arkadaşlar lütfen yardım edin :( sevgilim benimle ciddi düşünmüyor sanırım :(

Anne olayı yalan. Çok şüpheli haller bunlar. Hiç inandırıcı değil. Başka bir derdi var onun.

Öyle mi diyorsunuz :/ Aramızın iyi olduğu bir dönemde böyle bir şey beklemiyodum. Bilmiyorum başka birisi olsa sadece ona kapatmaz mı ilişki durumunu en azından bana çaktırmamak için.

Canım bence biran önce ayrılmayı düşün bu insandan. Çünkü bu harcadığın zamanlar yüzünden senin için asıl doğru olan erkeği kaçırıyor olabilirsin. Bence her insanın bir diğer yarısı var ve böyle diğer yarın olmayan erkekle olmaya israr edersen hiçbir zaman o diğer yarını bulamazsın.

annesini bahane etmiş olma ihtimali bana daha yüksek geldi ve ayrıca bunaldım böyle erkeklerden kardeşim birini seviyorsan evlenmekte istersin nedir bu yan cebimde dursun muhabbetleri böyleleri yüzünden kimseye güvenimiz kalmadı

Kimse için vakit kaybetme bence. Gücün varsa ayrıl. Sonra geçen yıllar için çok pişman olursun

Keşke ayrılacak gücüm olsa. Belki düzelir diye bekliyorum sürekli. Kimi zaman çok iyi kimi zaman soğuk anlayamıyorum.

canım bide niye kapatıyo facebookunu. Bende eşimle uzak ilişki yürüttüm 3 sene uzak yaşadık. 2. sene nişanlandık 3. senedede evlendik. Hiç öyle facebook kapatalım demedi. Bir kez tartıştık bende ayrılmaya getirmek için kapattım facebookumu hemen aradı eşim ozaman sevgiliydik işte. bir daha kapatmıcaksın ayrılmadık biz beraber görcek herkes bizi diye.

İşte benim sorunum da bu ayrılamamak çok aciz bir durum biliyorum kendimden bu yüzden nefret ediyorum ama çoğu zaman ne düşündüğümü bile açık açık söyleyemiyorum

Yok biz facebook çok zaman alıyor diye kendimize daha çok zaman ayıralım diye kapatmıştık. Ama işte bir sebepten dolayı açmak zorunda kaldı ondan bir kaç gün sonra da ben açtım ve baktığımda ilişki durumunu kaldırmış olduğunu gördüm. O süre içinde birşey mi oldu acaba :/ ama bugün de o konuşmamızdan sonra tekrar kapattı facebookunu

İşte benim sorunum da bu ayrılamamak çok aciz bir durum biliyorum kendimden bu yüzden nefret ediyorum ama çoğu zaman ne düşündüğümü bile açık açık söyleyemiyorum
canım herkese zor gelir ilk başta ama ben anlayamıyorum seni mutsuz eden sana değer vermeyen bir insanla neden ısrarla birliktesin

canım büyük bir bahane zaman ayırıyor olayı. Açık olur ama hiç girmezsin facebooka.

Aynısını yaşadım sonra da terk edildim. Bizimki de uzak mesafe ilişkisiydi. İyice ölç tart karar ver derim. Sonra daha fazla acımasın canın.

Gerçekten mi çok üzüldüm sizin adınıza :/ Sizin sevgiliniz ne gerekçe sunmuştu ilişki kaldırma durumuna? Anne bahanesini mi kullanmıştı? Sanırım onunla konuşucam ne istediğini sorucam bu şekilde oyalamaya hakkı yok beni.

canım herkese zor gelir ilk başta ama ben anlayamıyorum seni mutsuz eden sana değer vermeyen bir insanla neden ısrarla birliktesin
Bunu ben de bilmiyorum sanırım psikolojik bir sorun artık çok ciddi olarak psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Herşeyin farkındayım ancak buna bir son veremiyorum. Onsuz olma düşüncesi çok kötü yapıyor beni bu şekilde kendimi kandırmaya devam ediyorum işte

canım kısacası kısmetleri kapanmasın diye çöpsüz üzüm gibi takılmayı tercih ediyo. Ağıma kim takılırsa misali. Bana pek güvenilir bir tip gibi gelmedi.

Kesinlikle bir iş çeviriyor.Yeni birinden hoşlanmaya başlamış olabilir.Ayrılmak gerçekten kolay değil ama şunu düşün seni terkederse daha büyük bi acı yaşayabilirsin ve genelde böyle durumlar terkedilmeyle sonuçlanır.sen kendini yeni bi ilişkiye hazırla gençsin güzelsin.Bu kadar üzülme hepsi geçiyo..

Hayır canım anne değil de hoşlanmıyorum demişti orda olmasından. E hoşlanmayan insan neden başında koyar oraya di mi ? Seni etkilemek istemem herkes başkadır ama sen gene de iyi düşün sonra üzülme.

Annesini bahane etmiş, o ara vermesinin nedeni hep başka kızlarla takılmak istemesi sizi de cepte tutmaya çalışıyor. Bigün karşınıza ben evleniyorum diyerek bile çıkabilir. Evlenmek istemende gayet doğal evlilik meraklısı olmak diye bi tabir zaten çok saçma.. Bunca zaman çıkıpta evliliği mevzu etmiyorsa erkek sen mevzu edeceksin baktın yanaşmıyor, sen ara vermek istediğini söyle. Onunla kaybedecek zamanın yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…