- 26 Mart 2009
- 1.513
- 0
canım senin ikinci düzey ultrasonu ali mesut bey mi çekti bahçecide
geranimo günaydın,2.düzey ultrason mu çektirdin ne kadr sürdü ben birkaç yerde okudum nette 1,5 - 2 saat süren oluyomuş ?bende ay sonu çektireceğim de ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin ikinci düzey ultrasonu ali mesut bey mi çekti bahçecide
herkese merhaba
bende aranıza yeni katılıyorum mikroenjeksiyon ile ikiz hamilesiyim. listeye ekleyebilirseniz son sat 16 ağustos.
yeni doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum, doğumu bekleyen anne adaylarınada sağlıklı hamilelikler diliyorum.
geranimo günaydın,2.düzey ultrason mu çektirdin ne kadr sürdü ben birkaç yerde okudum nette 1,5 - 2 saat süren oluyomuş ?bende ay sonu çektireceğim de ?
bu arada bugün doktora gittim kontrole herşey gayet iyi bebeklerinde durumu gayet güzel birisi 895 diğeride 907 gram olmuşlar:)
selam kızlar siteye girmek gerçekten çok zor artık kayracım ben sana hep bişeyler yazdım ama error veriyor
bana dr.um doğum tarihi verdi kızlar; yeni yılın ilk ikizleri olacak sanırım :) 01.01.2010
amannnnııınn hadi hayırlı olsun canım ya yepyeni senede bebeklerinle yepyeni hayatında mutlulukların tavan yapsın inşallah oh oh hadi bakalım siz doğurunda dıra bize gelsin ufak ufakopuyorumnanaktan
bana dr.um doğum tarihi verdi kızlar; yeni yılın ilk ikizleri olacak sanırım :) 01.01.2010
hadi bakalım hayırısı olsun canım,aman ondan önce gelmesinlerde beklesinler 34 haftayı,benm doktorumda ikizler genelde 34 haftada doğuyorlar dedi,sağlıklı olsunlarda annesini teyzelerini üzmesinler,
34 hafta mı ?_ :uhm: ben 34 ü bitirdimki... :CüvCüv: