Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

herkese merhaba kızlar
bugün kontrolum vardı ama iptal oldu ne güzel bebisleri görcektim yaaa salıya kadar sabretmem gerekcek..
bayramda annemler geldi bugün gönderdim aayyy anne gibisi yok valla... cok rahattım burdayken... ara ara gelirim artık diyo ne güzel olur gercektenn...
sizler nasılsınız .... kevsercim masallah tarihinde belli bebeklerde insallah o haftaya kadar bekler.. benimde hayalımde o aftaya ulasabilmek artık aama kısmet bakalım bizde bugün 22artı 3üzzz

benimde dün kontrolüm vardı,allaha şükür 2 kuzumda iyimiş haftasına göre 1 tanesi için kız dedi doktorum ama diğerini göremedi,sağlıkla olsunlarda inşallah hepimizin kuzuları a.s.

kazen kazen duy sesimiziiiiii.....biz ikiz annelerinin tek eğlencesi bu site ve bu topik...... ama günlerdir giremiyoruz siteye hep sorun hep sorun....... artık halledin nolur........

hakkatten ya kk ya girmek ızdırap oldu kevsercim inşallah dururlar ozamana kadar ama sen yine şkret biz napalım gerçi sende geçtin bu zamanlardan ama nisan gelmicekmiş gibi gelio valla ya bari artık hareketlerini hissetsem diorum ama yakın galiba bi gariplikler oluyo karnımda sanırım hissetmeye başlıcam yada hissediyorumda anlamıyorum

yakın da hıssetmeye baslarsın..bu arada ben 2.duzey ultrasonun ne demek oldugunu ogrendım 20.haftada gırmıstım....30 dakıka falan surmustu..bebıslerımın kalplerını bıle gormustum...

yakın da hıssetmeye baslarsın..bu arada ben 2.duzey ultrasonun ne demek oldugunu ogrendım 20.haftada gırmıstım....30 dakıka falan surmustu..bebıslerımın kalplerını bıle gormustum...

inşallah valla iyi olduklarını hissetmek huzur verir insana hareketleriyle bahçecide mi çektiler onu sana bide kim çekti gerçi ben bu ay bırakmayı düşünüyorum doğum yapıcam hastaneye geçmek istiyorum artık kontroller içinde

arkadaşlar bişey sorucam daha doğrusu sorum bebek alışverişlerini yapanlara sizler ilk hastane çıkışını falan kaç cm aldınız ben hepsini daha doğrusu ilk giyecekleri eşyaları 50 cm olarak alıyorum doğrumu

bu 2.duzey ultrason nedır ? hangı haftalarda bakılıyo ? benım hıc haberım yok ya...bana yapılmadı galıba..
sana cevap verecektimki sen bulmuşsun ama biraz farklı bulmuşsun canım senin 20. haftanda girdiğin ayrıntılı ultrasyon 2. düzey ultrasyon eğer ayrıntılıda bi sorun görürse o zaman 2. düzeye sokuyolar senin girdiğin ayrıntılı usg buda dipnot olsun demekki bebeişlerin sapasağlam 2. düzeye gerek görmemeiş doktor amcamız yada teyzemizzz

canım 50 cm diye ben hiç görmedim zaten hastane çıkışıda almadım ben ama aldıklaırmı 1 ve 2 numara diye aldım birde 0-3 ay 3-6 ay var öyle yazanlardada 0-3 ay aldım birer tanede prematüre için hastane çıkışı aldım 5 parça olanlardan ama şunu söyleyeyim tek bebeklerde erkek bebekler genelde 52 kız bebekler 50 doğuyo ikiz doğuran arkadaşlarda 46 cm civarında doğurdular yani 50 cm diye beden konulmuşsa 1 er tane alabilirsin ama fazla alma çünkü çok hızlı büyüyolar giydiremeden rafa kaldırısın sonra :)))9

kızlar nasılsınız yine ve gene topiğimiz pek ıssız yenilerdende kimseler gelmez olmuş medine istanbula geldi bizi unuttu zati artvinli aldı bebeşleri içine mutluluktan ayakları yere basmıyo sanırım ve taze anneler attılar papuçlarımızı dama artık varsa yoksa ikizleri neyseeee

bizde bugün dr gittik bebekkleirm çok iyile rşükür 37cm olmuşlar kızım 1120 oğlum 1100 gr olmuş mutluyummmmm

ben burda sürekli acer 28 isimli bi arkadaş görüyorum bizi yakından takip eidyo ama aramıza bi türlü katılmıyooooo buda beni üzüyoooo hadi sende gel aramıza nesin anlat bize bebeiş bekleyenlerdenmisin yoksa doğmasını bekleyenlerdenmisin aramıza gel artıkkkk

dırııııım,wavy,kaswa,hymarry,muallim.......ve diğerleri nerdesiniz yaaaaaa...merak ediyoz...

maşallah canancım bebişlerin kilosu gayet yerinde çok sevindim :) allah nazardan saklasın

selamm,

kevserim canım hadi hayırlısı,süper tarih yannii,tabi yavrular beklerse inşallahhhopuyorumnanaktan

nero_ka canım hadi hayırlısı,ama açıkçası diğer bebek de kendini göstermiyorsa o da kız olabilir kanımca,yne de herşey gönlünce olsun canımmopuyorumnanaktan

kayra burdayız aslında canım,benim pc yi açınca ilk adresim burası ama bikaç gündür hata verince zaten zamanım kısıtlı diye yazamadım,
iyiyiz canım faceye yüklendik işte hihihi,ama özledik buraları ve sizi çoookkopuyorumnanaktan

canancım nasılsın kuşşuum,maşallah bebeklerine canım,boşver varsın 3 kilo da olmasınlar,sağlık olsun daaopuyorumnanaktan

herkesi öpüyoruzzza.s.

herkese günaydın kızlar
iyi sağlıklı haftasonları ........................
havalar cok soğumadan bende alısveis yaomak istiyorum bugu gidebilirsek kocisimle su mothercare in koyatağındaki dükkanını bulalım dyouz bi kerede bi haftasonu havuzlu hana gidip geri kalan seyleri yataklrını filan bakarıs haftasonu cok kalabalık oluyo dediler artık bi haftaicini ayarlarıs orası icinde
dun aksam bebekleirim baya hareketliydiler ilk defa uyandım hareketlerine cok sükür rabbim oğlusum futbolcu olcak minik kızımda kardesine yardım ediyo galiba icimde..............

bayagi zamandir takip ediyorum ama ilk sayfadan basladim okumaya inat ettim bitirecem diye bugun ilk defa bu is uzun surecek diye son sayfaya baktim ve bu mesaji gordum tesadufe bak kaydirigubbakcemile3 ben tam 22 haftalik hamileyim 2 kizim olacak isallah dun doktordaydim hersey yolunda dedi doktorumuz :sm_cool:

anaaaaaaaaaaaaa ilk sayfamııııııııııııııııııakannehir
kız allah iyiliğini versin
sen sayfaları bitirene kadar biz çoluk çocuğa karıştık,sen de az kalmış doğurucan zaten,
vay anasını sayın seyirciler:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…