Öncelikle Eşimin abisi rahatsızlıgından dolayı intihar etmiş.Bunu evlendiği eşide rahatsızlıgını ilerletmiş.Eşim şuan evin tek çocugu.Bundan dolayı annesi eşimin üzerine titiriyor bunu belirtmem gerekiyor öncelikle...1 yıllık evliyim ve eşimide ailesini de çok seviodum açıkçası kendi anne ve babamı 2 haftada bi ararken kayınvalidemi hergün aramalar şakalaşmalar falan çok mutluyduk takii eşim beni 10 günlüğüne ailesinin yanına bırakana kadar kadınının karışmadığı şey kalmadı kılık kıytafetimden ( ayrıca kayınpederim ilahiyat mezunu ) hamile oldugum için hamile elbisesi giymemi söylemişti yapım gereği bende istemmeiştim.eteğimin boyuna her dışarı çıktıgımda da karışıyor ki diz altı etek giyiyorum) kimi arayıp aramayacagıma ( şunu demeye çalıştım.Eşim rahatsız olmuş benim anne ve babamı yanlızken aradıgımdan ve annesine söylemiş,kayınvalidemde oğlunun bundan rahatsız oldugu oğlumun yanında arayıver dedi ki eşimin bunu benimle paylaşması gerekmezmiydi?) kadar hadi onuda gectim bide eşim evimizdeki herşeyi ( cinsel ilişki hariç ) annesine anlatıyomuşş bilmediği şey yok oğlunada bi temiz akıl veriyomuş cıldırdım öğrenince bide o kadar saygısızki eşimle yattığım odaya kapı tıklama falan adeti yok cat girer konuşur çıkar sanki 10 yasındaki oğlunun odasına giriyoo....bide afedersiniz eşime aramızdaki ilişkiyi sorarken yakaladım ( ki şöle oldu eşim yoldan geldi gece 4 de.kayınvalidem errtesi sabahta gülerek çekmiş mutfağa oğluna oruçlumun değilmisin diye sorarken yakaladım..ki ramazan ayıydı. o kim ki benm yatak odasını sorabilio arkadaşlar bunlar çok özel şey deilmidir 2 kişinn arasındaki cinsellik hiç araştırılır mı hele bi anne oğluna nasıl sorar aklım almıyo öle bi soğudum ki anlatamam gözüm göresi yok aramakta istemiyorum konuşmakta artık ben bunlarla naıl bi ömür gecircem die düşünüom bunalımdayım resmen içim içimi yiyo eşime bile güvenimi yitirdm ben onu annemden babamdan hayatımdaki herseyden üstün görerken o nasıl oluyoda annesine bütün özelimizi anlatabiliyo sizce çok mu abartıyorum sinirlenmekte haksızmıyım ne dersinz
lütfen yorumlarınızı bekliyoruuum ((
2 günde bir konu açmaya başladım keşke benm yazacak bi konum olmasaydı aile huzursuluğu kadar kötü bişi yok neyseeönceden hiç bi sıkıntımı kavgamız gürültümü yoktu bunu belirtmek isterm eşim beni ailesnn yanına bıraktığı zaman eşimn annesiyle ilgili problemler yaşamıştım 2 ay die gittim 10 günde geri geldm bi süre eşime bahsetmedm ama içim içimi yedi bahsetmeme nedenmde üzülmesin die .... dokuz aylık hamileyim bu arada baktm olmuo çok kafaya takıyorum sürekli kendimle kavga halindeym psikolojm bozulcak bebeğimnde sağlığını düşünerekten eşime açtm konuyu fazla bi tepki vermedi ama bozuldu anladım .... o günden beridir sürekli kavga halindeyiz ama ben kendi içim içimi yemesn eşimle paylaşıyım sıkıntım hafiflesn destek çıksın die düşünürken bana bu sabah gelmiş annem benm hayatımdaki tek insandır annem hakkında böyle düşünürsen sonumuz yok dedi (bu arada sunuda belirtmek isterm artık bende ön yargılı yaklaşmaya başladm herşeyi annesinden biliyorum)sonr pişman oldu özür diledi ama nafile artık kızlar saat 8den beri kahroldum ağlıyorum bu kadar stres çok fazla bana taşıyamıyorum acaba ben eşimn hayatında neresindeyim veya varmıyım bi köşesinde şimdi ne yapım ben boşanmak istesem surda 2 gün sonra doğurcam rabbim doğumda alsada canımı kurtulsam hiç olmazsa doğumda öldü derler arkamdan kötü konuşamazlar siz siz olun bekarlar anneye düşkün birisiyle aslaaaaaa evlenmeyin sevmekmiş aşkmış fasa fiso bak bende severek evlenmştm herkezden herşeyden üstün görmüştüm adam beni ailesi olarak bile görmemiş
