bana dr.um doğum tarihi verdi kızlar; yeni yılın ilk ikizleri olacak sanırım :) 01.01.2010
yakın da hıssetmeye baslarsın..bu arada ben 2.duzey ultrasonun ne demek oldugunu ogrendım 20.haftada gırmıstım....30 dakıka falan surmustu..bebıslerımın kalplerını bıle gormustum...
sana cevap verecektimki sen bulmuşsun ama biraz farklı bulmuşsun canım senin 20. haftanda girdiğin ayrıntılı ultrasyon 2. düzey ultrasyon eğer ayrıntılıda bi sorun görürse o zaman 2. düzeye sokuyolar senin girdiğin ayrıntılı usg buda dipnot olsun demekki bebeişlerin sapasağlam 2. düzeye gerek görmemeiş doktor amcamız yada teyzemizzzbu 2.duzey ultrason nedır ? hangı haftalarda bakılıyo ? benım hıc haberım yok ya...bana yapılmadı galıba..
arkadaşlar bişey sorucam daha doğrusu sorum bebek alışverişlerini yapanlara sizler ilk hastane çıkışını falan kaç cm aldınız ben hepsini daha doğrusu ilk giyecekleri eşyaları 50 cm olarak alıyorum doğrumu
çok sağalosan bivcim 3000 gr olduğu günleride görürmüyüz acaba bizdepamuk kadar şanslı olurmuyuz acaba:asigim:maşallah canancım bebişlerin kilosu gayet yerinde çok sevindim :) allah nazardan saklasın
ben burda sürekli acer 28 isimli bi arkadaş görüyorum bizi yakından takip eidyo ama aramıza bi türlü katılmıyooooo buda beni üzüyoooo hadi sende gel aramıza nesin anlat bize bebeiş bekleyenlerdenmisin yoksa doğmasını bekleyenlerdenmisin aramıza gel artıkkkk
bayagi zamandir takip ediyorum ama ilk sayfadan basladim okumaya inat ettim bitirecem diye bugun ilk defa bu is uzun surecek diye son sayfaya baktim ve bu mesaji gordum tesadufe bak kaydirigubbakcemile3 ben tam 22 haftalik hamileyim 2 kizim olacak isallah dun doktordaydim hersey yolunda dedi doktorumuz :sm_cool: