slm nasılsınız kızlar?maryy bebekler nasıl
ayyyy canım yakalalyamamışım sennii,
biz iyiyiz canım benim sen nasılsın,yavruların nasıl güzel anneeeopuyorumnanaktan?
Adlarını ne düşündüzünüz bakiim?
seni dogurtmama az kaldi bitmek uzere :dance:
delikafadulden:roflol: alemsin yaaw,nerdeydin şimdiye kadar bu kadar espirili hatundun madem,okumakla adam olunmuyor kuzum:roflol:
ahanda doğuruyorum huaaaaaaaaaadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
kızıııım ayrıca ben doğuralı 2.5 ay oldu,ama hangi sayfalardsaysa onlar bana da yaz,ben de bi nostalji yapıyım:sm_cool:
adımı duydumda geldim :)
boşver be tatlım canancım önemli olan sağlıklı olmaları kiloya hiçç takılma emiii
ay ben naptım biliyomusunuz mehmeti uyuttum zar zor ahmet uyumam diye direniyor mehmeti izliyor arada vıyıklıyor pc nin olduğu odayada alamıyorum babaları malum sigara içiyor koku sinmişşş 2 dk lığına oturuyum diyede aklıma taktım emziklte emmiyor benim yaramaz bende gittim reçel kavanozunu aldım getirdim yanına verdim emziğide eline batırıp batırıp emiyor lülülülülülü kötü anne kötüüüü
ay harbiden çok yorgun hissediyorum kendimi 40 ımız çıkyıor bugün ama 40. günmü banyo yaptırılır 41 demi bilemediiim
napıcan canım benim bi şekilde idare edicez,Allah kolaylık versin,
benim Hale de fasülyenin suyunu ekmekten emiyor fıs fıs,bitince bas bas bağırıyor,üstüne de parmağımdan yopurt emdiriyorum,hangimiz kötüüü:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
canım ben 41 de fırsat olup yaptırmıştım sanırım,öyleymiş diye de söyledi annem ayrıcayerimseniben
ayrıca biz uzanamadığımız ete mundar diyoruz senin yavruların kilosu için canım,züğürt tesellisi bizimki,
kız verdin mi kiloları,tartıldın mıııalkisalkisalkis