ve bebeğim olduktan sonrasııı ...... kaynanam doğuma geldi sezeryanla çok güzel bi erkek bebek dünyaya getirdim eşim hastanede yanımda kaldı kaynanamlar geldi gitti nese eve çıktık bizde bebeği tuzlama adeti vardır ben tamamiyle karsıyım bu duruma batıl inanç nihayetinde ben istemiyorum tuzlamak tuzxlatmam dedim kendi annem babamda dahil olmak üzere hepsine karsı çıktım nese kaynanam dediki BEN İSTESEYDİM TUZLARDIM SEN HİÇ BİŞİ YAPAMAZDIN dedi ve GÜLDÜRME BENİ DEDİ BENİSTESEYDİ KARIŞAMAZDIN DEDİ benim bebeğime ben karışamazmısım bak sen şirret kadına nese bende hayır sen de dahil kimse benim bebeğime benden habersiz dokunamaz dedim aldım bebeğimi gitttim odama hemen oğluna fişekledi dediklerimi kulağımla duydum bağırdım çagırdım sınra geçmiş olsuna binadaki arklar geldi doğumdan 2 gün sonra 15 kişi tam geldiler bi kaç bişi yaptım gittiler saolsunlar mutfakta oturuom bana dediki sende ii gibisin ayy bende hasta gibiyim bu kadar bulaşığı nasıl yıkayacakmış ...... tühhh.... bende anne allah sağlık sıhat versin ben yıkarım bulaşığımı madem hastasın git yat sen dedim yine öle allah sağlık versin kimseye muhtaç etmesin ben yıkarım ama gücüme gitti daha doğumdan 3 gün olmuş çıkalı bide sezeryan 2 büklüm 15 kişişnin bulaşığınıu yıkadım sonra gittiler allah kavuşturmasın bir daha tel hiç kesilmez günde 2 kere oğlu nasılmış evimiz sıcakmıymış ve son bombası NASIL KORUNUYORMUŞUZ bende kızdım sorma bana öle sorular dedim bana ne cvp verdi dersiniz NE OLMUŞ BEN OĞLUMADA SORARIM BUNU NE VAR Kİİİİİİİİİİİ allah aşkına nasıl bir mantıktır ki bu oğluna nasıl korunduğunu nasıl sorabilir bir anne sizn babanız size nasıl korunuyorsunuz die sorabiliyor mu hiçççç .... iğreniyorum artık o kadındanm nese onu da kapattım sık görüşmedim haftada 2 falan anca
bi gece daha aradı memlekete gitcektik yok dedi bebeği bana bırakır siz gezersiniz hıhhhhh ben dört aylık bebişimi elin kadınına nasıl bırakırım anne kuzusu oo yok anne ben nereye bebeğim oraya dedim gece birdi konuştuğumuz sonra yarisi gün oldu eşimin tlf bakınırken r-arma kaydında saat gece 2 de annesi aramış hemen anladım benden aldığını yetiştirdiğini oğluna yine surat astım falan ne oldu nie böle yapıosunuz bunu bunu dedi annem bişi demediki dedi benm kocam ...... bombayı patlattııııı.....ewt yanılmamıştım yine yetiştirmişti o kaynana musubeti herseyi---- ve oğluna arayıp giriş cümle suydu......İŞTE OĞLUM İKİ KURAN OKUDUM ABİN AKLIMA GELDİ SESİNİ DUYMAK İSTEDİM sonra hemen ardından BUKETİ ARAMIŞTIM BANA BÖLE BÖLE DEDİ YALNIŞ ANLADI HERALDE BEN SİZ YENİ EVLİSİNİZ DİE ÖLE DEDİM sonuç eger sayet beni söylemeseydi ağzımı açmazdım tabiki oğludur istediği zaman arayabilir eğer sayet benim yalnış anladığım düşünüyossa bana tl söylemesi gerekmezmidi oğlunun sesini duymak istediysen konuş kapat arada bizim konuştuklarımızı nie anlatıyo öle deil mi çok büyük kavga ettik ve bana kabul edersen böle etmezsen sen bilirsin dedi tabiki kabul edemezdim böle bi durumu valizi tpladım nese anlaştık uzlaştık yine oturdum evimde ama hala konular acılıo ben deil eşim açıo yok sonumuzu göremiyomuş ...
