kesinlikle haklısınız. En başında ilişki isteği gönderen de oydu hiç bir zaman böyle bi talebimde olmamıştı ondan. Umarım ondan ayrılcak gücü bulabilirim kendimde :/

Annesini bahane etmiş, o ara vermesinin nedeni hep başka kızlarla takılmak istemesi sizi de cepte tutmaya çalışıyor. Bigün karşınıza ben evleniyorum diyerek bile çıkabilir. Evlenmek istemende gayet doğal evlilik meraklısı olmak diye bi tabir zaten çok saçma.. Bunca zaman çıkıpta evliliği mevzu etmiyorsa erkek sen mevzu edeceksin baktın yanaşmıyor, sen ara vermek istediğini söyle. Onunla kaybedecek zamanın yok.

Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Ona annemle seni tanıştırmak istiyorum demeyi düşünüyorum bilmiyorum belki de benden bir adım bekliyordur. Cevabına göre ben de kendi yolumu çizeceğim.

Ben kesin bunun altında ne var öğrenmeye çalışırdım. Bir şey olmayabilir illa ama plan yapıp öğrenmek isterdim kesin. Çünkü şöyle bir şey var, eğer siz face'inizi tekrar açmamış olsaydınız o size hiç söylemeyecek miydi ilişkisi yok göründüğünü? Siz açmasaydınız onunki açık kalıp ilişkisi yok olarak devam edecekti belki de.

Ben kesin bunun altında ne var öğrenmeye çalışırdım. Bir şey olmayabilir illa ama plan yapıp öğrenmek isterdim kesin. Çünkü şöyle bir şey var, eğer siz face'inizi tekrar açmamış olsaydınız o size hiç söylemeyecek miydi ilişkisi yok göründüğünü? Siz açmasaydınız onunki açık kalıp ilişkisi yok olarak devam edecekti belki de.

Sorsam kesin bana abartıyor muamelesi yapıcaktır ya da benim ona güvenmediğimi söyleyecektir. Hatta ben faceimi açmak istiyorum deyince o da ısrarla açmamı söyledi. Hani saklamak istese bunu ilişki durumunu sadece bana da gösterebilirdi. En azından bana çaktırmamış olacaktı. Amacı neydi, ne yapmaya çalışıyor bilemiyorum, nasıl öğrenebilirim ki :/

Bu konuyla ilgili yeni bir araştırma sonucu ortaya atılan bir düşünce var.bende tam bugün okudum bu yazıyı. Facebook ta ilişki durumu belirtmeye önem veren illaki olacak diye bastırarak gösteren kişilerin özgüven eksikliği,birlikte olduğu kişiyi aşırı derecede kaybetme korkusu olduğu ve ilişkinin sağlam olmadığı ortaya çıkmis. Bunu kişiler üzerinde psikolojik testlerle kanıtlamışlar. Sevgilinize kızmayın sonuç olumlu o halde. ..

Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum. Ona annemle seni tanıştırmak istiyorum demeyi düşünüyorum bilmiyorum belki de benden bir adım bekliyordur. Cevabına göre ben de kendi yolumu çizeceğim.
Dolaylı şekilde söylemene hiç gerek yok. Bunca zamandır birbşrimizi tanımaya çalıştık. Hakkımda ne düşünüyorsun geleceğe yönelik bi planın var mı diyebilirsin. Sen beni annenle tanıştırdın bende benimkiyle tanıştırmak istiyorum de. 2 yılda birçok şeyi aşmış olman lazım bunda çekinecek ne var. Onunla bu konuda rahat konuşamıyorsan çekiniyorsan nasıl evleneceksin onu anlayamadım aslında.

Bu konuyla ilgili yeni bir araştırma sonucu ortaya atılan bir düşünce var.bende tam bugün okudum bu yazıyı. Facebook ta ilişki durumu belirtmeye önem veren illaki olacak diye bastırarak gösteren kişilerin özgüven eksikliği,birlikte olduğu kişiyi aşırı derecede kaybetme korkusu olduğu ve ilişkinin sağlam olmadığı ortaya çıkmis. Bunu kişiler üzerinde psikolojik testlerle kanıtlamışlar. Sevgilinize kızmayın sonuç olumlu o halde. ..

