Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kayracım valla ne nar suları ne portakallar ne mandalinalar haddi hesabı yok yediğim içtiğimin ama işte ne kadar dikkat edersen buluyo ilaçta alamadığımızdan bekliyoruz ki keyfi tutsunda iyileşelim

kayracım valla ne nar suları ne portakallar ne mandalinalar haddi hesabı yok yediğim içtiğimin ama işte ne kadar dikkat edersen buluyo ilaçta alamadığımızdan bekliyoruz ki keyfi tutsunda iyileşelim

bana doktor imuneks verdi..sabah oglen aksam bırer tane ıcıyorum..bagısıklık sıstemını guclendırıyor...bek bende de ates yoktu tam 15 gun yattım...ımuneks ıyı geldı..bıde bana doktor atesın olsada olmasada 6 saatte bır minoset ıc dedı...gece bıle kalkıp ıctım oda ıyı geldı....bıde bende kayra gıbı hergun portakal suyu ıcıyorum...

alainacım ben doktorumu aramadım ateş durumum filan yok diye günde 1 tane minoset ve c vitaminli meyvelerle idare etmeye çalışıyorum arasammı acaba ama şimdi bissürü ilaç verirse ben korkar içemem

alainacım ben doktorumu aramadım ateş durumum filan yok diye günde 1 tane minoset ve c vitaminli meyvelerle idare etmeye çalışıyorum arasammı acaba ama şimdi bissürü ilaç verirse ben korkar içemem

benımde atesım yoktu..halsızlık vardı..doktor atesın olsada olmasa da 6 saatte bır ıc dedı...ımuneks verdı 3 tane gayet kendıme geldım...bence bır ara...sen nereye gıdıyosun doktora ?

bırde ıhlamur elma kaynat ıcıne bırde kaynayınca cubuk tarcın at 5 dakıka sonra al..suzup bal koy ıcıne ıc...anormal ıyı gelıyor..benım evdekı yardımcım yaptı bana ogun ayaga kalktım

bahçeci canım almana gidiyodum alman ve bahçeçi ayrıldılar şimdi bahçeci kliniğine gidiyorum bakim yarında toparlanmazsam ararım doktoru bi

ıhlamur içtim ama tarçın elma filan koymak istemedim ya bitkilerle pek haşır neşir olmayın diolar ya karıştırmim dedim

bora bey benım doktorum zırt pırt arıyorum ben adamı aramıyınca soruyo hayırdır neden aramadın dıye...bence rahat ol ..ara bır sor...

aytun hn. doktorum benim almandan oraya geçti ilk kez önümüzdeki hafta gidicem bahçeciye ben ben hiç aramıyorum diyebilirim kendim iş için arandığımda uyuz olduğum için sani rahatsız ediyomusum gibi gelio o yüzden mecbur kalmazsam aramıyorumkaydirigubbakcemile3

bana doktor kafana ne takılırsa sor ara dedı..o yuzden ben bısey olunca hemen arıyorum..bı ara kan gelmsıdı gece 12 de aradım....ben aramıyınca adam neden aramıyosun dıyor..bende ıs ıcın aranınca uflayıp puflardım ..ama doktorların hayatı oyle degıl..ben almanla bahcecının ayrıldıgını bılmıyordum....benım randevumda 16 sında ayın..aynı gunlere denk gelseydı tanısırdık..

bana ıkıncı duzey ultrason dıye bısey cekılmedı..cekıldıyse bıle ılk defa senden duyuorum ama herseyı bora bey yaptı..alı mesut bey bır kere mustafa bey amerıkada ıdı benım yumurta kontrolumu yapmıstı....

herkese merhaba
bende aranıza yeni katılıyorum mikroenjeksiyon ile ikiz hamilesiyim. listeye ekleyebilirseniz son sat 16 ağustos.
yeni doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum, doğumu bekleyen anne adaylarınada sağlıklı hamilelikler diliyorum.

hosgeldın...sana da saglıklı hamılelıkler..

anladım canım bende önümüzdeki hafta içinde bi gün gidicem ama arıcam ne zaman gelim die ona göre hareket edicem ama ogüne çağırırsa dr um tanışırız valla benim doktorum ilk günden beri değişmedi acayip memnunum çünkü oraya devam etme sebebimde o yoksa hayatta gitmem çok masraflı çünkü ben şimdi bişiler yiyim görüşürüz yine

hoşgeldin canım..allah hayırlısyla vakitlice kucağına almayı nasip etsin inşallah........

canım hoşgeldin hayırlısıyla zamanında doğumlar inşallah

hoşgeldin canım Allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah saglıklı bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…