sonunu görmediği kadınla her gece aynı yataga giriyor ama dimi
nese sonuç itibariyle sonumuzu göremeyen bi adamla ben artık aynı yatağı paylaşmıycam ne zaman sonumuzu görebilirse o zaman gelsin yatağıma çok bunaldım artık 3 maymunu oynuyorum eşimin yanına gidip moralini düzeltmekten hep onu düşünmekten bıktım beni kim düşünsünn
lütfen yorumlarınızı bekliyoruuum
2 günde bir konu açmaya başladım keşke benm yazacak bi konum olmasaydı
ve bebeğim olduktan sonrasııı ...... kaynanam doğuma geldi sezeryanla çok güzel bi erkek bebek dünyaya getirdim eşim hastanede yanımda kaldı kaynanamlar geldi gitti nese eve çıktık bizde bebeği tuzlama adeti vardır ben tamamiyle karsıyım bu duruma batıl inanç nihayetinde ben istemiyorum tuzlamak tuzxlatmam dedim kendi annem babamda dahil olmak üzere hepsine karsı çıktım nese kaynanam dediki BEN İSTESEYDİM TUZLARDIM SEN HİÇ BİŞİ YAPAMAZDIN dedi ve GÜLDÜRME BENİ DEDİ BENİSTESEYDİ KARIŞAMAZDIN DEDİ benim bebeğime ben karışamazmısım bak sen şirret kadına nese bende hayır sen de dahil kimse benim bebeğime benden habersiz dokunamaz dedim aldım bebeğimi gitttim odama hemen oğluna fişekledi dediklerimi kulağımla duydum bağırdım çagırdım sınra geçmiş olsuna binadaki arklar geldi doğumdan 2 gün sonra 15 kişi tam geldiler bi kaç bişi yaptım gittiler saolsunlar mutfakta oturuom bana dediki sende ii gibisin ayy bende hasta gibiyim bu kadar bulaşığı nasıl yıkayacakmış ...... tühhh.... bende anne allah sağlık sıhat versin ben yıkarım bulaşığımı madem hastasın git yat sen dedim yine öle allah sağlık versin kimseye muhtaç etmesin ben yıkarım ama gücüme gitti daha doğumdan 3 gün olmuş çıkalı bide sezeryan 2 büklüm 15 kişişnin bulaşığınıu yıkadım sonra gittiler allah kavuşturmasın bir daha tel hiç kesilmez günde 2 kere oğlu nasılmış evimiz sıcakmıymış ve son bombası NASIL KORUNUYORMUŞUZ bende kızdım sorma bana öle sorular dedim bana ne cvp verdi dersiniz NE OLMUŞ BEN OĞLUMADA SORARIM BUNU NE VAR Kİİİİİİİİİİİ allah aşkına nasıl bir mantıktır ki bu oğluna nasıl korunduğunu nasıl sorabilir bir anne sizn babanız size nasıl korunuyorsunuz die sorabiliyor mu hiçççç .... iğreniyorum artık o kadındanm nese onu da kapattım sık görüşmedim haftada 2 falan anca
bi gece daha aradı memlekete gitcektik yok dedi bebeği bana bırakır siz gezersiniz hıhhhhh ben dört aylık bebişimi elin kadınına nasıl bırakırım anne kuzusu oo yok anne ben nereye bebeğim oraya dedim gece birdi konuştuğumuz sonra yarisi gün oldu eşimin tlf bakınırken r-arma kaydında saat gece 2 de annesi aramış hemen anladım benden aldığını yetiştirdiğini oğluna yine surat astım falan ne oldu nie böle yapıosunuz bunu bunu dedi annem bişi demediki dedi benm kocam ...... bombayı patlattııııı.....ewt yanılmamıştım yine yetiştirmişti o kaynana musubeti herseyi---- ve oğluna arayıp giriş cümle suydu......İŞTE OĞLUM İKİ KURAN OKUDUM ABİN AKLIMA GELDİ SESİNİ DUYMAK İSTEDİM sonra hemen ardından BUKETİ ARAMIŞTIM BANA BÖLE BÖLE DEDİ YALNIŞ ANLADI HERALDE BEN SİZ YENİ EVLİSİNİZ DİE ÖLE DEDİM sonuç eger sayet beni söylemeseydi ağzımı açmazdım tabiki oğludur istediği zaman arayabilir eğer sayet benim yalnış anladığım düşünüyossa bana tl söylemesi gerekmezmidi oğlunun sesini duymak istediysen konuş kapat arada bizim konuştuklarımızı nie anlatıyo öle deil mi çok büyük kavga ettik ve bana kabul edersen böle etmezsen sen bilirsin dedi tabiki kabul edemezdim böle bi durumu valizi tpladım nese anlaştık uzlaştık yine oturdum evimde ama hala konular acılıo ben deil eşim açıo yok sonumuzu göremiyomuş ...
sonunu görmediği kadınla her gece aynı yataga giriyor ama dimi
nese sonuç itibariyle sonumuzu göremeyen bi adamla ben artık aynı yatağı paylaşmıycam ne zaman sonumuzu görebilirse o zaman gelsin yatağıma çok bunaldım artık 3 maymunu oynuyorum eşimin yanına gidip moralini düzeltmekten hep onu düşünmekten bıktım beni kim düşünsünn