Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

hoşgeldin siber,bebişlerin hayırlı olsun canım,

kayracım nazar değilde,sitede sorun var.bütün gün giremedim,sinir oldum.kızlar herkes iyimi,hymary,dırımkızı,medine kevser kayra diğer kızlar ya herkes nerede.ben hamile kalmadan muhabbet pek güzeldi ben geldim herkes doğurdu ve gittiler.artık kimsecikler yooooooooooooooook.

geranimo günaydın,2.düzey ultrason mu çektirdin ne kadr sürdü ben birkaç yerde okudum nette 1,5 - 2 saat süren oluyomuş ?bende ay sonu çektireceğim de ?

yok canım çektirmedim daha 20 haftamda çektiricem
bu arada kızlar baya sıkıntılı kk bugün bakım falan yapılıomuş sanırım ondan kimse gelemiyo hala da sorun tam düzelmiş değil

selam kızlar siteye girmek gerçekten çok zor artık kayracım ben sana hep bişeyler yazdım ama error veriyor

bu arada bugün doktora gittim kontrole herşey gayet iyi bebeklerinde durumu gayet güzel birisi 895 diğeride 907 gram olmuşlar:)

bu arada bugün doktora gittim kontrole herşey gayet iyi bebeklerinde durumu gayet güzel birisi 895 diğeride 907 gram olmuşlar:)

oh oh maşallah kocaman olsunlar tosuncuk olsunlar yanaklarından kan fışkırsın inşallaaahkaydirigubbakcemile3

bana dr.um doğum tarihi verdi kızlar; yeni yılın ilk ikizleri olacak sanırım :) 01.01.2010

bana dr.um doğum tarihi verdi kızlar; yeni yılın ilk ikizleri olacak sanırım :) 01.01.2010

amannnnııınn hadi hayırlı olsun canım ya yepyeni senede bebeklerinle yepyeni hayatında mutlulukların tavan yapsın inşallah oh oh hadi bakalım siz doğurunda dıra bize gelsin ufak ufakopuyorumnanaktan

amannnnııınn hadi hayırlı olsun canım ya yepyeni senede bebeklerinle yepyeni hayatında mutlulukların tavan yapsın inşallah oh oh hadi bakalım siz doğurunda dıra bize gelsin ufak ufakopuyorumnanaktan

of canım ama daha çok var ; 38+3 olcam 1 ocakta ben :) ve dr.um problem olmazsa o güne dek beklerim diyo mafoldumben

hadi bakalım hayırısı olsun canım,aman ondan önce gelmesinlerde beklesinler 34 haftayı,benm doktorumda ikizler genelde 34 haftada doğuyorlar dedi,sağlıklı olsunlarda annesini teyzelerini üzmesinler,

hadi bakalım hayırısı olsun canım,aman ondan önce gelmesinlerde beklesinler 34 haftayı,benm doktorumda ikizler genelde 34 haftada doğuyorlar dedi,sağlıklı olsunlarda annesini teyzelerini üzmesinler,

34 hafta mı ?_ :uhm: ben 34 ü bitirdimki... :CüvCüv:

bu 2.duzey ultrason nedır ? hangı haftalarda bakılıyo ? benım hıc haberım yok ya...bana yapılmadı galıba..

herkese merhaba kızlar
bugün kontrolum vardı ama iptal oldu ne güzel bebisleri görcektim yaaa salıya kadar sabretmem gerekcek..
bayramda annemler geldi bugün gönderdim aayyy anne gibisi yok valla... cok rahattım burdayken... ara ara gelirim artık diyo ne güzel olur gercektenn...
sizler nasılsınız .... kevsercim masallah tarihinde belli bebeklerde insallah o haftaya kadar bekler.. benimde hayalımde o aftaya ulasabilmek artık aama kısmet bakalım bizde bugün 22artı 3üzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…