Ama işte en başta ilişki isteği gönderende oydu. Ve kaldırma bahanesi olarak annesini göstermesi şüphelendirdi beni . Yoksa en başta hiç yapmasak neden ilişki durumumuzu belirtmiyoruz demezdim. O yüzden moralim bozuldu amacı farklı gibi geldi bana :/

ehehehe hiç yutmadım onu. Bence ilişkisini gizleyen kişide özgüven sorunu var ne fındıklar kırıyor kimbilir. Bu araştırmayı bu tarz kişilerin yapmış olabilme ihtimali yüksek.. :KK53:

Ben de sırf ilişki durumu falan görünmesin diye facebook açmamıştım zamanında çünkü ayrılmayı planlıyordum. Umarım böyle değildir...

Dolaylı şekilde söylemene hiç gerek yok. Bunca zamandır birbşrimizi tanımaya çalıştık. Hakkımda ne düşünüyorsun geleceğe yönelik bi planın var mı diyebilirsin. Sen beni annenle tanıştırdın bende benimkiyle tanıştırmak istiyorum de. 2 yılda birçok şeyi aşmış olman lazım bunda çekinecek ne var. Onunla bu konuda rahat konuşamıyorsan çekiniyorsan nasıl evleneceksin onu anlayamadım aslında.

Beni annesiyle tanıştırmadı asıl sorunlardan biri de bu aslında. Haklsınız çekinmemem lazım ama sanki o istemiyormus da benim zorumla bir şeyler yapıcakmış gibi geliyor. Yanlış bir düşünce ama bu yüzden rahat olamıyorum. Ama dediğinizi uygulucam kesinlikle bundan sonra.

ehehehe hiç yutmadım onu. Bence ilişkisini gizleyen kişide özgüven sorunu var ne fındıklar kırıyor kimbilir. Bu araştırmayı bu tarz kişilerin yapmış olabilme ihtimali yüksek.. :KK53:
Ben facebook kullanmayanlardanim eşim de bende hiç acmadik bi fikrim yok fakat ben onların yalancisiyim bilemicem. ..

Ben de sırf ilişki durumu falan görünmesin diye facebook açmamıştım zamanında çünkü ayrılmayı planlıyordum. Umarım böyle değildir...

2.5 senenin sonunda annem beni çok sıkıyor diye ilişki durumu kaldırması zaten birşeylerin habercisidir diye düşünüyorum :/ Ama kafamı karıştıran bu dönemlerde bana karşı gayet iyi olması aramızda bir sorunun olmaması :/

Bi kere şu durumda adamın annesi zaten biliyor ilişkiyi, saklama ne alaka burada falso vermiş. Erkekler evet anneleri dırdır etmesin isterler ama özellikle ciddi düşündüklerinde gösterirler sevgililerini annelerine, beğensin yorum yapsın diye düşünürler.
Hatta kimisi ciddi düşünüyorum ayağına bile her sevgilisini annesiyle tanıştırıyor güven yaratmak için.

Bi kere şu durumda adamın annesi zaten biliyor ilişkiyi, saklama ne alaka burada falso vermiş. Erkekler evet anneleri dırdır etmesin isterler ama özellikle ciddi düşündüklerinde gösterirler sevgililerini annelerine, beğensin yorum yapsın diye düşünürler.
Hatta kimisi ciddi düşünüyorum ayağına bile her sevgilisini annesiyle tanıştırıyor güven yaratmak için.

evet kesinlikle, benim annem de sürekli bu konuda dırdır eder kızım 2.5 sene oldu işte geleceğe dair bir şey demiyor mu diye ama her seferinde onu savunurum işte ciddi düşündüğümüzü söylerim ilişkimi saklamak ya da ayrıldık demek aklımın ucuna bile gelmedi şimdiye kadar. 1. 5 sene önce ben seni annemle tanıştırsam sen de beni annenle tanıştırır mısın diyen adam gitti yerine başka biri geldi anlam veremiyorum :KK43: ve bu konuşmadan beridir de ne arıyor ne soruyor insan bi bozulduğumu anlayıp gönlümü almaya çalışırdı.

Bu yollardan geçtik hepsi ayrılığın habercisi.Sen akıllılık et de ondan evvel bir hamle yap ve ayrıl ondan.Unutma her şekilde üzüleceksin ama terkedilmek insana ayrı koyar..

2.5 senenin sonunda annem beni çok sıkıyor diye ilişki durumu kaldırması zaten birşeylerin habercisidir diye düşünüyorum :/ Ama kafamı karıştıran bu dönemlerde bana karşı gayet iyi olması aramızda bir sorunun olmaması :/
Bunu söylemesi üzerine bile soracak önemli bi soru daha var aslında. Annen benden hoşlanmıyor mu hakkımızda ne düşünüyor tanıştırmayı düşünmüyor musun diyebilirsin. Aslında bunları söylemeyi sende bilirsin. Ama kendine bi sor bence , cevabını duymaktan korktuğun sorular olabilir mi. Belkide korkuların yersizdir. Denemeden bilemezsin. Ama denemezsen kendine ve zamanına yazık edersin. Cesaretli ol.

evet kesinlikle, benim annem de sürekli bu konuda dırdır eder kızım 2.5 sene oldu işte geleceğe dair bir şey demiyor mu diye ama her seferinde onu savunurum işte ciddi düşündüğümüzü söylerim ilişkimi saklamak ya da ayrıldık demek aklımın ucuna bile gelmedi şimdiye kadar. 1. 5 sene önce ben seni annemle tanıştırsam sen de beni annenle tanıştırır mısın diyen adam gitti yerine başka biri geldi anlam veremiyorum :KK43: ve bu konuşmadan beridir de ne arıyor ne soruyor insan bi bozulduğumu anlayıp gönlümü almaya çalışırdı.

Bitirmeye seni soğutmaya mı çalışıyor acaba? Son zamanlarında davranışlarında hiçbir değişiklik oldu mu? telefon saklama uzun süre mesaj atmama aradığında meşgule atma gibi?

Bunu söylemesi üzerine bile soracak önemli bi soru daha var aslında. Annen benden hoşlanmıyor mu hakkımızda ne düşünüyor tanıştırmayı düşünmüyor musun diyebilirsin. Aslında bunları söylemeyi sende bilirsin. Ama kendine bi sor bence cevabını duymak korktuğun sorular olabilir mi. Belkide korkuların yersizdir. Denemeden bilemezsin. Ama denemezsin kendine ve zamanına yazık edersin. Cesaretli ol.

Evet çok haklısınız keşke bu konuşmayı yaparken dediklerinizi sorsaydım ama en kısa zamanda sorucam bunları. Dedğiniz gibi alacağım cevaplardan korktuğum için bunları sormayı hep erteliyordum. Ama erteleye erteleye kendi hayatımdan çalıyorum hiç olmayacak bir şeye bel bağlıyorum belki de..

Bitirmeye seni soğutmaya mı çalışıyor acaba? Son zamanlarında davranışlarında hiçbir değişiklik oldu mu? telefon saklama uzun süre mesaj atmama aradığında meşgule atma gibi?

Kesinlikle olmadı hatta son zamanlarda daha sık konuşmaya başladık aramızda gayet iyiydi hayatında olan herşeyi hemen bana haber veriyordu uzun saatler boyunca konuşuyoduk soğuk da davranmıyordu. O yüzden kafam karıştı bana karşı soğuk olsam tamam dicem kesin ayrılmak istiyor ama durum böyle olunca ne yapmak istediğini kestiremiyorum :/

X